כמה פרקים? כמה פרקים יש לטלנובלה??
Y yoooni New member 19/5/05 #2 מתוכננים 120 פרקים שנה שעברה במיכאלה הפיקו גם פרק נוסף ששודר רק באינטרנט בתשלום.
K KiShKooSh New member 19/5/05 #3 מקווה שהשנה לפחות ישקיעו בדיסק קמצנות בטירוף... שמו לנו פרק באיכות מעפנה באינרנט ועוד דורשים 10 ש"ח
Y yoooni New member 19/5/05 #4 אני מקווה שהשנה יפיקו דיסק של הסדרה כמו שהיו מעט שירים במשחק החיים אני דורש להחזיר את ההצלחה של לפני שהכל נגמר אחחח איזה שיר מדהים זה היה
אני מקווה שהשנה יפיקו דיסק של הסדרה כמו שהיו מעט שירים במשחק החיים אני דורש להחזיר את ההצלחה של לפני שהכל נגמר אחחח איזה שיר מדהים זה היה
K KiShKooSh New member 19/5/05 #5 בראשון שמעתי את גיא אריאלי שר אותו יאאאאאאאאא יש לי עדיין תשיר הזה על המחשב אבל גיא אריאלי הוא
M mary17 New member 19/5/05 #6 ביקי אני מעלה אותך על גרדום!!../images/Emo41.gif היית בראשון בפארק הזיכרון? היית מול הבית שלי שוב בדיוק שהוא שר את זה ירדתי למטה לכיון התחנה ועברתי בפארק היית שם
ביקי אני מעלה אותך על גרדום!!../images/Emo41.gif היית בראשון בפארק הזיכרון? היית מול הבית שלי שוב בדיוק שהוא שר את זה ירדתי למטה לכיון התחנה ועברתי בפארק היית שם
K KiShKooSh New member 19/5/05 #7 הייתי בטיילת שם.. עמדתי בשורה הראשונה וילדות נחמדות(שאחת מהן דומה לליר ) צעקו כל הזמן "חן" "חן"
K KiShKooSh New member 20/5/05 #10 קראו לו גיא../images/Emo6.gif אבל גיא לא עיניין אפחד(בזכות העובדה שהוא חרא ) חן היא חברה שלהן שהופיעה
קראו לו גיא../images/Emo6.gif אבל גיא לא עיניין אפחד(בזכות העובדה שהוא חרא ) חן היא חברה שלהן שהופיעה
מ מיטלוש8 New member 20/5/05 #9 וואי יש לי אותו על דיסק! יש לי את השיר פתיחה ו2 שירים מרומאו ויוליה! וואי שירים מדהימים!