כמה צריכה לעלות

untitled

New member
כמה צריכה לעלות

Ibanez JS 1000 כמו זו של סטריאני אני עוד לא קונה גיטרה חשמלית, אבל מתישהוא אני גם אקנה, ואני לא רוצה לקנות פנדר, וחשבתי דווקא על איבנז וזאת נראת לי גיטרה טובה (תראו מי מנגן עליה)

untitled

New member
אווץ´

אוקיי אני כבר לא כל כך רוצה לקנות אותה בכלל אפשר לקנות אותה בארץ?

guitarman

New member
הייתה כזאת בכלי זמר בתל-אביב אבל...

הייתה כזאת בכלי זמר בתל-אביב אבל היא כנראה נשרפה עם הסניף... ניגנתי עליה והיה כיף היא בת זונה לגמרי ועולה 9000 שקל אבל לפי דעתי הגיטרה שלי יותר טובה... Ibanez S2020x-av גם חשמלית וגם אקוסטית הכי טובה ששמעתי אי פעם...

untitled

New member
יש קצת הבדל

6000 ל 9000 שקל 6000 ב music123 כולל משלוח ו12 אחוז המכס שכן או לא קיים כלי זמר באמת גנבים

wiz

New member
לא נכון....

המחירים שהם גובים לא עד כדי כך גבוהים... הם יקרים, אבל אל תיסחף...

אתה יודע שסקוויאר עולה בארה"ב

הערכה השלמה שכוללת גיטרה ומגבר וכל מיני שטויות עולה 300 דולר. אתה יודע כמה אותה ערכה עולה בארץ? (2550 ש"ח)

JOE KALIBER

New member
1750 ליתר דיוק

יכולת להיות שהורידו מחירים.... אבל יום ראשון אני בטוח שראיתי בדיוק מה שאמרת בכלי זמר בתל אביב ב1750

untitled

New member
בדקתי באתר של ibanez

לראות לגבי הדגם שלך, s2020xav למה נראה לי כאילו יש לגיטרה שתי יציאות? ומה זאת אומרת גם חשמלית גם אקוסטית

wiz

New member
כמה דברים :

הדגם של סטריאני, JS1000 עולה בסביבות ה-1200 דולר... בלי שום חתימה ובטיח... הכרום-בוי (הכסופה), והדגמים היותר מיוחדים (שבד"כ הם סדרות מאוד מאוד מוגבלות...) יכולים להגיע אפילו למחיר של 3500 דולר... ובקשר ל-S... יציאה אחת היא יציאה רגילה, של הפיקאפים הרגילים, והיציאה השניה היא למגבר של אקוסטיות, מהפיקאפ פיאזו שיש בגשר... אם תשים לב תוכל לראות שיש גם מתגים מיוחדים באיזור הכפתורים, שגם בוחרים את המצבים השונים...

guitarman

New member
באמת הסברת יפה על הגיטרה שלי...

מאיפה אתה מכיר אותה? ודרך אגב תרשו לי להיות גאה בזה שקניתי אותה ב 5500 שקל במקום 7300 חהחהחה

wiz

New member
אממ....

אני מכיר כמעט את כל הדגמים של איבנז... ואני די יודע מהם שווים ומה האופציות שלהם... ושלך זאת גיטרה פשוט מעולה !

guitarman

New member
תודה וויז

תגיד wiz מאיפה אתה ובן כמה? ואיזה גיטרה יש לך?

למעלה