כמה עונות מתוכננות

ilovenewyork

New member
לדעתי לא תהיה עונה 8 היא עונת "ביטוח"

זה מאוד מקובל שהחוזים ששחקנים ראשיים חותמים העליהם הם לשתי עונות ומעלה , קשה לי להאמין שיוכלו למשוך את העלילה מעבר לעונה 7. חוץ מזה מייקל רוזנבאום עוזב ואמרו איפה שהוא שלא יראו את קלארק בתור סופרמן אז זו תהיה העונה האחרונה . ה

frhx

New member
לא מחייב...

אנשים אמרו הרבה פעמים שהעונה השישית תהיה האחרונה כי נגמרו על הרעיונות, אחרי שראיתי את הפרק האחרון היום אני רואה שהמצב רחוק מזה... בעונה השביעית אולי סוף כל סוף לא יהיה לקס ויעברו ליריב אחר של קלארק, אולי קצת ליגת הצדק או משהו...

slayer510

New member
כן, אבל

אמרו שמייקל רוזנבאום יעזוב את הסדרה בסוף עונה שביעית, מה שמרמז על כך שתהיה עונה שמינית, לא?! תענו לי, אני כבר מבולבל!!

דעתי לגבי העונה השביעית

בארצות הברית אורך החיים של כל הסדרות תלוי ברייטינג. אם העונה השביעית תביא רייטינג גבוה, יש סיכוי טוב מאוד שימשיכו איתה לעונה שמינית. אבל, כמו שקרה בעבר עם סדרות אחרות, במקרה ויהיה לסמולוויל רייטינג נמוך, היא תיגמר בסוף העונה השביעית ואף עלולה להתקצר. היו לא מעט מקרים בעבר שבגלל רייטינג נמוך סיימו עונה של סדרה אחרי 10-15 פרקים ולא אחרי 22-24 פרקים.

דודו191

New member
צודק אבל....

לסמוולויל יש כבר קהל צופים נאמן והרייטניג של הסידרה שומר על הממוצע שלו. אין לי ספק שגם אם יחליטו על סיומה של הסידרה במהלך העונה השביעית אם תסתיים רק בסופה (כלומר 22-24 פרקים) בטח שלא אחרי 10-12 פרקים. באשר לכל אותם אלה שחוששים מעזיבתו הצפויה של מייקל רוזנבאום מהסידרה בסוף העונה השביעית תנו לי להרגיע אותכם. הכל אבל הכל הוא פונקציה של כסף בביזנס הזה. להזכריכם, גם הקאסט של חברים איים במהלך השנים והצהיר לא פעם כי העונה הזאת והזאת היא האחרונה. וכמובן שלאחר העלאה משמעותית בשכרם באורך פלא הם שינו את דעתם. אי לכך דעתי היא שמייקל רוזנבאום התחיל (שנה מראש) על מו"מ על חוזהו (ומי יודע אולי אפילו בשם כל השחקנים) לעונות נוספות כמובן במידה ויחליטו לעלות את שכרו. השאלה הגדולה מכל באשר להמשך הסידרה (מעבר לעונה ה-7) היא כמובן הכדאיות של הרשת שמשדרת את הסידרה. וכמו שרון ציין בהודעה שלו אמר בסופו של דבר הכל מתנקז למילה אחת - רייטינג.

דורחת

New member
לאנה מתה זהו

דיברו ע ל זה גם בערוץ אי עכשיו יתחיל כל הסיפור שלו אם לויס וכנראה זה יהיה הבסוף העונה השביעית וזה בדוק מאה אחוז

שום אחר

New member
אין מצב../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

היא חתומה לעוד עונה .. אלא אם כן התיאוריה לגבי לאנה ממשובטת נכונה ואז "לאנה " תשחק בתור משובטת אבל אני מעדיף אותה מתה מאשר משובטת ואני גרופי של לאנה ...

yafufa88

New member
האמת ש- ../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק הזה שוב ושוב (פשוט כי הוא כ"כ טוב) ושמתי לב לזה שהרכב שטוענים שהיא עברה אליו עבר לפני שהיא נכנסה לאוטו שלה - ככה שיש 2 אפשרויות: או שהיא מתה והתסריטאים עושים לנו "הפוך על הפוך" (יענטו הם העבירו שם רכב כדי שנחשוב שלאנה לא מתה וניסו לעבוד עלינו כמו בעונה הרביעית) - ובמקרה הזה הם ממש השתפרו לטובה, לא צפויים או שלאנה באמת לא מתה כי היא עברה למכונית השנייה וזה פשוט היה פיקשוש שלהם שהיא עברה בפרק לפני שהיא נכנסה לאוטו - ובמקרה הזה הם ירדו ברמה בקשר לזה שקריסטין חתמה לעוד עונה - יכול להיות שזו סתם הדלפה כדי לעבוד עלינו (עוד עליי ברמה) כמו שאמרו פה שעשו בסוף עונה 3 עם קלואי

yafufa88

New member
עוד אפשרות של ירידה בדרגה

היא שהיה בור אל מתחת לאדמה בתוך במכונית כמו עם קלואי (אבל זה כבר ממש הזוי)

למעלה