כמה צילומים בלי עיבודים שיחנקו את הצילום...
נ ניקול מחיפה New member 20/7/02 #9 komandatore תמונות חזקות ויפות../images/Emo47.gif אהבתי במיוחד תמונת החוף-צוק והים, ותמונת הבניינים- גם אותו פרח מלבלב שפעם עיבדת אותו לשפתיים תמיד נהנית מיצירות שלך
komandatore תמונות חזקות ויפות../images/Emo47.gif אהבתי במיוחד תמונת החוף-צוק והים, ותמונת הבניינים- גם אותו פרח מלבלב שפעם עיבדת אותו לשפתיים תמיד נהנית מיצירות שלך
א אפרת@הבית New member 21/7/02 #27 תמונה שלוש!! תמונה שלוש הכי יפה!! בעצם גם חמש ושש וגם אחד...בעצם - סדרה נהדרת. שיחקת אותה
K komandatore New member 21/7/02 #28 תודה - אפרת אני מקווה שלא פיספסת את התמונות שהוספתי כאן ובפעם הקודמת שהפנתי במיוחד עבורך
א אפרת@הבית New member 21/7/02 #30 לא חביבי... אני בודקת את כולן וגם בודקת דפים אחורה אם הודעה שלגביה הערתי טילה לה לכיוןן הארכיון
ת תמרוטמן New member 20/7/02 #12 העובדה שזה פרח מונעת את היכולת שלי לראות בכל דבר כמנבא את קץ העולם? זה פשוט נראה כמו איזה משהו שעומד להתפוצץ, או התפוצץ, וייתכן וזה נובע מהסימפטיה שלי לקץ העולם... אדם מוזר הינני.
העובדה שזה פרח מונעת את היכולת שלי לראות בכל דבר כמנבא את קץ העולם? זה פשוט נראה כמו איזה משהו שעומד להתפוצץ, או התפוצץ, וייתכן וזה נובע מהסימפטיה שלי לקץ העולם... אדם מוזר הינני.