כמה עצוב...

0000ק0ית 23

New member
כמה עצוב...../images/Emo10.gif

בשעה 16:29 קיבלתי הודעה מבחור שחיזר אחריי בטירוף , הפחד שלא מפגיעה בו הובילה אותו למצב שנעלם לי לתמיד.. בשעה 16:29 הוא שלח לי 2 הודעות אחת לפלאפון ואחת לאייסי קיו ובה נכתב כך: "היי רונית, אני מקווה שהכל בסדר איתך ומאחל לך הרבה בהצלחה ומודה לך על המתנה והנכונות. בהצלחה.רן." בשעה 16:38 הגבתי לו כך- "הכל בסדר,מאחלת לך המון טוב בחיים, ומודה לך על ,שיעור נוסף בחיים,אני מצטערת בשביל שנינו, מודה לי ,ומודה לך על הנכונות , עצובה בשבילך שכך התייאשת או הסתרת את כוונותיך לגביי ההכרות הזו, מקווה שתתחזק ,אני תמיד אמשיך הלאה, רק חבל שאלו יחזרו וירצו ואז כבר יהיה מאוחר מידי, חבל רן, התאכזבתי ממך, בהצלחה!!!! אני בנאדם טוב ועל כן אאחל לך שה' ישמרך מכל רע.. ביי מתוק, מרונית". מיידית הגיב כך- ".תודה רונה" זה קורע את הלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

0000ק0ית 23

New member
האין זו תקווה להצלת הקשר?

אחרי שיחה זו בהודעות טקסט בשעה 17:01 הוא שלח לי בהודעת טקסט - "רונית"?

soofgania

New member
מממ

איפה קראת בין השורות שיש תקוה? לי נראה שאינו מעוניין,הוא רק הודה לך על מה שאיחלת לו. ואם לא ברור לך הדבר כדאי שתדברו בפון ותבהירו עיניינים. לא כדאי להשאר תלויה באויר ולקוות שאולי יש תקוה. לא תוכלי להמשיך הלאה אם לא סיימת לגמרי קשר קודם.

LunasRoze

New member
סופגי...

אבל לא קראת את ההודעה השנייה שלי... הוא שלח לי אחרי רבע שעה -"רונית"? מה זה אמור להביע?

soofgania

New member
זה נראה לי...

"רונית?<אני מקווֱה שקיבלת את זה טוב>" נראה לי שהוא דואג לך ורוצה שתקבלי יפה את הפרידה. אבל כמו שאמרתי עדיף שיבהיר את עצמו בפון במקום שננתח את כוונותיו. אני פשוט אנטי...מי שרק ירמוז לי שאינו מעוניין אני לא מביטה שניה אחורה הוא פשוט לא שווה שאחשוב עליו.

LunasRoze

New member
לפי איך שאני מכירה את הבחור

זה היה נראה -"רונית"..(מה זהו אנחנו לא נהיה יותר בקשר???!!!) כי הוא בחור שנקשר אליי מאוד וראו את זה עליו, פחד להפגע ממני , כי הרי הוא הכיר אותי במסיבות ומחזרים אחריי מלא ומדברים איתי הרבה...אבל זה לא אומר שהייתי עושה את זה אם הייתי בקר עמוק ורציני איתו, ואת זה הוא לא הבין...

soofgania

New member
לדעתי

אם היה מאד רוצה קשר היה לוקח סיכון שאולי יפגע ממך ואעפי"כ ממשיך להיות איתך, עכשיו שנפרד ממך הוא לא פגוע מזה?

LunasRoze

New member
הוא אמר לי ש..

"את בטוח תלכי עם אחר...אז עדיף לא להתחיל"...

../images/Emo45.gif רונית נשמה יקרה שלי ../images/Emo40.gif

בע"ה אז ככה: לפי דעתי כתבת לו את מה שאת חושבת ומרגישה זה שהוא מחזר זה לא אומר שאת חייבת לו משהו אולי את לא נימשכת אליו? למה כתבת לו ככה אבל? לא ממש הבנתי. יצאתם פעם אתם מכירים אישית ? היה לכם איזה קטע רומנטי ? אני גאה בך בדרך שלך ואוהבת אותך מאוד מאמינה בדרך שאת עושה בשינוי שלך הזה. הוא קרא לך רונה שזה אומר שהוא דיי מחבב אותך עד למצב שהוא כתב לך רונה שם כינוי כזה. אולי תנסי את המערכת יחסים הזאת ? אולי זה הגורל שלך? אל תשפטי אנשים בגלל שבעבר פגעו בך העולם הגברי. נסי קצת לתת אמון ותקוה והזמדנות לחיים שלך לחיים חדשים אולי לצד בן זוג שיאהב אותך ויכבד אותך. זה מגיע לך וראויה לטוב ביותר אמן! אוהבת אלין

Nim4Life

New member
רונהההההההההה

MOVE ON WITH YOUR LIFE YOU ARE ON THE RIGHT TRACK ועכשיו בעברית :) תמשכי בחיים את בדרך הנכונה.. בקרוב תמצאי את האושר!!! מאחל לך מכל הלבבבבבבבב נימ נימ

נראה לי אחד שאין לו ביצים

מה זה המשחקים האלה מתוסכל עם עצמו מתסכל גם אותך מתרחק ממך כל הסימנים שלא מעונין רק ממנסה להרשיודע שאת בתקופה חלשה ומשחק לך במצפון תגידי לו רד ממני מספיק מה שעובר עליך

0000ק0ית 23

New member
אני מתגעגעת לרן

הוא לא היה גם אתמול במסיבה? מה עובר עליו? האם הוא מנסה לשכוח אותי? כי הוא היה קבוע שם במסיבות...

LunasRoze

New member
אנשים אני לא מאמינההההההההההההההההה

הוא התקשר לפני 10 דקות ...לשאול אם אני רוצה לצאת איתו לאן שהו

LunasRoze

New member
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםם

אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתת רן מת עליי ואמר לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה