כמה עיצות וטיפים

כמה עיצות וטיפים

היי, טוב הבנתי שניסיתם אתמול כל אחד בשיטה שלו להגיע לחלום צלול וחלקכם הצלחתם וחלקכם לא כל כך, אז הנה כמה עיצות שאולי יעזרו. קודם כל הבנתי ( אולי אני טועה ) שחלק מכם ישנו הרבה יותר מ - 6 שעות לפני שהתעוררו ושוב חזרו לישון, זו סיבה אחת לכך שלחלק מכם היה קשה מאד להרדם שוב אחר כך. כשמנסים את השיטה עדיף לדעתי לפעול לפי ההוראות המקוריות ולישון 6 שעות ולא יותר כי באמת קשה אחר כך להרדם. דבר שני, קצת קשה להרדם כשכבר יש אור בחוץ ושבני המשפחה כבר מתחילים להתעורר ואולי גם קצת לעשות רעש, מומלץ לתכנן את הזמן פעם הבאה ככה שתלכו לישון נגיד ב - 22:00 ( עשר בלילה ) ותתעוררו ב - 4:00 לפנות בוקר ( אחרי 6 שעות שינה ) ואז אתם חוזרים לישון שוב ב 5:00 כשעוד יש חושך, ככה יותר קל לגוף להרדם ( כי כשיש אור בחוץ יש לגוף נטיה טיבעית להתעורר ). דבר נוסף, מנסיון אישי בשיטת ה - WILD קשה להרדם אם מתרכזים חזק מדיי, אני מציע להתרכז בנשימות או בתיקתוק שעון אבל לא להתרכז חזק מדיי ובכוח כי זה מקשה על הרדמות. קראתי היום שוב את ה - FAQ ( שאלות נפוצות על חלומות צלולים ותשובות אליהן ) וכתוב שם על שיטת ה - WILD שכאשר מגיעים לקטע של הרעידות והזרמים בגוף אז זה שלב שבו כבר ממש לא קשה לישמור על המודעות העצמית, אז כשמתחילות הרעידות צריך להפסיק להתרכז במה שעד עכשיו ניסיתם להתרכז וצריך פשוט לשים לב למה שקורה ולתת לדברים ליזרום עד תחילת החלום הצלול. העתקתי את הקטע כאן למטה. ביי ביי אלון Close your eyes and concentrate on your breathing, the slower the better. Breath with your stomach, making an "Ahhh" sound at the end of the exhalation, that will help your mind to stay awake while your body fall asleep. With time may you notice mild vibrations and that your body becomes paralyzed. At that point will you notice that you no longer have any problem concentrating, everything becomes clear. In this state stop concentrating on your breathing and just be aware of your surroundings. If you begin to loose consciousness, start paying attention to any light in your vision or any internal sound. Some time later will you begin to experience the second vibrations. It will quickly rush throughout your body, sometimes accompanied by various sounds and then end. You can go with these images and enter a Lucid Dream, or you might just sit up and walk away from your physical body

שריר

New member
אני נסיתי וילד והגעתי לזה שהרגליים

שלי נהיו כבדות וגם הידים ולאט לאט נהיו לי ויברציות קלות בידיים מה אני אמור לעשות מי שם אני מתרכז בנשימות

ליטן א

New member
לא מספיק...

לפי מה שלמדתי היום - ויברציות קלות בידיים וברגליים בלבד, זה כאין וכאפס לעומת הוויברציות שאלון וגיא תמיד מדברים עליהם..... כשהם מדברים על ויברציות, הם מדברים על כך שכל הגוף שלך לא יכול לזוז, או זז מעצמו, ושפשוט יש זרמים מדהימים - וכמו שאני למדתי היום (או שזה היה בגלל התרגשות), דפיקות הלב צריכות להיות משמעותיות וכן הלאה.... בוא אני אגיד לך ככה, זה כמו אורגזמה לנשים... (ראית אמריקאן פאי?) אם לא ראית את הסרט, אז הקטע שם מסביר את זה הכי טוב: בחורה שאלה בחורה אחרת אם היא כבר הגיעה לאורגזמה.. אז הבחורה השניה אומרת "אני חושבת.. אולי". אז הבחורה הראשונה קובעת - "אם זה אולי, אז זה לא.. כשזה יקרה לך באמת, את תדעי" אותו דבר בWILD... כשזה יקרה לך, אתה במאה אחוז יודע שזה יקרה, ואז אין לך שום דרך אחרת חוץ מלנסות להמשיך עם זה הלאה.... הטעות שלי הייתה שניסיתי משהו חדש, ואז הויברציות החזקות הפסיקו.. ליטן

Dazed&Confused

New member
צודק במאה אחוז...

יש את הוירבציות הקטנות האלה בידיים אחרי שלא זזים הרבה זמן... ויש ווירבציות... שזה יקרה תדעו.

שריר

New member
היו לי כבר את הויברציות הרציניות

אבל גם מה שהיה לי היום היו ויברציות יש גם ויבקציות יותר רגועות נראה לי לפחות אני מבין שזה לא הויברציות החזקות אבל אני לא מבין מה אני אמור לעשות אני מגיע לשלב שהגפיים נהים כבדים ויש ויברציות חלשות ממש לא בכל הגוף מה משם אני מתרכז בנשימות וכלום לא קורה

Real Dream

New member
אולי

היום הרגשתי את הגוף שלי רועד ממש, מן רעידות- קפיצות כאלה, כשניסיתי WILD אבל חברה שלי ישנה אצלי והיא הייתה ערה באותו זמן, כך שאני לא בטוחה אם זה היה באמת או שהיא הקפיצה את המיטה... בכל מקרה, לא יצא מזה כלום.

למעלה