כמה ענוג הוא

כמה ענוג הוא

איזה כייף זה שיש חשק עז לשיר מסוים ואלוקים מזמן שליחים טובים. ודווקא כשאיומיול הסב לי את פניו והחליט להמית כל שרת שנקרה בדרכו אל שרגא. כמה ענינות. התפתתי איכשהו לחלקקות לשונו של מוכר מזוקן ומרייר וקניתי אוזניות ללא בדיקה. מסתבר שהנ"ל שעלו דמים לא מעטים באמת מאוד איכותיות אך לצערי נמנע ממני העונג להנות מהן כיוון שהן אוזניות סלולריות המתאימות לטלפון מהז'אנר "סמסונג" בתמונה המצורפת. (מנסה לצרף תמונה. שיצליח. המצעים של יפים) כל הרוצה יבוא וימסרר ויסמס ויטול. כיוון שהוכחתם לזות שפתיים, אוזלת יד וחיבור ישבן-כסא עמוק מכדי לשער ולתאר. לא אפציר בכם עוד לכדרסל אך עניין האופנים בעינו עומד. מסררו וכאלה. ובלי עיניני יציאה בשאלה הודעתי החשובה עלולה להשתרשר יחד עם הודעות מאוד מאוד חשובות וקשורות זו לזו כמיטב המסורת. הפסח הזה היה מהמוזרים שעברו עליי. לא חשתי חג כלל. הן מבחינת עבודה. הן מבחינת האוכל. בסוף אהיה חילוניסטית כשרה ולא אזכור מה דינו של יום כיפור שחל בשבת ראש חודש. הכל יהיה נפלא אם רק מעמסת ההורים תוקל מעט. כן, שמתי לב שזה הנושא החם כרגע כאן. חגים זה חרא. הכי מבאס שזה כבר לא בשלב של אי הגעה בגלל מריבות או אי נעימויות אלא בגלל חוסר חשק מוחלט שמגובה כמובן בחוסר זמן/ עבודה וכאלה. אבל לא בא לי להיות שם. ממש לא. ומסר לאומה. אל תקנו בקניונים. עונת הפאקצות בעיצומה. חג שני (זה היום לא?) שמח

uri80

New member
חגים זה חופש-אי לכך ובהתאם לזאת

כן ירבו.

לאיזה חלק בהודעה תגובתך מתייחסת?

חשקה נפשך לחזות עין בעין בפאקצות ורדרדות מציפות חנויות?

uri80

New member
חלילה וחס.

החופש שלי מתחיל לאזול. שיט. תיק תק, תיק תק....

אבזץ

New member
במוצאי החג אקנה אופנים, נשבע!

וגם אהיה גבוה ושרירי ואצטרף ל- NBA בעזרת השם. תיכף ומיד אחרי החג.

בואו בהמוניכם

אתם לא מבינים איזה כייף זה לנסוע על קו החוף בשלהי השקיעה עם "אדברה" ו"טאטניו" בפול ווליום.

mndi gold

New member
אבזץ היש היום קולנוע ?

ולגברת נמאס אדרבה תזהרי זה חודר ישר לנשמה,כמו סמים חזקים. את עוד עלולה לעשות קידוש לשלושה רגלים,,,,, חברה מי שבאיזור תל אביב,להיתפקד אולי נעשה משהוא מענין.

תביאו קולנוע וסרט.

את הבנות אני רוצה עלי.

ללא נושא

קראתי כבר כמה קטעים שלך ונהנתי מאוד מהדרך שבא את מבטאת את הדברים ולכן אני מרגיש צורך להעביר איזה שהו מסר ,אפילו שהעבר שלנו יכול להיות מעצבן בכל זאת אסור לנו לישכוח אותו ותמיד ליזכור אותו מכיוון שהוא חלק מהמסע הפרטי שהביא אותנו לנקודה בא אנו נימצאים כיום(לא לישכוח את העבר אבל גם לא לחיות אותו)

למעלה