כמה עולות NORKO TORRENT

freestyle bmx

New member
כמה עולות NORKO TORRENT ../images/Emo35.gif

ומה עדיף הן או הספשילייזד P3 ? תודה מראש! קישורים: P3 - http://www.specialized.com/SBCBkModel.jsp?san=03P3&bl=mountain&my=2003 נורקו- http://www.norco.com/bikes/2003bikes/torrent.htm

israel61

New member
שמע......

זה תלוי מה אתה רוצה שיהיה טוב באופניים, יש או את זה, או את זה, אי פשר שהכל יהיה מושלם (אפשר, אבל זה עולה בהתאם). לנורקו יש בולם טוב (103 מ"מ) של מרזוצ'י אבל מערכות הילוכים של דאור מקדימה ודאור XT מאחורה עם שיפטרים של LX. לעומת זאת, ל P3 יש בולם פחות טוב ("רק" 100 מ"מ), מערכות הילוכים של LX קדימה, XT אחורה ושיפטרים של דאור. כלומר, אם אתה רוצה משכך טוב, קח את הנורקו, אם אתה רוצה פירמה ידועה (אני מעדיף את זה)" רק את ה- P3). עוד מעט יבואו מומחים ויתקנו את כל הסלט שעשיתי כאן.

freestyle bmx

New member
תיקון לp3 יש 130 מ"מ דריט ג'מפר 2..

ואני שאלתי לגבי מחיר בעיקר...... (של הנורקו) של הp3 אני יודע (7000 ש"ח)

israel61

New member
אין לי מושג..אבל תשאל

אנשים אחרים פה, הם מומחים לזה...

Rider 9

New member
למה לא תשאל ב

מייק בייק ? לפי מיטב ידיעתי הם משווקים את נורקו. תוכל לראות את הדגמים של נורקו באתר שלהם שכתובתו באופן מפתיע היא www.mikebike.co.il

נורקו לא פירמה??../images/Emo3.gif

אמנם חברת נורקו היא חברה פחות מוכרת בארץ מספישלייזד אך בארה"ב נורקו היא אחת החברות המובילות את סצינת הפרי-רייד ומיטב הרוכבים קופצים על אופניהם. החברה מתמקצעת בעיקר בתחום רכיבת האקסטרים. אני רוצה להעיר לתשומת כל מי שממליץ על אופניים בפורום, בחירת מערכת ההילוכים צריכה להוות מרכיב נמוך יחסית בבחירת האופניים שמכיוון שאותה זול יותר להחליף והיא פחות משפיעה על הרכיבה מחלקים אחרים כמו למשל השילדה,הבולם ועוד,ובנוסף לכך זול יותר לשדרג אותה. רן

Rider 9

New member
2 שורות מעליך כתבתי שכן

כנס להודעה וגם תראה איפה תוכל לקנות אותם

AviMiller

New member
זה בסדר עוד לפני שכתבתי ראיתי...

שזה במייק בייק. פשוט הייתי חייב לתת ביטוי לשמחה, עד עכשיו ראיתי את האופניים האלה רק בערוץ האקסטרים , ועכשיו אני אוכל לראות אותן במו עיניי ואולי אפילו לקנות (תלוי מה המחירים...)

כנס ושמע!!!!

תברר אצל גל מ"מייק בייק" בקדרון הוא היבואן שלהם ואם לא ידוע לך יש לו מכולה של נורקו שאמורה להשתחרר מהמכס בשבועות הקרובים.

למעלה