כמה צדדים.

כמה צדדים.

מצד אחד-עשינו כיף חיים בים. מצד שני-כייסו לי את הסלולרי. מצד שלישי-הם פספסו את ה-600 ש"ח שהיו בתא ליד. מצד רביעי-איבדתי את המספרים בזכרון. אתם מוזמנים לשלוח סמס. ושיהיה המשך סופ"ש מקסים לכולם.

א פרסקי

New member
לי אמרו משהו אחר

המתנה הטובה ביותר שקיבלנו היא השיכחה
מתי יש מפגש פורום?

Rtitan

New member
לאבא שלי היה אלצהיימר...

אחד היתרונות בזה הוא שהוא כל הזמן פגש אנשים חדשים...

כמה צדדים...

מצד אחד - נהניתם בים וזה הכי חשוב מצד שני - כמה שעות בלי נייד, תודה שאתה מתגעגע לימים האלו בהם לא היו יכולים להשיג אותנו בכל רגע נתון והיה שקט מפלאפונים. מקווה שיש לך ביטוח עליו מצד שלישי - עדיף את הסלולרי מאשר את הכסף מצד רביעי - כנראה שהגיע הזמן לעשות סדר ברשימת אנשי הקשר שלך, בטוח שהיו לך שם מלא מספרים שאין לך מושג של מי הם. בדיוק השיר שמתאים...

Rtitan

New member
לא אחזור על האיחול שבתפוצה של אימא שלי היו...

משתמשים לגנבים
אבל לזיכרון ממליצים על אומגה 3. להבא - גבה את הזיכרון למחשב וסעיף 4 לא יהיה במקרה של שידור חוזר.

על הבולבולים

של הנינג'ות שלי.... אחלה שבת.אחלה מים.אחלה שמש.אחלה שיזוף. אחלה צחוקים :אבא,אני רוצה לדגמן לך איך אני צולל.... אחלה פדיחות :את יודעת שאבא שלי גם גרוש ?רוצה שהוא יזמין אותך לקפה...? עם אחלה שבת ילדים שכזו מי שם קצוץ על הנייד...?
למרות שאם הגנב היה נופל לי לידיים, סביר להניח שלא היה הולך על הרגליים... עיניין של עיקרון.

אתה יודע...

גם לשלו שגונבים כאלה דברים יש עיקרון..
הייתי אומר שיהיה לו לתרופות אבל הוא בטח יבזבז את הכסף שישיג על סמים.

יערית

New member
באסה לומר כפרות

אבל כשזה נוגע בדברים כאלו, אמא שלי תמיד אמרה שזה יכל להסתיים גרוע יותר- אז כפרות כפרות :)) נשיג לך כבר את דף הקשר של כולםםםםםםםםםםםםםםםם.

אפשר אחרי

הדף קשר,לעבוד על יום גיבוש...? אני חם על טבילה בעין בוקק. ומתגעגע לירידות של סדום ערד. ואמרו שצפוי שרב... לבנות עליכם כאן ? או לשלוח מייל למחלקה סיעודית מגדלי הים התיכון.....?

למעלה