כמה עלתה לכם הנסיעה?

•BluEyeS•

New member
כמה עלתה לכם הנסיעה?

בלי קשר לבזבוזים וזה פשוט מוסיפים לנו כל כך הרבה כסף בזמן האחרון... טיפים, מיסים... לא אמרו לנו על זה כלום לפני חצי שנה כשהתחלנו! הם אשכרה חושבים שאנחנו מיליונרים כי אנחנו יכולים לשלם 1080 דולר מלכתכילה

thunderstorm

New member
אין מה לעשות..

המחירים יקרים - הטיסות, בתי המלון, האוטובוסים... ככה זה. לנו זה גם עלה בסביבות האלף ומשו.

שחושבים על זה

לנו הכל עלה 990 דולר אם אני לא טועה. לא כולל ביזבוזים. מרוב שלא היה מה לקנות בפולין אז יצא שביזבזתי ממש מעט..... ההורים שלי היו גאים בי! חחחחחחחח סתם......

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gifמסע בן שמונה ימים../images/Emo121.gif

לקבוצת 40 תלמידים, עולה בס"ה 1080$ וכולם קיבלו מלגה 60% שילמו 550$-600$ 20% שילמו 750$-800$ 10% שילמו 800$-850$ 10% שילמו 850$-1000$ בבית הספר שלנו נפתח המסע לפולין רק אחר שוודאו שכולם יכולים לסוע ללא קשר לסעיף הכספי של הטיול.

jisack

New member
אצלנו זה עלה

980 דולר הכול ! טיסה..מיסים..בתי מלון..נסיעות..הדרכה..אבטחה..רופאים.. כלכלת טיול מלאה והמליצו לנו לקחת איזה 200 דולר בזבזוים כמבון שלקחתי יותר (
כי אף פעם לא לסמוך על המורים..וחוץ מזה עדיף שיהיה לך יותר מאשר תתקע בלי

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif 200 $ זה פשוט המון ../images/Emo121.gif

אני והחברה שלי בזבנו ביחד מלא מלא דברים וקנינו איזה עשר מתנול וביזבזנו 120$ גג... בפולין הכל זיל זול...

shklar1

New member
980$

כולל הכל והמסע שלנו ארך יום יותר מאשר המסעות של שאר המשלחות (בעיה לוגיסטית - הטיסה הייתה יום מאוחר יותר)

מיכלוש7

New member
יואו... איזה בי"ס מוזר...

אצלנו ההכנה היה חלק מהתשלום למסע!! כאילו מה, מי שיצא למסע ולא היה מוכן לשלם עוד 500 ש"ח (זה הרבה...
) פשוט לא היו לו ימי הכנה?

L i T a L 1

New member
אני יודעת

ומי שלא שילם להכנה פשוט לא נסע אבל כולם משלמים כי אצלנו חוץ מההכנה {שהיא לא חלק ממה שמשלמים למשרד הנסיעות} הכל כלול יש כאלו שאומרים שהם שילמו לאוכל ולא יודעת אצלנו שילמו לנו על הכל כולל הסעות לשדה וחזרה...

זה זול!!!

אנחנו שלמנו כ- 500 ש"ח מקדמה ואח"כ הם אמרו לנו להוסיף עוד כ- 1200 דולר על הטיול עצמו... אז זה יחסית זול... אצלנו המורים ארגנו לנו עבודה בקייטנות, כל מיני קיבוצים, עזרה לקשישים שהסכימו לתת לנו כסף, וזהו לא צריך עוד פירוט... זה חסך לנו מלא... חוצמזה אצלי- ההורים שלמו הכל... זה תלוי עד כמה ההורים רואים את חשיבות המסע (אצל ההורים שלי היא עצומה!!!)

למעלה