כמה פתטי ....

פיציק

New member
כמה פתטי ....../images/Emo3.gif

טיילתי לי עכשיו להנאתי עם כלבתי המ-ה-מ-מ-ת (
) ובדרכי פגשתי מישהו מבי"ס שלא ראיתי כבר שנתיים בערך... עכשיו, זה לא שהבחור הזה נראה שווה בטירוף או מתקרב אפילו למה שהייתי יכול לכנות ה"טייפ" שלי, אבל כשאמרנו שלום ולחצנו ידיים (איזה רשמיות...
) כל מה שעבר לי בראש זה "וואו
יש לך זין גדול
". כמובן שהגעתי למסקנה הזאת לפי גודל כף היד בהשוואה לגוף (ע"ע שרשור כלשהו שדיבר על כל הנושא הזה - אין לי כח להרחיב). נכון שאני פתטי
או שגם לכם זה קורה

BlueCat

New member
לא פאתטי, זה רק ש..

למענך, אולי כדאי להתמקד בחיים על דברים אחרים? אם הייתי חושב על הגודל של כל אחד שאני לוחץ לו את היד, היה מוזר...

פיציק

New member
הי../images/Emo70.gif אל תעשה ממני מופקר מחשבתית../images/Emo46.gif

(או משהו כזה ....) יש עוד הרבה דברים אחרים שאני חושב עליהם כשאני פוגש אנשים ברחוב
1. אני בודק לעומק את מראה השיער שלהם. 2. אני בודק לעומק את מה שהם לובשים. 3. אני חושב על דרכים להאריך את השיחה אם אהבתי את המסקנות של 1 ו-2. 4. אני חושב על דרכים להתחמק מהשיחה ולהמשיך בטיול שלי אם לא אהבתי את המסקנות של 1 ו-2. אני בכלל לא בחור שיטחי
רק ציינתי שזה היה לי נורא מוזר שזאת המחשבה שעברה לי פתאום בראש כשלחתי לו את היד. וזה לא היה בכוונה בכלל!!!

לא נראה לי ממש שהוא התכוון

לקרוא לך מופקר מחשבתית....חבל סתם להתעצבן. אבל בכל זאת אם כל הכבוד, להתעמק למישהו בשיער ובבגדים בלבד זה לא בדיוק מראה על עומק...נסה לדעתי לפתח יותר שיחות לעומק עם אנשים...

פיציק

New member
אבל אנחנו מדברים כאן על אנשים

שאני מכיר
אני יודע את הבפנוכו שלהם. ואם הוא היה מרתק, הם כבר מזמן היו נמנים על רשימת חבריי. אבל הם לא. אז כל מה שנשאר לעשות זה למדוד את מידותיהם ולראות איך הם השתנו ...

merman

New member
אני בעד מדידת מידות מגונות

זה מספק תעסוקה בידורית מרובה לשעות הטיול הארוכות.

פיציק

New member
אוי, כמה שאתה צודק ...

אבל יותר מיזה, אני צריך גם משהו קבוע ...

Liroy25

New member
זיון קבוע, זה מה שאמרתי!

עזוב אותך משטויות של למצוא חבר עכשיו! קודם כל תפרוק את הנשק, אחר כך נדבר על התקבעות על אותה מטרה.

פיציק

New member
אבל נמאס כבר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה אפשר לחיות ככה? מילא כשעוד הייתי בארון ולא הייתי מוכן באמת לחבר, אבל עכשיו שאני כן מוכן (נראה לי....
) אני לא מוכן לזה

.m

New member
ואם כבר בנושא...

נו....
(שלא תגיד שהמאהבת שלך לא משקיעה בך...)

Liroy25

New member
זה קטן מידי..הביצים ברחו החוצה!

אבל זה בהחלט עשה את העבודה!

למעלה