כמה עולות נעלי סקי?

marceloros

Member
מנהל
כמה עולות נעלי סקי?

מעניין אותי לדעת מה העלות, לא מבצע באינטרנט או סוף עונה או סקי פס או ארה"ב.
נעליים לגולש הממוצע באתר סקי בעונה, כזה שבוט פיטר מכין ומסתובבים עם זה שעה, וגולשים למחרת, וחוזרים לעזרה/תיקונים.

eran_le

New member
לי עלה בערך 160 יורו

אחרי החזר מס (ראה בסוף). אבל בלי הבוט פיטר.
&nbsp
טווח המחירים גדול, אבל ממה שראיתי, בסביבות המחיר הזה אפשר למצוא נעליים טובות של חברה מוכרת, וב 220+ כבר של מותגים יותר "נחשבים". הרבה מהדגמים היקרים (300 יורו +) הם כאילו ליותר מתקדמים, אבל לי זה לא היה נוח, דווקא אולי למי שלא גולש "תחרותי", הזולים יותר של אותה החברה עשויים להיות נוחים יותר. בחנויות יש מבחר ענק, אז פשוט מדדתי עד שמצאתי משהו שהיה לי הכי נוח, לפחות בחנות. והייתה אפשרות להחליף יום למחרת אם זה לא טוב, תמורת בערך 20 יורו.
&nbsp
רק אל תשכח לקחת טופס החזר מס ולקבל סכום נחמד חזרה בשדה התעופה - אפשרי גם אם אתה טס מז'נבה וקונה בצרפת, יש לצרפתים אזור בשביל זה בשדה התעופה.

marceloros

Member
מנהל
אחלה

ידוע אם גם בגרנובל יש החזר מס?
מעניין אם מגיעים בהסעה ולא ברכב פרטי, האם עדיין יש זמן לזה, או שזה אחרי הביקורת דרכונים?
&nbsp
בסיכום 8 השכרות שווה בערך נעל, זה כלכלית, אבל יש את עניין הנעל שלך.

eran_le

New member
לא טסתי לגרנובל, אבל אני מניח שכן,

כי זה שדה תעופה בינלאומי. זה אחרי ביקורת הדרכונים. בד"כ זה סגור בלילה. קח בחשבון שהם לפעמים מבקשים לראות את הציוד, אז אולי אל תארוז.
אבל אתה יכול גם לקבל את ההחזר מהארץ בדואר או ישירות לכרטיס האשראי, רק צריך למלא איזה טופס שלקחתי משדה התעופה. אני מניח שיש אותו גם באינטרנט. אפשרי גם בטיסה הבאה שלך.
&nbsp
הם מקפידים על כל קשקוש בטפסים, תוודא שהמוכרת ממלאת הכל כמו שצריך. וגם בכלל, תשאל מראש אם לחנות יש את הטופס הזה. לרובן באתרי הסקי יש, אבל לא לכולן.

marceloros

Member
מנהל
רבה

בינתיים רק מחשבה, תמיד אמרתי שאקנה רק כאשר אסע מינימום שבוע בשנה (8 השכרות...8 שנים...), עדיין צריך לסחוב ואני לא מפונק מסתדר עם נעל שכורה הפטריות שלי קטלניות יותר

eran_le

New member
אני חושב שזה יותר לכיוון ה 30-40 לשבוע

20 יורו זה אולי בבנסקו :) .
כדאי לעשות סיבוב קטן בחנויות באתר לפני שאתה שוכר, ואם תתקל בנעליים ממותג טוב שנוחות לך, ובמחיר זול מ 150 נגיד (לפני החזר מס), ומחיר ההשכרה יותר לכיוון ה 40, אז אפילו כלכלית זה די שווה לקנות.

marceloros

Member
מנהל
צודק...בדקתי מאוחר מדי

זה תלוי ברמה של הציוד, בסיסי 11 יורו, יותר מתקדם 30 יורו ומעל לא בדקתי.

נפתלי99

New member
נעלי סקי

נעלי סקי יש במגוון מחירים מאוד גדול, החל מעשרות בודדות של יורו, ועד מחירים שמדגדגים את האלף יורו מלמטה.
&nbsp
כמו שאתה יודע, לי יש נעלי רוזיניול ותיקות וכבדות לאללה, אבל הותאמו בחום לרגל שלי ...
&nbsp
לפני שבועים כשהיינו עם הילדים במזרח אירופה, טיילנו איתם בכמה אתרי סקי, כלומר עלינו עם המעליות למעלה, ועשינו כמה מסלולים רגליים בנופים הירוקים והמדהימים (שלג ... נאדה ).
&nbsp
אבל - ראינו למטה המון חנויות סקי שחיטטתי בהן לנסות למצוא מציאות של קדם-עונה, ומה שראיתי זה את מגוון נעלי הסקי הרגילות, אבל כשהתעניינתי בהן, אז המוכרים בחנויות הנטושות עטו עלי וניסו למכור לי נעלי סקי קלות להפליא.
&nbsp
בסלובקית צחה, ניסו להסביר לי את פלאי הטכנולוגיה החדשה, עם קשיחות וגמישות, וכל מה שאפשר להסביר בתנועות ידיים והעוויות פנים.
&nbsp
זה עלה כמו איזה שניים-שלושה זוגות נעלי סקי כבדות!
היו כאלו למגוון מותגים, גמו טקניקה, רוזיניול ואחרים. בכל חנות שנכנסתי - אותו הטקס של ההדגמות, אבל ניסו לדחוף מותג אחר.
&nbsp
לא חקרתי עדיין את הנושא וכמה הנעלים טובות או ששוות את מחירן, אבל אני בטוח שאתה עכשיו תחקור את הנושא, ותחזור עם מסקנות לגבי הטכנולוגיה החדשה.

natyh

New member
אם מדובר בנעלי סקי טורינג אז

הטכנלוגיה לא חדשה .

אפילו העלתי איזה מאתיים אלף סירטונים לכאן התוצאה אחרי שנעלי ההליכה שלי פתחו פה בבקירה והסתובבתי יום שלם בנעלי סקי גם לו לא הייתי
חסיד הזאנר סקי טורינג היה שוה את המחיר .

אני רכשתי סקרפה בסייל בארה"ב EVO ברור לא חדש ...
נעליים מדהימות , מה משנה איזו שנה זה הדבר הכי טוב בשוק היום למיטב הבנתי .

sgebay

New member
קניית נעליים אצל בוט פיטר

קודם כל אני מצהיר שאני שייך למחנה של "נעלים קונים רק באתר ורק אצל בוט פיטר" - אני קונה מלא דברים באינטרנט אבל לא את זה! רק בוט פיטר יודע להתאים נעליים נכונות למבנה הרגל שלך, לרבת הגלישה שלך ולסגנונה. בנוסף, אין תחליף לשינויים הקלים שהוא עושה בסוף כל יום גלישה - האחריות היא כמובן עליך לחזור אליו כל יום ולתת לו פידבק מדויק.
בדרך כלל אצל בוט פיטר משלמים ריטייל - כלומר המחיר הקטלוגי של הנעליים. האם זה שווה - חד משמעית!
תהליך הרכישה במקרה שלי ארך 3 ימים כאשר ביום הראשון הותאמו לי הנעליים, תהליך שארך כשעתיים ומיד לאחריו יצאתי לגלוש. כל יום הייתי יורד מההר וניגש לבוט פיטר לתת פידבק והוא היה עושה התאמות. כך גם ביום השני והשלישי. ביום הרביעי זה היה כמו לגלוש יחף - נעליים נוחות, מדויקות, מגיבות לכל תנועה בדיוק כמו שאני רוצה. אני היום יכול לגלוש 7-8 שעות כמו כלום ובכלל לא להרגיש את הנעל. שמח מאוד על התהליך וממליץ בחום לכל אחד.

נפתלי99

New member
אתם תרגיזו מאוד את רובי-אוף פיסט, שמזמן לא כתב כאן...

מה דעתו -
עדיף לקנות בארץ במבצע, או בחו"ל ביוקר עם התאמה ???

sgebay

New member
רובי לא מוכר נעלי סקי

רק סנובורד. השיקולים אחרים.
דרך אגב אציין שרובי כן עושה ווקס גם לסקי! עשיתי אצלו והשירות מצוין.

למעלה