כמה קשה להפרד...

BOOLYY1

New member
כמה קשה להפרד...

אתם יודעים אחד הדברים הקשים בחיים זה להגיד שלום לא שלום של להיתראות ,לא שלום של " הגעתי הביתה " - שלום שלא נראה אחד את השני יותר... כמה שאהבה יפה , כמה שהיא נותנת , כמה שהיא מרגשת - כשהיא נגמרת זה הכאב הכי מר שיכול להיות. זהו ניפרדנו ועוד לפני כמה שבועות =קשה לקבל, קשה לעקל אבל תמיד יש תיקווה למצוא אהבה חדשה , חזרתי לנקודת ההתחלה ניגבתי את הזיעה שתיתי קצת השתחררתי( ולא מהצבא איזה באסה) ועכשיו הכל מוכן ועכשיו השאלה :) מה אתם עושים כדי להתגבר?

James Hammerton

New member
דברים שאני אוהב

או דברים שאני חייב לעשות (עבודה ולימודים), יוצא עם חברים. אפשר גם לבכות אם זה עוזר... בסופו של דבר שוכחים וממשיכים הלאה

archangel3

New member
חוזרים לשיגרה מסוימת

או נותנים (ולוקחים) תשומת לב לאנשים שהזנחץ בגלל הקשר

אני יכולה רק לספר

מה אני עושה. אבל לפני זה- אהבה זה דבר כל כך יפה ומדהים וגם כל כך הרסני ובאמת, כשהיא נגמרת- זה הכי עצוב שיש. אין יותר מזה. אז תרגיש טוב, ותהיה חזק. באמת. הקשר נגמר בטוב או שאתה לא רצית להיפרד? אני חושבת הרבה על מה שאני מרגישה. אני יכולה לשבת ערבים שלמים ולעשן ולחשוב על זה, לפעמים זה נורא עוזר. חוץ מזה, מדברים על זה עם אנשים שאוהבים. כותבים על זה. מוצאים את כל הרגשות. מנסים לא לחשוב על הדברים הטובים שהיו בקשר ועל הגעגועים לכל הדברים הקטנים הנעימים האלה, אלה על למה כן נפרדתם ומה כבר היה כל כך רע בקשר שהייתם חייבים לגמור אותו. יוצאים מהבית, מסתובבים, לא מסתגרים. הולכים למועדון או למסיבה או לאן שאוהבים. ובעיקר, מחכים. כי הזמן הוא הדבר שיעביר את כל הרגשות האלה. תהיה חזק.

arvandor

New member
עד כמה שנורא להגיד את זה

אבל זה כמו מוות- הזמן עושה את שלו...

idotu

New member
...

כמו מוות? אם זה כמו מוות זה אומר שלאט לאט מתגברים על זה אבל אף פעם לא שוכחים, והכאב והגעגוע אף פעם לא יוצאים מהלב.

BIoNdY

New member
לא באמת שוכחים אהבות ישנות

אהבות ממש חזקות שנצרבו לך על הלב ממש ממש חזק אפשר באמת להשוות פירוק שלהם למוות אתה מתגעגע לאהבה הישנה ושום דבר לא יכול להחליף אותה יכול לבוא משהו אחר אבל תמיד תזכור אותה ותמיד תצטער שהיא נגמרה.

Elsewhere

New member
../images/Emo79.gifבשלט רחוק, מביט רחוק,

את שוב לובשת לך שמלת כלה ואני תקוע בחליפת חיינו...
אח, שלמה.

LoveGod

New member
זה אפשרי בכלל?

זה נשמע אולי פטתי אבל...
לא נראה לי שמתגברים על זה בכלל... אולי בחיי היום יום יוצא שלא ממש חושבים על זה אבל איפשהו שם במעמקיי הלב
.. אנחנו עדיין חושבים על זה ולא מרפים!.. במיוחד אם זאת אהבה ראשונה
..שלא הייתה שבוע או שבועיים.. מאהבה כזאת לא משתחררים אבל בכל זאת ממשיכים הלאה, ממשיכים עם הזיכרון היפה מהתקופה ביחד!
אז את האמת.. אני לא עושה הרבה.. או לא עושה בכלל בכדי להתגבר...כי אני יודע שאין טעם זה בלתי אפשרי! אבל אני כן ממשיך לחיות
..כי תכלס..זה לא סוף העולם!!

BOOLYY1

New member
תודה!

אני לא רציתי להיפרד אבל הייתי חייב יש עוד המשך לסיפור הזה...

LoveGod

New member
???

תודה על מה?? ואין כזה דבר חייב להיפרד..יש או רוצה או....טוב בעצם יש רק רוצה!... ואיזה המשך יש??

BOOLYY1

New member
ההמשך הוא כזה

אחרי 3 שבועות ב2 בלילה כשאני ממש ערני(צבאי סודי) הוא התקשר אמר כמה שהוא התגעגע זה לא הטריד אותי , זה לא חידש לי דבר הכל נישאר בעינו.. חזרתי הביתה עייףף תשוש זקוק למנוחה ,הוא שוב דיבר איתי במסנג'ר איכשהוא הוא שיכנע אותי לבוא אליו כדי להיפרד רשמית הגעתי . חניתי מתחת לבית שלו ובום קיבלתי הודעה: " הי מה קורה מה עושה היום" זה לא היה ממנו זה היה מידיד אחר שהייתי דלוק עליו הרבה מאוד זמן אבל הוא לא נענה לבקשותי להיפגש.. סיננתי אותו רק בשבילו, בדיעבד עשיתי טעות. עמדתי על יד הדלת ,הוא פתח הרגשתי צמרמורת כשראיתי את פניו זה היה ממש קשה לי.. נכנסנו לחדר והתחבקנו התחבקנו המון זמן דיברנו על כמה שאנחנו אוהבים אחד את השני וכמה קשה לנו עם האהבה הזאת עישנו כל כך כיף לי לעשן איתו , עוד יותר מאשר עם חברים טובים מהצבא, אני מרגיש שאני יכול לספר לו הכל, אבל.. אבל הקשר שלנו לא יכול להימשך ישנו ביחד קמתי והלכתי לא סגרנו שום דבר ,לא ניפרדנו רשמית אני לא יכול איתו יותר אבל אני רוצה... אם לא הבנתם את הרקע רשמתי לפני כמה שבועות אותו פה.. חוזר לשגרה

LoveGod

New member
מצטער אבל....

אני לא מסוגל להבין את הקטע הזה ש... כן, אנחנו אוהבים כל כך.. רק איתו אני מרגיש בנוח..בלה בלה בלה בקיצור אהבה...אבל.. לא מסוגל להיות איתו...אז מה הולך פה?? צביעות?. רחמים? ניצול?? מצטער שאני מוציא משו לא נעים פה.. אבל זה לא נקלט אצלי! ובלי ממש קשר...
בהצלחה עם ה.."הי מה קורה מה עושה היום"!

BOOLYY1

New member
אני מחזיר אותך טיפה אחורה ..

הייי מה שלומכם דבר ראשון? זה קצת ארוך אך נסו להקדיש 5 דקותת בבקשה לא כתבתי בפורום הזה איזה שנתיים שנתיים שאני קורע את התחת שלי בצבא כמעט ולא יוצא הבייתה תמיד רק עבודה ועבודה סזיפית במיוחד החיים בקרבי לא חיים קלים, מצפים ממך שתקדיש את הכל את כל 3 השנים לצבא ולמדינה.. עכשיו יש לי קצת חופש ואני רוצה לספר לכם על משהו ממש מיוחד שקרה לי לפני 3 חודשים בזמן שהייתי בבית שוטטתי להנאתי באטרף( מי שלא מכיר אתר ,שיש לו שם דיי מפוקפק,היכרות ברובו לאוהבי מין את מינו). לשעות הערב שלחתי או קיבלתי , איני זוכר כבר, הודעה מחבר באתר מאיזור מגוריי ,דיברנו קצת במסנג'ר /דיברנו קצת בטלפון,הוא ממש רצה, קבענו להיפגש יום אחריי. הגיע יום שבת ונאלצתי לקחת את האוטו אליו .ממש בעל כורחי בשעת לילה מאוחרת לקחתי(גנבתי)את המפתחות של המכונית המשפחתית ונסעתי לאיזור מגוריי הבחור... שתבינו ממש רציתי להיפגש איתו התרשמתי גם מהדיבור גם מהלוק בתמונה וגם מהאישיות, כל אלו גרמו לי לקחת בלי רשות את המכונית. הגעתי לתחנת הדלק הקרובה ליד ביתו...זה היה יום גשם זלעפות חזק התקשרתי אלי.. הוא הדריך אותי והגעתי לביתו,עליתי במעלי המדרגות והתקשרתי כדי שיכניס אותי בלי רעש מיותר. נפתחה הדלק,עייניי ניפתחו ראיתי משאת נפשי ,הוא עשה פרצוף מבוייש שכל כך אהבתי ,ניכנסנו לחדרו והתיישבנו על המיטה הסתכלנו אחד על השני , הרגשתי טוב,בעננים. דיברנו ,הכרנו אחד את השני התרגשתי ..........התנשקנו והתחבקנו יש קליק. שבוע לאחר מכן עקצתי חמשוש ניפגשנו בכל אחד מימיו,זה נדיר.הרגשתי שמשהו מתחזק זה היה אחד סופי השבוע הקסומים בחיי השבוע אחר כך בצבא התמקד רק בוכל ראשי היה שקוע בוו זה גרם לקשיים במקום ששאני נמצא ניפגשנו שוב ושוב ופעם לאחר מכן אמרנו שאנחנו מתאהבים אחד בשני אולי לא הזכרתי אבל גם אני וגם הוא בארון, ממש בארון.זה דיי הכביד עלינו אבל חשבנו שניתגבר. זה התחיל להפריע לי היו פעמים שלא יכל היה לדבר איתי כי היה עם חברים שלו. היו פעמים שלא יכל להיפגש איתי מאותה הסיבה,הרגשתי מוזנח הוא לא הסכים להגיע אליי עם האוטו כי אצלי אי אפשר להישאר בבית מהסיבה שהוריי יחשדו להבדיל מהוריו שאותם כבר הכיר לי. קשה היה לי לדבר איתו על זה ,משכתי את החוט עד שנקרע אמרתי לו שאני לא מוכן להמשיך כך הוא ללא היסוס אמר שאינו מוכן להיפגש ולהסתתר במקומות אפלוליים וזה רק כדי שנראה אחד את השני אמרתי לו שאיני יכול לקחת כל הזמן את המכונית אבי כבר שואל שאלות! ניפגשנו והחלטנו לשים סוף לקשר... בכיתי הרגשתי הכי רע בעולם אהבת חיי אינה כבר איתי . הוא שלח הודעות התחילו לשחק בי...הרגשתי כמו בובה כתבנו אחד לשני שאנחנו אוהבים אחרי שבועיים ניפגשנו במועדון זה היה אירוני הלכתי לשירותים מישהו הוריד תמים ובאתי להיכנס זה היה הוא! ניפגשנו בחוץ התנשקנו התחבקנו ללא הרףףףף אהוב ליבי היה ליידי אמרנו שנצליח להתגבר על הקשיים ,שהאהבה תנצח . המשכנו להיפגש כחודש הרגשתי נורא בצבא ,הרגשתי בשמיים כשהייתי איתו. שוב הרגשתי הזנחה כשהוא כל הזמן כשהייתי בחופש ניפגש עם חברים שלו זה שבר אותי כששוב באותו יום שישי חשבתי שניפגש במועדון והוא לא יכל מהפחד שחבריו יראו אותו... איני יכול יותר האהבה שלנו מסתכמת בפגישות נסתרות ביום שישי או שבת ובשיחות של 5 דקות ביום קשה לי כתבתי מ מש מעט אם תרצו עוד פרטים תשאלוו ובבבקשה תעזרו לי :(

LoveGod

New member
אוקיי...

(מצטער על הדילאי...אבל אתה תבין אותי נכון..?..צבא?!) קראתי..הפנמתי...הבנתי את הרקע לזוגיות...אבל למה לא לנסות להבין מאיפה זה בא?..אני מתכוון ל"יחס הקר"...זה שהוא עם חברים ולא איתך...אם הוא אוהב אותך כל כך..אני מאמין באמונה שלמה שהוא לא רוצה לפגוע בך...והוא לא רוצה לגרום לך להרגיש מוזנח!! אני יודע את זה מקרוב!! אז תאמין לי כשאני אומר ש..אם הוא באמת אוהב אותך כמו שאתה אומר..אז אין שום סיבה שתחשוב אפילו לרגע שהוא רוצה שתרגיש מוזנח או שאתה לא חשוב בעיניו...אני תמיד אומר..לא צריך לשקוע בבעיות שיש עכשיו...צריך לחשוב על העתיד..והעתיד תמיד יהיה טוב יותר!! אבל פה...אני קצת בספק...כי..."אמרתי לו שאני לא מוכן להמשיך כך הוא ללא היסוס אמר שאינו מוכן להיפגש ולהסתתר במקומות אפלוליים וזה רק כדי שנראה אחד את השני אמרתי לו שאיני יכול לקחת כל הזמן את המכונית אבי כבר שואל שאלות! ניפגשנו והחלטנו לשים סוף לקשר..." הוא אומר שהוא בארון אבל לא רוצה מקומות אפלוליים ולהסתתר...סטירה מסויימת בעיני!! ובמקרה שלי זה היה קצת הפוך...אז אני באמת לא יכול להגיד הרבה חוץ מ...נסה להבין אותו יותר לעומק..להשים את עצמך במקומו זה לא אפקטיבי בגרוש!! כי אתה לעולם לא תדע אילו שיקולים עוברים לו בראש.. ואיזה קו מחשבה יש לו..ובכלל על מה הוא חושב ברגע נתון! אני מקווה שהייתי מספיק מובן...|

saptenn

New member
אולי אמרו לך את זה כבר יותר מדי

ואולי זה באמת נדוש להגיד את זה, אבל זה באמת רק הזמן. והמרחק. כל סוף הוא התחלה חדשה (
מצברוח חפרני) וסיום של קשר זה באמת אחד הדברים הקשים, אבל מתישהו תמיד מתגברים. לפעמים זה לוקח יותר זמן, לפעמים קצת פחות.. הכל תלוי בך. אם אתה בונה על זה שתחזרו להיות ביחד, תצפה לזה ואשכרה תאמין שזה יקרה, זה יהיה באמת קשה לשכוח ולהתגבר. אני לא יודעת מה המקרה שלך בדיוק, מה קרה ביניכם או מה הולך לקרות, אבל אם כמו שכתבת - תגיד לעצמך שזהו, זה נגמר ותשתחרר, בסופו של דבר אתה תתגבר. אתה חייב
בהצלחה... =]

למעלה