כמה עצוב לגלות

כמה עצוב לגלות

הנדנדה הזאת שבין מצבי הרוח יכולה לשגע. אחרי ששבוע שעבר שוב הגיע לו הגל של המצב רוח הרע, אחרי שכבר הצלחתי לצאת ממנו פעם אחת במהרה. באה לה יומולדת, כן, אירוע שאמור להיות משמח, חוץ ממשפחה יש את אותם 2.5 אנשים שזוכרים, כן גם השנה, טלפון בבוקר מאחת שלמדה איתי פעם ולא שוכחת, אחריה כמעט בסדר קבוע אחת שעבדה איתי מזמן ונזכרת פעם בשנה מאיזה פלאפון שאני חי, אחריהן היה די שקט...SMS אחד, מייל אחד ועוד טלפון אחד ממישהו שטרח לפתוח FACEBOOK ולראות שיש לי יומולדת. 3 טלפונים, SMS אחד, ומייל אחד...מה חסר? מי שחשבתי שהיא החברה הטובה ביותר שלי, ככה חשבתי, כנראה ששוב טעיתי, כן במהלך השבוע היא זכרה שזה מתקרב, כן, היא גם ידעה את התאריך, אבל לזכור לתת את היחס המינימלי, לא. סכין בלב? זה כלום..זה פשוט פיצוץ שלם בתוך הגוף. להרגיש כל כך לא חשוב לאדם שחשבתי שאני חשוב לו, זה אחד הדברים הכי פוגעים שהיו לי בחיים. היום היא התקשרה...יכול להיות ששכחתי היא שואלת? מה יכולתי לענות...לא יכול להיות, זה פשוט היה, מתנצלת היא אמרה, כאילו שזה יקח את הכאב בחזרה, כאילו יש איך לתקן את זה. כל כך עצוב לגלות שאני לא חשוב לאף אחד, שאפילו לאדם הזה שמבלה איתי כל כך הרבה שעות לאורך היום, שאפילו לה, שקיבלה ונתנה לי כל כך הרבה אני לא קיים.

efriend

New member
מזל טוב ../images/Emo212.gif

לשנה הבאה אני מאחל לך, כמו שכתוב בחתימה שלי, שתנצח את עצמך. כי נכון, נפגעת מאנשים אחרים, אבל המון המון בידיים שלך. לך יש את הכח לשנות. לך יש את הכח לשנות השנה את חייך מקצה לקצה. יש לי עוד המון, המון המון, המון דברים להגיד על מה שכתבת בהודעה שלך, אבל אני לא רוצה לערבב שמחה בשמחה. אז מזל טוב ויום הולדת שמח. שלך בידידות וירטואלית עמוקה, e-friend

מזל טוב ../images/Emo77.gif

זה כמו שגונבים את הפלאפון ואין זיכרון, וכך אתה יכול להכניס רק את מי שהתקשר אליך... זה קרה לי לפני שנה בערך והופתעתי לגלות שהאנשים שהחשבתי כהכי קרובים- אפילו אין לי את הטלפון שלהם יותר כי הם לא התקשרו.. זה גרם לי להבין כמה הקשר מבוסס רק על שיחות שאני יוזמת. לפעמים התעוררות כזאת מלמדת אותך משהו.. או שתעשה מה שאני עושה- פשוט בחצות של היומולדת תנתק את הפלאפון ותפתח אותו רק יום למחרת. אף פעם לא ייחסתי חשיבות לימי הולדת. טראומת ילדות כנראה, שכרוכה בזה שאמא חגגה לי יום הולדת ביולי, כשהיא בעצם באפריל, כי ביום ההולדת שלי היה חופש פסח וזה סיפור לארגן את המסיבה כשאין גן. אתה יודע מה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשקראתי את ההודעה? שלפחות קיבלת טלפון ממישהו שהוא לא קרוב משפחה. לפחות קיבלת SMS. נכון, זה לא הרבה.. ויש אנשים שלא מפסיק לצלצל להם הפלאפון ביום ההולדת שלהם. אבל זה משהו. משהו שלהרבה אנשים, כמוני למשל, אין.

תודה

כן גם לי זה קרה...חבר אחד איבדתי את המספר שלו ומאז לא חזר אליי... חברה של שיחה בחודש, החליפה מספר ולא טרחה לעדכן, ומאז הקשר נותק, אני לא מתקשר אז לא מתקשרים אליי. לגבי ההצעה לגבי היומולדת...למה? גם ככה לא מתעניינים בי, אז לגרום לזה שבכלל ארגיש לבד? נכון, קיבלתי שלוש שיחות ו SMS, ואני מודה על כולן, אבל כש 3 מתוך 4 מהן מגיעות מאנשים שהקשר איתם הרבה יותר מרחוק, זה מראה משהו על הקשרים היותר קרובים שלי, ומראה משהו על מי שחשבתי כחברים שלי, ואולי גם על בחירת החברים שלי.

מזל טוב ועוד משהו קטן

הקפיצות של מצבי הרוח נובעים מחסכים של חומרים במוח גשי לרופא המשפחה שלך תארי לו את המצב , הוא יצאים לך את התרופה המתאימה וזהו תצאי לעולם חדש עם שמחת חיים וכוחות לעשות דברים החיים יראו אחרת אחרי הטיפול התרוםתי

תקפיד על תזונה טובה

ותבדוק מה אבות המזון והמנרלים שחסרים לך האם חסר לך קצת סרטונין שמשפר את מצב הרוח ומונע את הנפילות הללו המוח מגיב למצבים של חוסר במנרלים והורמונים מסוימים שהגוף מייצר משומנים ופחממות לא רוצה טיפול תרןפתי נהדר , תאכל ותשלים לגוף את החסכים שלו

efriend

New member
תגיד,

אבל אם היא קיבלה ונתנה לך כ"כ הרבה, וזכרה שזה מתקרב, וזכרה את התאריך, ופספסה ביום, ואז התקשרה והתנצלה, למה זה בעצם כזה מעליב? האם באמת זה אומר שזהו, לא איכפת לה ממך? יש לי הרגשה, שכיודעים שיש איכפתיות, הסמלים פחות חשובים, ומצד שני כשאין איכפתיות, הסמלים בוודאי לא חשובים, אז למה זה פיצוץ בתוך בגוף? מה אתה אומר?

טיפת יחס לא יותר

אני אגיד לך למה... כי זה בדיוק העניין, יש יום אחד שהוא כן שונה מאחרים, לא ציפיתי להרבה, ציפיתי למינימום, וגם את זה לא קיבלתי. ביום הספיציפי הזה, יחס אומר שחשבו עלייך, שהקדישו לך את הטיפת מחשבה, שלא עשו משהו כי היו צריכים משהו, כן, הבעת איכפתיות, סמלים או לא סמלים זה מראה שלפחות רוצים לתת לך הרגשה טובה. במקום זה...יצא שפשוט אפילו הדבר הקטן הזה פשוט לא קיים, אפילו עם ידיעה מראש, אפילו עם שיחה ביום שלפני, לא הייתי קיים במחשבות, לא היה שום רצון לסמל את האיכפתיות, את הקדשת דקת היחס, לא חשוב מספיק. יכול להיות שאני טועה, יכול להיות שאני מגזים, אבל אני בטוח שטיפת היחס הזאת מגיעה לי אפילו רק אם הייתי מישהו שעובד איתה מידי יום ולא חבר קרוב. אני החשבתי אותה בתור חברה מאוד טובה, ושזה בא מראייה כזאת, זה כואב הרבה יותר.

קודם כל- מזל טוב ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אני חושבת שאתה שופט את החברה הטובה בחומרה בגלל הכעס והתסכול מזה שלא הרבה התייחסו ליום הולדת שלך. כי סה"כ היא רק טעתה בתאריך, עובדה שהיא התקשרה ושמה לב שהיא שכחה- קורה, אנחנו רק בני אדם ותזכור שיש לה את החיים שלה. אתה קיים, תוכיח שאתה קיים בזה שתקבל שהעולם לא סובב סביבך, אבל אתה חלק נכבד ממנו מעצם היותך אתה.

אולי

יכול להיות שאת צודקת, אני שופט את אותה חברה בחומרה יחסית, היא שכחה, והיא גם ידעה להתנצל, אבל זה עדיין כואב. מעולם לא חשבתי שאני מרכז העולם ואני יודע יותר טוב מכולם שהעולם ממש אבל ממש לא סובב אותי ושלאחרים יש את החיים שלהם, אבל במקרה של חברה טובה הייתי מצפה שמה שהגדרת החיים שלה יכלול גם אותי...שלפחות פעם בשנה יזכרו אותי, כנראה שטעיתי ואני לא מספיק חשוב בשבילה, מה לעשות, אולי אני שונה אבל אני לא שוכח את אלה שחשובים לי, יש מיליון דרכים לזכור, מחשב, פלאפון, לוח שנה, כל אחד ודרך התזכורת שלו. אני נפגעתי, נעלבתי, וכנראה שגם טעיתי לגבי הקירבה ביני לבין אותה חברה.

butchl1

New member
קרה לי בול מה שאתה מתאר. מדהים אותי הדמיון

אני כל כך יכול להזדהות אותך וקודם כל מזל טוב!!! הייתה לי לפני שנתיים ידידה מאוד מאוד קרובה, היינו קרובים מאוד, מדברים כל יום. ליומולדת שלה כל כך השקעתי במתנה, ריגשתי אותה בטירוף. ואת שלי היא פשוט שכחה. אחר כך כשנזכרה באיחור, היו התנצלויות, היה את אותו בירור לגבי טיב הידידות ביננו ומאז המשכנו להיות בקשר חזק, למרות שהיום אנחנו כבר די רחוקים. אין לי עצה לתת לך חוץ מאולי להציע לך לחשוב לבדוק את הקשר בינכם. אם זה משהו חד פעמי שלא מרמז על כלום אז תסלח לה ותמשיכו הלאה. אבל ייתכן שזה סימן לבעייה יותר גדולה. אני מקווה בשבילך שתוכל לקבל את התשובה הכי נכונה עבורך כדי שתוכל למצמם את הכאב עד כמה שאפשר בעתיד. לי יש יומולדת בשבוע הבא וגם אותי די מעציבה המחשבה, שאם מישהו יזכור בכלל את היומולדת שלי, זה יהיה בזכות פייסבוק ולא בגלל איזה רצון כנה לזכור, מתוך אכפתיות מינימלית. הלוואי שאני אתבדה בקשר לזה.

למדתי לא לצפות

ואני חוגגת באינטרנט , מודיעה היום יש לי יום הולדת ותאמין לי החגיגה בפורום ובצט מפצה אותי על הקשרים במציאות אם תצפה תתאכזב אז לא בונים חלומות אלא חיים את החיים ואז יש הפתעות בחיים ומזל טוב חמוד נשתדל לזכור שבוע הבא לא אמרת תאריך , אז איך נדע?

למעלה