אני מחזיר אותך טיפה אחורה ..
הייי מה שלומכם דבר ראשון? זה קצת ארוך אך נסו להקדיש 5 דקותת בבקשה לא כתבתי בפורום הזה איזה שנתיים שנתיים שאני קורע את התחת שלי בצבא כמעט ולא יוצא הבייתה תמיד רק עבודה ועבודה סזיפית במיוחד החיים בקרבי לא חיים קלים, מצפים ממך שתקדיש את הכל את כל 3 השנים לצבא ולמדינה.. עכשיו יש לי קצת חופש ואני רוצה לספר לכם על משהו ממש מיוחד שקרה לי לפני 3 חודשים בזמן שהייתי בבית שוטטתי להנאתי באטרף( מי שלא מכיר אתר ,שיש לו שם דיי מפוקפק,היכרות ברובו לאוהבי מין את מינו). לשעות הערב שלחתי או קיבלתי , איני זוכר כבר, הודעה מחבר באתר מאיזור מגוריי ,דיברנו קצת במסנג'ר /דיברנו קצת בטלפון,הוא ממש רצה, קבענו להיפגש יום אחריי. הגיע יום שבת ונאלצתי לקחת את האוטו אליו .ממש בעל כורחי בשעת לילה מאוחרת לקחתי(גנבתי)את המפתחות של המכונית המשפחתית ונסעתי לאיזור מגוריי הבחור... שתבינו ממש רציתי להיפגש איתו התרשמתי גם מהדיבור גם מהלוק בתמונה וגם מהאישיות, כל אלו גרמו לי לקחת בלי רשות את המכונית. הגעתי לתחנת הדלק הקרובה ליד ביתו...זה היה יום גשם זלעפות חזק התקשרתי אלי.. הוא הדריך אותי והגעתי לביתו,עליתי במעלי המדרגות והתקשרתי כדי שיכניס אותי בלי רעש מיותר. נפתחה הדלק,עייניי ניפתחו ראיתי משאת נפשי ,הוא עשה פרצוף מבוייש שכל כך אהבתי ,ניכנסנו לחדרו והתיישבנו על המיטה הסתכלנו אחד על השני , הרגשתי טוב,בעננים. דיברנו ,הכרנו אחד את השני התרגשתי ..........התנשקנו והתחבקנו יש קליק. שבוע לאחר מכן עקצתי חמשוש ניפגשנו בכל אחד מימיו,זה נדיר.הרגשתי שמשהו מתחזק זה היה אחד סופי השבוע הקסומים בחיי השבוע אחר כך בצבא התמקד רק בוכל ראשי היה שקוע בוו זה גרם לקשיים במקום ששאני נמצא ניפגשנו שוב ושוב ופעם לאחר מכן אמרנו שאנחנו מתאהבים אחד בשני אולי לא הזכרתי אבל גם אני וגם הוא בארון, ממש בארון.זה דיי הכביד עלינו אבל חשבנו שניתגבר. זה התחיל להפריע לי היו פעמים שלא יכל היה לדבר איתי כי היה עם חברים שלו. היו פעמים שלא יכל להיפגש איתי מאותה הסיבה,הרגשתי מוזנח הוא לא הסכים להגיע אליי עם האוטו כי אצלי אי אפשר להישאר בבית מהסיבה שהוריי יחשדו להבדיל מהוריו שאותם כבר הכיר לי. קשה היה לי לדבר איתו על זה ,משכתי את החוט עד שנקרע אמרתי לו שאני לא מוכן להמשיך כך הוא ללא היסוס אמר שאינו מוכן להיפגש ולהסתתר במקומות אפלוליים וזה רק כדי שנראה אחד את השני אמרתי לו שאיני יכול לקחת כל הזמן את המכונית אבי כבר שואל שאלות! ניפגשנו והחלטנו לשים סוף לקשר... בכיתי הרגשתי הכי רע בעולם אהבת חיי אינה כבר איתי . הוא שלח הודעות התחילו לשחק בי...הרגשתי כמו בובה כתבנו אחד לשני שאנחנו אוהבים אחרי שבועיים ניפגשנו במועדון זה היה אירוני הלכתי לשירותים מישהו הוריד תמים ובאתי להיכנס זה היה הוא! ניפגשנו בחוץ התנשקנו התחבקנו ללא הרףףףף אהוב ליבי היה ליידי אמרנו שנצליח להתגבר על הקשיים ,שהאהבה תנצח . המשכנו להיפגש כחודש הרגשתי נורא בצבא ,הרגשתי בשמיים כשהייתי איתו. שוב הרגשתי הזנחה כשהוא כל הזמן כשהייתי בחופש ניפגש עם חברים שלו זה שבר אותי כששוב באותו יום שישי חשבתי שניפגש במועדון והוא לא יכל מהפחד שחבריו יראו אותו... איני יכול יותר האהבה שלנו מסתכמת בפגישות נסתרות ביום שישי או שבת ובשיחות של 5 דקות ביום קשה לי כתבתי מ מש מעט אם תרצו עוד פרטים תשאלוו ובבבקשה תעזרו לי