כמה צריבות חדשות
H h e l e n a 1 New member 27/10/04 #12 יש לך "כבת" של צריבה משלך.../images/Emo24.gif אוהבת את הסגנון של היצירות שלך
ש שריתוש המקורית New member 27/10/04 #6 ווייייייייייייייייי אסף!!!!../images/Emo99.gif איזה יופי איזו התקדמות אין לך מושג, וגם לביוטי איזה הנאה אתם גורמים לי. מבחינתי = זה הישג בלתי רגיל. המשיכו חברים. המשיכו. את היופי הזה אי אפשר להפסיק!!! כל הכבוד, ילד!
ווייייייייייייייייי אסף!!!!../images/Emo99.gif איזה יופי איזו התקדמות אין לך מושג, וגם לביוטי איזה הנאה אתם גורמים לי. מבחינתי = זה הישג בלתי רגיל. המשיכו חברים. המשיכו. את היופי הזה אי אפשר להפסיק!!! כל הכבוד, ילד!
BEAUTY האחת New member 27/10/04 #7 יש איזה כיף יש עוד צורבים במועדון|! איזה יופי לוי אהבתי הצריבות מקסימות והסתם ילדה מממש לא סתם היא מקסימה כמו כל יתר העבודות ושריתוש אנחנו גודלים ואני התחלתי רק בגללך
יש איזה כיף יש עוד צורבים במועדון|! איזה יופי לוי אהבתי הצריבות מקסימות והסתם ילדה מממש לא סתם היא מקסימה כמו כל יתר העבודות ושריתוש אנחנו גודלים ואני התחלתי רק בגללך
S smady a New member 27/10/04 #8 איזו מחלה נהדרת הצריבה הזו.אהבתי את התחתית. רעיון מקסים. והילדה מקסימה.