כמה עצוב...

mikeoreli

New member
כמה עצוב...../images/Emo7.gif

שמתם לב שמארבעה אתרי אינטרנט עבריים שנגעו בפוקט פיסי נשאר רק אחד? בהתחלה היו: www.ppc.co.il שכבר שנה וחצי לא קורה בו כלום. www.mobileworld.co.il שגם כן לא מתפקד הרבה מאוד זמן. www.pocket.co.il שכבר יותר משבועיים לא התעדכן. נשארנו רק עם אתר עברי אחד- www.pocketpcfreak.com. מקווה שכל אלו יחזרו לפעול במהרה...

AYELET1

New member
אל תזלזל בפורום שלנו ../images/Emo3.gif

הוא בוודאי אינו אתר תוכן כפריק, וגם לא מתיימר ליהיות, אך לנו יש את מערכת השוואת המכשירים , היחידה כיום בעברית היא עוברת עדכון ושכלול בימים אלו
וישנו רעיון נוסף... פרטים בהמשך

mikeoreli

New member
יש הבדל

פה זה פורום. לדעתי אף הפורום הכי טוב בארץ לנושאים כללים בפוקט פיסי, אך זהו אינו אתר אינטרנט של מכשירי פוקט פיסי, היות שהוא אינו בנוי ככה. אני מתכוון לכך שמארבעה מגזיני אינטרנט עבריים לפוקט פיסי, ירדנו לאתר אחד. מבחינת פורומים המצב הרבה יותר טוב. יש את הפורום שלנו, של פריק, של פוקט, של וואלה ושל מיקרוסופט. לצערי, כרגע אני מקבל את רוב או למעשה כל הידיעות מאתרי אינטרנט בחו"ל שהם גם כן מעולים, אך אנו צריכים כמה אתרים עבריים שיותר בנויים לאופי הישראלי, לטוב ולרע. לגבי מערכת השוואת מכשירים. זו אכן מערכת שמקדמת את הפורום קדימה. האם יש אפשרות לשים קישור קבוע למערכת השוואת מכשירים בעמוד של הפורום? לי לקח הרבה זמן למצוא את המקום של המערכת.

AYELET1

New member
נכון יש הבדל

אבל מה אתה רוצה - היתה לי הזדמנות להזכיר את המערכת - שלא אנצל אותה?
לינק גדול יהיה במקום מרכזי (ראה את הלינק ל-FAQ בפורום פאלם) ובתוספת עוד 2 לינקים שימושיים אך לפני כן המערכת עוברת עדכון ושיפוצים.

למעלה