.כמה צילומים.
O oren* New member 13/3/02 #6 וואו, הצרעות פשוט מדהימות, החדות של החלה עליהן הן עומדות לעומת הרקע המטושטש - תמונה עם כמה מימדים. גם הכלבה שלך יפהיפיה, והתמונה עם הנוצה מעניינת. כל הכבוד
וואו, הצרעות פשוט מדהימות, החדות של החלה עליהן הן עומדות לעומת הרקע המטושטש - תמונה עם כמה מימדים. גם הכלבה שלך יפהיפיה, והתמונה עם הנוצה מעניינת. כל הכבוד
Z zoe1111 New member 15/3/02 #7 וואי..../images/Emo45.gif הראשונה באמת מעולה וגם הנוצה! וגם הכלב חמודדד..
B black_magic New member 17/3/02 #13 הציורים שלך מהממים! ותמיד רציתי לשאול אותך, איך אתה מצייר את זה במחשב? עם איזו תוכנה?
F FreeFeeling New member 18/3/02 #14 תודה רבה לך ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif .בקשר לשאלה. אני יוצר את הציורים בעזרת התוכנה .Photoshop 6 ובמברשות שיצרתי במיוחד בשבילי ולמטרה ריאליסטיות (עובד יפה מה?!) שלך בן
תודה רבה לך ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif .בקשר לשאלה. אני יוצר את הציורים בעזרת התוכנה .Photoshop 6 ובמברשות שיצרתי במיוחד בשבילי ולמטרה ריאליסטיות (עובד יפה מה?!) שלך בן
א אפרת@הבית New member 17/3/02 #11 אני מרגישה כמו תקליט שבור ../images/Emo13.gif אתה פשוט כישרוני להדהים. ומשתתפת בדעה של אורן - הצרעות יוצאות דופן. נשיקות אפרת
אני מרגישה כמו תקליט שבור ../images/Emo13.gif אתה פשוט כישרוני להדהים. ומשתתפת בדעה של אורן - הצרעות יוצאות דופן. נשיקות אפרת
S shonshon5 New member 17/3/02 #12 שמע - אין לי אלא להסיר את כובעי.. צילומים מדהימים. ולא רק בהיבט הטכני, אלא ובעיקר בתפישת הקומפוזיציה יחד עם הבנה נכונה של מכלול הפקטורים המרכיבים תמונה טובה! שורה תחתונה - הצלם הוא הגורם הקובע, למרות שאין לי הרבה נגד "אולימפוס".. אבי, לא מחליף את ניקון.
שמע - אין לי אלא להסיר את כובעי.. צילומים מדהימים. ולא רק בהיבט הטכני, אלא ובעיקר בתפישת הקומפוזיציה יחד עם הבנה נכונה של מכלול הפקטורים המרכיבים תמונה טובה! שורה תחתונה - הצלם הוא הגורם הקובע, למרות שאין לי הרבה נגד "אולימפוס".. אבי, לא מחליף את ניקון.