כמה קשה בלעדיהם.

יערית

New member
כמה קשה בלעדיהם.

זו תהייה הפעם הראשונה שלי ללא הילדים בחג, ממילא זו השבת שלהם עם אבא,אך בנוסף לכל גם ערב ליל הסדר והיום שלמחרת. יש שיגידו ``היי עבדת כ``כ קשה שלושה שבועות ,מגיע לך עכשיו קצת לפנק את עצמך,קומי מתי שבראש שלך,אין לך על מה להתרוצץ מהבוקר רק סביב הצל של עצמך``. יש שיגידו``וואלה איזה כייף לך קצת חופש מהילדים לא היה מזיק`` יש את אלו שאומרים``וואו איך אפשר בלעדיהם,אולי בכל זאת תבקשי שיהיו איתך,מי ידאג להם,מי יאכיל אותם היטב,וזה ערב ליל הסדר את אמורה לחגוג איתם לפחות את החג הראשון``. ויש אותי שאומרת``אם לא יהיה לי את הסוף שבוע הארוך הזה ..אני את פ ג ר !!!!! מאוד יחסרו לי הילדים,אך חסר לי מאוד השקט הנפשי,סתם לרבוץ במיטה בלי לעשות הרבה(בספק:),אני בטוח ירגיש בחסרונם שהקטנים במשפחה ישירו את ארבעת הקושיות,אך אני סומכת על הבן שלי שלא יפספס שורה אחת :) . זהו אז יש הרבה מה לעשות לקראת החג.... (לתכנן את המנוחה(לאחר הריקודים של הערב) מאחלת לכם ידידי וידידותי הרבה חג שמח וכשר או לא העיקר שתשמחו ותנפשו! עשו הרבה אהבה.... תאכלו טוב... ואופ יום ראשון לדיאטה !(רק לנשים בלבד) יערית.

noam011

New member
תאמיני לי יערית

לא יקרה להם שום דבר ואין לך צורך לדאוג להם. הרי הם עם אבא שלהם. את לא הפקרת אותם לבד במדבר. וילדים יכולים לגדול טוב גם אם אמא שלהם לא משגיחה עליהם ב - 7 עיניים בכל דקה. את יודעת מה ? אני חושב שאולי ככה הם יגדלו אפילו יותר טוב איך את מתכננת לבלות בחול המועד ? את עובדת ?

יערית

New member
נועם רציתי לספר לך...

כמה העולם קטן:),אך גדול כמובן שלא אפרט בפורום את הלוז השבועי שלי, יש לי אימייל בבקשה! לגבי הילדים,אני בטוחה שיהיה להם טוב לצד אביהם,אך בכל זאת אמא זאת אמא לא!?(כך שבור כתב..) חג שמח נועמון! יערית.

מה זה הגזענות הזו?

``דיאטה לנשים בלבד``? חוצפה. מה, רק נשים שומרות על גזרתן? הרי רוב הגברים הישראלים צריכים גם, עם הטאיירים שיש להם סביב המתניים. אני לא מצפה מאיש לעשות דיאטה, כמו שאני לא עושה. מי כמוני יודע שזה סיוט. אני מאחלת לכולם פשוט לשמוח, בחג ובכלל אוריאנה

שבור

New member
גזענות?

אני לא מוצא את הקשר בכל אופן , טבעי יותר שנשים ידאגו למראה שלהן אתן פשוט כאלה (לטוב ולרע) כנראה שאנחנו לא מספיק בעלי רצון להראות טוב ולכן אין אנו שמים ליבנו למראנו החיצוני.... אני (שממחר מתחיל דיאטה)

יערית

New member
קורא מחשבות שכמותך...

לגבי הדיאטה... דחוףףףףףףףףףףףףףף יערית.

יערית

New member
אסביר את עצמי אוריאנה

כאשר כתבתי שרק לנשים בלבד בדיאטה מיום ראשון, התכוונתי לכך שזה משפט ששגור אצלנו הנשים בד``כ, מיום ראשון מתחילות את הכללללללל, לגבי הדיאטה לשני המינים ,אם יש צורך אני בעד!! ובאמת אין שום הקשר לגזענות,אלא אם כן הייתי נוקבת בדת ובגזע!(כגון הפולנים האלו,הפרסים האלו..המרוקאים חס וחלילה:) אז בהצלחה לך אוריאנה..אם את מכירה דיאטת השמנה בבקשה לשלוח לי(ואני לא מתנשאת..בהחלט זקוקה לזמן טוב ובריא לאכול) יערית.

חס ושלום השמנה

גם אני משגיחה על מה שאני אוכלת. כלומר, אני אוכלת מה שבא לי כי פשוט הגנטיקה שלי מאפשרת לי. אבל תשמעי, יערית, בלי קשר לדיאטה דווקא: יסורי-המצפון הם הכי גרועים. החוכמה היא להיות שלמה עם עצמך ואם כבר בחרת לעשות מה-שלא-יהיה, תהני מזה! אוריאנה

הקונפליקט הזה

בין הרצון למנוחה וחופש מהילדים האהובים, לבין הרצון להיות איתם והגעגעים. מי אמר שקל להיות אמא ? בכל מקרה יערית , מאחל לך מנוחה שלמה .והרבה אהבה (את כתבת , אני מחזק ). היה כיף להכיר אותך במפגש. שלך, ענבר

יש גם כאלה שמשלבים

נכון, זה דורש הקרבה, ויחסים טובים עם האקס, וכשאני בעצמם מתה להתבודד, אבל מה לא עושים בשביל הילד... אוריאנה

למעלה