כמה עידכונים ובקשה

כמה עידכונים ובקשה

אז כפי שכולכם כבר ראיתם גיא , מנהל האתר של גלעד שגב, הואדם (או הוורד - אין לי מושג מה זה הצבע הזה) הבוקר - מגיע לו מזל טוב כמדומני
נוספה גלריה חדשה אליה אתם מוזמנים להעלות את העיבודים לתמונות של גלעד , לאחרונה הועלו לפורום כמה עיבודים ממש מדהימים לתמונות של גלעד אני קורא ליוצרי התמונות להעלות את התמונות האלו לגלריות- כולנו נשמח
ובקשה אחת, הגיע הזמן להחליף סקר, אני שוב זורק את הכפפה, אם יש לכם רעיונות לסקר העבירו אותם במסרים אליי או אל מורי ואנחנו נדאג להעלות את הסקר (עם קרדיט להוגה הסקר) שלכם תמיד, תומר ומורי

הבזק

New member
תודה רבה חברים ../images/Emo24.gif

השם שלי הואדם כי ראיתם אותי מסמיק ?
זאת הזדמנות מבחינתי לומר שוב תודה לתומר ומורי מנהלי הפורום שעושים עבודה מעולה, ותודה לכולכם ממני ומגלעד על הפורום הנהדר הזה מי שעושה אותו כל כך כייפי זה אתם ומגיע לכם כל הכבוד... לרגל פתיחת גלריית התמונות המעובדות, יצרתי גם אני עיבוד לתמונה של גלעד והעלתי אותה... שיהיה לכולנו מזל טוב! שוב, תודה...

morrrrrrrrrr

New member
הו גיא יפה לך ורוד ../images/Emo35.gif../images/Emo49.gif

ואממממ לגבי סקר חושבת *פשוט המסרים מחורבשים * אמממ אולי : אנשים אומרים שיש דמיון רב בין עברי לגלעד מה דעתכם כן או לא
או במסגרת ההכנות לגמר כוכב נולד (איזה מעודכנת אני ) אם הייתה אפשרות שאחד המתמודדים ישיר שיר של גלעד איזה שיר הייתם רוצים ואיזה מתמודד
או אולי אם מי הייתם רוצים שגלעד יקליט דואט (ותהיו פחות צפויים מעברי לידר) או משו .. טוף אני אפסיק פה

הממ..רעון לסקר../images/Emo26.gif

ומזל טוב לורוד
רעיון: ולאחר ההופעה בניצנים, אילו מבין השירים שלא הושרו הייתם רוצים שגלעד ישיר? [וכמובן האופציות - שירים שלא היו בהופעה.
]

הבזק

New member
גדול ! ../images/Emo6.gif

ורוד.. סבבה.. גם ירוק סגול כחול וצהוב...
מעניין מה יענו בסקר... ושוב, תודה לכולם...

הבזק

New member
רגע רגע רגע...

עצור... תסיפו לסקר את אהוד בנאי וברי סחרוף - גלעד אמר שהוא אוהב את המוזיקה שלהם גם...

תמסור לגלעד שאני אוהבת אותו

או יותר נכון את טעמו המוזיקלי או כמו שאני אוהבת לאמור : אהוד בנאי מלך

Drorrrrrr

New member
קצת לא נעים להגיד

אבל יש טעות כתיב בסקר. "עם מי" ולא "אם מי".

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

OMG העילגות שלי גדלה מיום ליום אני נעשה טיפש

למעלה