הגזמתי? אני חושב שהייתי עדין מדי.
בהשקעה רצינית ניתן להפוך כל אופנוע לחיה. קח את היאווה, שים לה שלדה של R1, מנוע של R1, מתלים וצמיגים של R1, ואת כל שאר המרכיבים של R1, וקיבלת את היאווה המשופרת ביותר בעולם, שכל מה שכתבתי עליה כמובן לא נכון. או שזה יהיה R1? אני חושב שהנקודה ברורה, השיפורים לא נחשבים. שאלת על אופנוע - קיבלת תשובה עליו, לא על אפשרויות. ראיתי כמה יאוות משופרות רצח בחיים שלי, גם כאלה שהפכו לאופנועי שטח וקאסטום. ביצועים בכביש מול DR350? לא יודע, אבל אני מאמין לכל דבר שאומרים לי, בצורה מוגבלת, כל עוד אני לא רואה הוכחות בפועל. זה לא ש-DR כזה ביצועיסט בכביש, סך הכל יש לו יעוד שונה. לעניין הנוחות, ראיתי אנשים ששמו כרית או מגבת מקופלת על המושב, במיוחד אחרי שלחות נספגה בו, אבל זה לא פתרון ממשי. אולי ניתן לגשת לרפד, ולבקש ריפוד מוצלח יותר למושב. מתלים? שוק השיפורים לא בדיוק שופע, בטח לא בארץ. ואני לא יודע אם ליצרנים של מתלים משופרים יש משהו בכיוון. בכל מקרה - בולם זעזועים איכותי עולה כנראה יותר מהאופנוע כולו, וצריך זוג בולמים, לא? אולי אם תמצא משהו מפירוקים, משהו שהיה שייך לאיזה אופנוע רציני יותר, אך לא גדול מדי. עדיין, העלויות של השיפור, התאמת הבולמים והכל, לא מצדיקות את הפעולה, אבל זה לשיקולך. שמן הגיר לא מגיע לגל הארכובה, הוא משומן ע"י תערובת דלק\שמן. השמן הזה משמן גם את הצילינדר והטלטל, ולבסוף נשרף יחד עם הדלק בתא הבעירה. זה ידע תיאורטי בלבד, ולא בטוח שבמנועי יאווה זה בדיוק כך, הם קצת משונים לפעמים. בחיפפוש קצר לא מצאתי באינטרנט מידע מעמיק על המנועים שלהם. קבל לינק לאתר המציג את העבר המפואר, ההווה והעתיד של היצרן.