כמה קושיות

ChilD SouL

New member
כמה קושיות../images/Emo40.gif

האם זה רק אני או שגם אתם רואים לרדת בגדול וזה עושה לכם תאבון
כל הערב טחנתי מול הTV. זה התחיל בסלט, המשיך לתפוח ואפרסק, המשיך אחרי כמה זמן לעוד סלט ונגמר בסופו של דבר בסנדוויץ. אה... ואם כבר לרדת בגדול אז... יש שם מישהי שנראת כמו האחות התאומה האובדת של מיקי בוגנים. היא בהחלט יכלה להשתתף בתחרות הזאת של ה... ברח לי השם שמישהו העלה לפני X זמן.
כשאתם הולכים לקנות נעליים לקיץ, אז מן הסתם אתם מודדים את הנעל על רגל חשופה - והיום פתאום עלה לי לראש שבעצם דקה לפניי איזו מישהי עם רגל מסריחה ומלאה בפטריות מדדה את אותה הנעל, זה לא דוחה
ותודה לאל שאני בחורה של סניקרס ושיש לי מספיק כפכפים בבית לכל הקיץ [אם כי זה תקף גם לגבי בגדים וכו'...]. ואני כמעט ובטוחה שהיו לי עוד קושיות אבל כרגע אני לא יכולה לחשוב על זה.

TEPELA

New member
אפרופו סניקרס!!!!

מי שיודע כמה קלוריות יש בסניקרס אחד (!!!) מקבל מה שהוא רוצה. טוב לא כל דבר..

TEPELA

New member
אז בוא אני אחדש לך...

יש בו.. שים לב, אתה מכן לזה נפשית??

TEPELA

New member
יש אחד כזה מולי עכשיו.

1249. אין לי תמונה, מצטערת..

אולי זה ל100 גרם

הבאתי לך 2 הוכחות (אחת מהאתר של סניקרס) שיש שם 280 קלוריות ליחידה (ואת שאלת על יחידה!)

TEPELA

New member
יוווו אני מצטערת.. אתה לא יודע מה קרה לי..

זה ביחידות אחרות... זה באמת 299 ל 100 גרם.

לחי7

New member
אני רואה

שהשעמום אוכל אתכם...
אך בואו נעבור לסוגיות העמוקות ואך המרגשות שהועלו כאן............. 1
גם אם תהיה תוכנית טלוויזיה ובה אנשי אוכלים מעיים של פרה מהולים במיצי קיבה של ג'וק (סליחה על הציוריות...)....גם אז אני אוכל מול הטלוויזיה...מין הרגל שכזה...............
2
בגלל זה כשמודדים נעליים (סגורות..) אז רק עם גרביים ילדים! היית מעדיפה שמידת רגלייך תהיה 50 ואז לא יהיה אף אחד ברדיוס של 400000 ק"מ שימדוד את אותם הנעליים כמוך?..... סדרי עדיפויות.......
BE CAREFULL WHAT YOU WISH FOR
|4U

שאפולי

New member
רק את../images/Emo88.gif

1. מי פאקינג רואה לרדת בגדול?????????????? 2. מממ... לא. לא מוכר לי סורי.. כנראה שאני זאת עם הפטריות שבא קודם

או קיי...

אנחנו לא רואים לרדת בגדול. ובקשר לנעליים, לי יש בעיה אחרת (בקשר לפטריות וכל זה- פשוט מודדים, לא חושבים! זה סוד הקסם) תמיד אחרי החורף הרגל נראית לי מוזרה פתאום...
גם לכם
כאילו צריך להתרגל אליה....

למעלה