כמה פעמים?...

כמה פעמים?...

הרתחתם מים בקומקום ושכחתם להכין לעצמכם שתייה?(שלא נדבר על אורחים...) כמה פעמים הלכתם למטבח ושכחתם מה אתם רוצים לעשות?... כמה פעמים פתחתם ת'מקרר וסתם בהיתם בו ?...(גם בחורף...} כמה פעמים נרדמה לכם הרגל וכמו מטומטמים דפקתם ת'רגל ברצפה שלא ידגדג...? כמה פעמים נסיתם להירדם וסתם נתקעו לכם העיניים בתקרה בחלום ער?... כמה פעמים אני ימשיך לזיין לכם ת'שכל?...
בקיצור כמה זמן הולך לכם סתם לאיבוד ביום שלם?...

shelly1975

New member
נצל"ש... הכנה לדייט הסטרילי../images/Emo6.gif

בתגובה ל: הזהרו בדייטים ! - רינג רון ================================================ 1. דו"ח רפואי מלא, כולל רשימת אלרגיות ודו"ח קרדיולוגי - שלא יקבל התקף לב באמצע. 2. קונדומים - כי יש דברים שלא מופיעים בדו"ח הרפואי. 3. מזרק אטרופין. 4. מברשת שיניים אוירודינמית עם מנקה לשון + משחת שיניים בריח מנטה מרענן + חוט דנטלי, למקרה שהדייט כולל צריכה של מוצר מזון כלשהו. 5. אישור מפסיכיאטר / פסיכולוג שהמועמד כשיר למערכת יחסים. 6. תדפיס בנק. 7. 6 תלושי משכורת אחרונים. 8. המלצות משני חברים לפחות, לא כולל אקסיות. הצד השני לעומת זאת, ידרש להמציא אישור מהפסיכיאטר המחוזי שהוא אינו פרנואיד.

אוי טוב שהזכרת..שכחתי ביצים על הגז

ובוילר דולק אוף קורה יותר מדי פעמים רק לאכול - אני אף פעם לא שוכחת

חחחחח המצב שלך טוב ממי

כמה פעם הרתחתי מים בקומקום ושכחתי להכין לעצמי שתייה? עדיף שאני אסתום כי כשאני מגיעה למטבח, אני כבר לא זוכרת למה בכלל נכנסתי לשם... (פעם אחת זכרתי שבאתי למטבח כדי לשים מים רותחים בשביל מרק נמס, ולחצתי בטעות על המים הקרים...לא הבנתי למה כל האבקה צפה ועד שירד לי האסימון....) אני מחייגת למקומות שתפוס בהם, שמה על ה"נודניק", וכשעונים לי לא נעים לי אבל אין לי מושג לאן התקשרתי...ואם אני זוכרת למי התקשרתי אני לא תמיד זוכרת למה חחחחחחחחחח בישיבת צוות הכי חשובה שהיתה לי במשרד (שהזיזו במיוחד בגללי כי לקחתי חופש בתאריך המקורי ) שכחתי להגיע !!!!!!!!! (ואני הפאקינג סגנית מנהלת!!!) יש לי מחר ישיבה לא פחות חשובה (והשעון מכוון כבר מהצהריים) והיום קרה המקרה הכי מבאס (פוסי אל תתערבי, אני יודעת שאני צריכה ללמוד להשתמש בטיימר) הייתי אמורה להתעורר בבוקר בסביבות 8 להדליק את הבויילר ולחזור לישון לעוד שעה... בסביבות 7 וחצי התעוררתי מצרחה הסטרית של השותפה שלי, רצתי אליה לחדר וכשחזרתי גיליתי ששבע וחצי ושמחתי שהשעון לא העיר אותי (דבילי, אה? אבל שונאת להתעורר מהשעון וכל דבר אחר עדיף מבחינתי ) אז הדלקתי (נשבעתתתתת אני נשבעתתתת אני נשבעתתתתתתתת שהדלקתי את הבויילר ) , חזרתי למיטה כיוונתי את המיטה לעוד שעה וחצי..... התעוררתי בתשע, והבויילר היה.......... כבוי אבל אני זוכרתתתתתתתתתתתת שהדלקתי אותו (ולא , השותפה לא כיבתה אותו ) זה עבר את כל השיאים שמישהו ימציא כבר תרופה של זכרון כי אני עוברת גבולות בזמן האחרון !

tzurtzur

New member
סליחה אבל

שמעתי על המצאה משו משו.. קוראים לזה "מזכירה" וזה בדרך כלל הולך עם פאקינג סגניות מנהלים..

tzurtzur

New member
כמה פעמים

ישבתם לראות תכנית שחיכיתם לה ובזמן הפרסומות זיפזפתם לערוץ אחר וכשנזכרתם לחזור לתכנית שרציתם היא בדיוק הסתיימה?

וואלה חחח

כמה פעמים ראית תוכנית ופתאום בעייה טכנית בכבלים ועד ש.. התוכנית נגמרה...

MaYcHuK

New member
בתקופה האחרונה בחיים שלי

שכחתי דבר מאוד חשוב שכחתי את מאיצוק וזה קשה וזה רע ולא הכי טוב לי עם זה אני מזניחה את עצמי מזניחה את משפחתי מזניחה את הדירה שלי מזניחה את החברות שלי מזניחה את האחייניות שלי אבל היום קיבלתי חדשות מרעישות - כנראה שסיימתי עם ת"א אמא אתמול צעקה עלי "תראי איך את נראי, אין לך זמן לעצמך, את בלחץ אטומי בגלל העבודה....." והיא צודקת אני בקריסה חולה על העבודה שלי אבל קורסת ושכחתי איך מאיצוק נראית כשהיא מחייכת והיא רגועה בקיצור ... הלך לי חודש לאיבוד * מאיצוק בהתמוטטות *

MaYcHuK

New member
אה ואני מצטערת שהפכתי שרשור

עליז לשרשור כבד שכחתי שדובר שצחוק

MaYcHuK

New member
תודה חומד

הלוואי וכל מה שהיה עוזר היה חיבוק וירטואלי תודה

למעלה