כמה צפוי!!!

כמה צפוי!!!

זה כל-כך צפוי שאחרי חודשים של חיפושים ויומים אחרי שהזמנתי את Aenima, מגיעה ההזמנה שלי! אם משהו חיפש את הדיסק ולא מצא שישלח לי email ל[email protected]

j i m m y

New member
מזל טוב שקיבלת את הדיסק.

אבל למה אתה מפרסם את האי מייל שלך וטוען שאתה יכול לעזור לאילו שלא הצליחו להניח את ידם על האלבום ? איזה עזרה אתה יכול להעניק ?

אז ככה

חיפשתי את הדיסק חודשים! באוזן השלישית, בחור השחור, בטאוור רקורדס, בצליל, בהוד-השרון, בתל-אביב, בירושלים, בהרצליה, בכפר סבא ואין, אין, אין אותו בארץ!!!!!!
ובדיוק יומיים אחרי שאני מזמין אותו מאמאזון אומרים לי שההזמנה הגיע לחנות שנמצאת 50 מטר מהבית שלי
את ההזמנה מאמזון אני לא יכול לבטל, ואני לא יכול לחכות עוד חודש לדיסק שאני יכול לקנות עכשיו... אז אם יש משהו שרוצה את הדיסק, מחפש אותו לא פחות זמן ממני, ויכול לתת לו בית חם ואוהב, אני אשמח לתת לו את שלי.

MelodicTruth

New member
איפה החנות?????????????????????????

אני מחפש את הדיסק יותר משנה! באמא שלכם!......הזמנתי אותו בטאוואר רקורדס וביטלו לי את ההזמנה...הזמנתי בבלאנס הירושלמית(מי שמכיר) וגם ביטלו...בסופו של דבר הזמנתי ממיתוס ונחשו מה?? גם ביטלו

MelodicTruth

New member
נראה לי שאני יודע למה

אין את הדיסק בארץ..... היבואן של טול היה BNE...מי שיבדוק באתר שלהם יגלה שהם ערקו למוזיקה אלקטרונית וכבר לא מייבאים מוזיקה אלטרנטיבית....וכנראה שאף אחד לא לקח על עצמו לייבא את טול חוץ מהם

נראה לי../images/Emo4.gif

שפשוט הפסיקו לעשות עותקים של הדיסק הזה... (אם כל הכבוד Tool לא מוכרים כמו בריטני). החנות נקראת "Love Song" והיא בהוד-השרון, המנהל של החנות הוא יקיר והוא אחלה בנאדם, תגידו לו שאני שלחתי אותכם (לא שזה יעזור במשהו).

MelodicTruth

New member
הצחקת אותי...

בדקת את נתוני המכירות של טול בTDN??? רק undertow מכר יותר משני מליון עותקים!!...אנימה הוא האלבום הכי נמכר שלהם....ההיפך מopiate שאפשר להשיג בכל חנות בארץ...ותאמין לי שאם היו מפסיקים לייצר את הדיסקים כולם היו יודעים מזה.... נ.ב. salival אזל מהמלאי בכל העולם...עותק משומש של salival בגרסת הדיוידי עולה באינטרנט בסביבות המאה דולר!

MelodicTruth

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

הוד השרון?? רחוק לי...אני גר בירושלים....אין לי מושג מתי יצא לי להיות שם

j i m m y

New member
אז מגניב !!! חח עכשיו נמצא פראייר

שיסכים למכור את סאליבל ב 100 שקל ונמכור את שלי ב100$.. כסף טוב חח

אני לא שולל, אבל...

יש יותר ילדות בנות 12 שרוצות את הדיסק החדש של N'stink מאשר בני 20+ שרוצים את הדיסק הישן של Tool ובגלל זה בעלי חנויות הדיסקים מעדיפים למכור את מה שמוכר טוב במקום את מה שבאמת טוב

למעלה