כמה עונות ?

דוקודור

New member
כמה עונות ?

כמה עונות צפויות להיות לסדרה פיוצרמה וכמה היו עד היום? ( כי שמעתי שלא הולך לה משהו!). ומישהו אמר לי שסימפסונים יפסיקו בעונה 20 זה נכון??!! תודה על התשובות!

AlBundy

New member
אז ככה:

לפיוצ'רמה היו (אאל"ט) 5 עונות, ולפי מה שידוע לי לא מתוכננות נוספות. הסימפסונס כרגע בעונתם ה-17, וגם אני שמעתי על התוכנית להפסיק בעונה ה-20. אני בספק אם הם יעמדו בזה.

GK_FF

New member
פיוצ'רמה........

אני מחשיב את זה כ-4 עונות כי כך התייחסו לזה בהוצאת הDVD..... (מה גם שבDVD הפרקים הם לפי הסדר שהם אמורים בעוד בשידור בטלוויזיה הוא לא)

noaya

New member
נו, אז מה?

ואם בדיוידי היו אומרים לך לקפוץ מהגג היית קופץ מהגג? חמש עונות, ח-מ-ש. והחמישית ממש ממש מוצלחת.

noaya

New member
לא!

היו חמש עונות. בדיוידי מאיזושהי סיבה שמו את הרביעית והחמישית יחד (אם זכרוני אינו מטעני), אבל היו חמש עונות. העונה החמישית היא עונה משובחת, שפותחת בפרק "Crimes of the Hot", מסתיימת בפרק "The Devil's Hands are Idle Playthings" (משהו כזה, יכול להיות שאני טועה בשם) ומכילה בתוכה פרקים מעולים כדוגמת "The Sting" ו-"The Farnsworth Parabox". תבדוק ב-gotfuturama.com!

noaya

New member
In heaven.

או יותר נכון, אני עובדת בשתי עבודות אז אין לי הכי הרבה זמן לנשום. אבל כשזה נוגע לפיוצ'רמה אני תמיד מוכנה להיחלץ לעזרה! אפילו כתבתי פה איזה משהו בבלוג. סקראבס היא תוכנית נפלאה!

Evil Beast

New member
Jurassic Bark!

שכחת את הפרק המצוין הזה. וגם שכחת את Tennage Mutant Leela משהו, שגם זה פרק חביב.

noaya

New member
מצויינים בהחלט.

אם כי זה עם סימור קצת מדכא. הפרק הכי מדכא מאז "Luck of the Fryish". כן, גם עם לילה מעולה לטעמי. היה גם את "The Why of Fri", לא? אני מאוד אהבתי אותו.

roger4x4

New member
עוד לא שמעתי על העונה ה-20

אבל כבר ידעתי שהסדרה תגמר ב-2008

דוקודור

New member
שאלה! - פיוצ'רמה.!

למה הפסיקו את הסדרה..?? האם יש סיכוי שהיא תחזור.? ומה היה הרייטינג שלה וההצלחה הכללית שלה בארהב!? ובכלל תנו עוד פרטים בסיסים לאנשים חדשים בפורום אבל שרוצים להכיר את הסדרה..?

למעלה