כמה קפה הם שותים ביום...?

naty3

New member
כמה קפה הם שותים ביום...?

שלום לכן ומזל"ט על הפורום המפקדים שלי בצבא (שני קצינים שהתחלפו לי באמצע השירות ונגד אחד) שותים כל יום (יותר נכון-שתו-אני משוחררת תודה לאל) בין 3 ל-5 כוסות קפה. כמה המפקדים\בוסים שלכן שותים? ונכון שפשוט בא לכן להוציא לפועל את הביטוי "קפה הפוך"...?

Vdrums

New member
איזה רעיון מעולה לסקר...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

naty3

New member
הלוואי...

כל היום רק
בכיף הייתי מכינה להם תה, רק שיבקשו אבל לא

אתי@

New member
"יעל - קפה"

אני שומעת את הבוס שלי אומר למזכירה שלו את המשפט המכוער הזה בערך 10 פעמים ביום
ולפעמים הוא מבקש גם מאיתנו (הנשים שאינן מזכירות במחלקה) להכין קפה. פעם אחת עניתי לו שאני לא המזכירה שלו ומאז הוא לא מבקש. אבל לאחרות אין אומץ...

Boreg

New member
../images/Emo46.gif

זו נקודה שתמיד תמיד תמיד מרגיזה אותי... למה יש גברים שחושבים שתפקיד העובדת (ללא תלות כמובן בתפקידה האמיתי באירגון) הוא להכין קפה או לענות לטלפונים
רק מתוקף היותה אישה... אתי@ כל הכבוד על האומץ

אתי@

New member
תודה ../images/Emo9.gif אבל רק כדי להבהיר

עשיתי לו את הקפה ההוא (לא רציתי לצאת יותר מידי מגעילה)
דרך אגב, הבת של הבוס השני שלי, עשתה משהו אחר במקרה זהה: היא הלכה להכין קפה, ושמה במקום סוכר מלח. המסר הובן

אורקוש

New member
מזל טוב על הפורום ובנוגע לסקר

המנכ"ל החביב של החברה שלנו ובמקרה גם הבוס שלי אוהב להכין בעצמו את הקפה !!!! כן למרות שהיו פעמים שהצעתי עד שהגעתי להכין לו הוא כבר הכין בעצמו :) בכל אופן נחמד שיש פורום כזה אז שוב מזל טוב

אסף4יי

New member
זה אחד הדברים שמוציאים אותי מדעתי

עוד לא נולד האדם שאין לו את ה 2 דקות לעשות לעצמו קפה. לא נולד ! לשירותים לוקח יותר זמן ללכת - טוב שהוא לא מחרבן בסיר ומצפה שהמזכירה שלו תנקה אחריו... אישית ? בכל פעם שהייתי הולך לבוס בצבא הוא היה מנסה "להזמין אותי לקפה". הוא היה קורא למזכירה שלו ומבקש "תזמיני אותנו לפעמיים קפה". אני הייתי מבקש נס קפה - והולך יחד עם המזכירה למטבח. כשאנו חוזרים, הוא כמובן מגרבץ בחוסר מעש - אבל להזיז את התחת שלו למטבח לא נאה ולא יאה לו. מנהג ישראלי מגונה... כל רב-סרן משחק אותה כוכב עליון.

Mordiboy

New member
לא שותה קםה

אני פקיד בצבא והבוסית שלי לא שותה קפה בכלל. למרות שלפעמים היא מבקשת ממני למלא לה את בקבוק המים...

ברכות על הפורום והזדמנות להצטרף

קצת על עצמי: ותיקה במקצוע המזכירות, התחלתי בשירות הצבאי כפקידת לשכה בחיל האוויר בשנת 1993. מאז ועד היום עוסקת בתחום המזכירות ובעיקר ככתבנית. לגבי הקפה: הייתי אומרת שהכנתי כמה עשרות אלפי כוסות קפה במהלך עשור שנותיי כמזכירה. הרוב הגדול בצבא. היו בוסים שלא ביקשו אבל הצעתי, היו שביקשו אבל הצלחתי להתחמק באלגנטיות והיו שביקשו, הכנתי ויצאו לרוב נגעלים. הבוס האחרון שלי שהכנתי לו קפה היה עורך-דין (איך לא?) והוא ביקש בסביבות 4 כוסות קפה/תה במהלך יום עבודה רגיל שלי שהתחיל בשמונה וחצי והסתיים בשלוש וחצי אחר הצהריים.

ענתש

New member
אני בהלם מהשאלה...

בחיים שלי לא עשיתי למישהו קפה כי הוא "ציווה" עלי. לפעמים עשיתי כי אני הצעתי (כי בדיוק הייתי בדרך לעשות לעצמי). לא חושבת שלעשות קפה זה תפקיד של המזכירה - מה היא טבחית ? לעומת זאת בעבודתי בהיי טק (גם לפני וגם אחרי שהייתי מזכירה) עשיתי הרבה פעמים קפה לאנשים כי פשוט יצא ככה (לקוחות שהגיעו לישיבה איתי למשל...) ולא עלה בדעתי לשניה לקרוא למישהי מהמזכירות שתעשה את זה במקומי ! אני בשוק שזה אמיתי - חשבתי תמיד שמתבדחים כשמספרים על "מותק, תעשי קפה".

skyhawlk

New member
תכיני לי קפה ומיץ ולא באותה כוס!

מה, יש עוד בוסים שדורשים מהמזכירות להכין קפה?? חשבתי שזה כבר עבר מהעולם
...

enicegirl

New member
למה קפה הפוך?

האמת היא שגם אני מזכירה של בוס שכל בוקר מבקש קפה אבל גם מחמיא. הוא אומר שהוא הכי אוהב את הקפה שלי. פעם מישהו אחר מהמשרד הכין לו קפה והא אמר שזה היה כ"כ מגעיל, לא כמו שאני מכינה לו
בקיצור - ההשקעה שווה

רונגי

New member
יותר מידי

ובדרך כלל הוא רוצה אותו בדיוק כשאני באמצע משהו...

limor1975

New member
מי בכלל המציא את המנהג הזה../images/Emo46.gif

אנחנו הגענו לתפקיד מזכירות ולא לתפקיד בארמניות... ומה שהכי מעצבן זה המשחק הזה של ה"אחלה מארח" ליד אורחים: "משה, מה תרצה שיכינו לך לשתות
" כאילו שהוא עומד ומכין את השתיה....

אם כל הכבוד לבוסים שלכם

אף אחד לא שוצה כל כך הרבה קפה שחור כמו ששותים במכבי אש . הם שותים המון איזה 12 כוסות של קפה שחור במשמרת (24 שעות עובדים 48 נחים). נו מישהו יכול להתחרוות בהם?

רונגי

New member
לא בכמות, אבל בגיוון

פעם הוא רוצה שחור (עם הכפית), לפעמים זה נס, ומידי פעם תה (עם שני סוכר ולא בכוס חד פעמית - רק בכוס זכוכית).

yoyo10

New member
נשמע מוכר העינין

בדיוק באיזה כוס להגיש מה כאן במשרד אפשר לעשות דוקטורט בנושא

למעלה