כמה עולה...

EmGee

New member
בעיקרון היא עולה 80 שקל

דרך יחצנים אפשר להגיע לעד 50 שקל. ועצה, למי שבא רק בגלל סאבלימינל לא כדאי לבוא

EmGee

New member
לפי מה שהבנתי ההופעה שלהם זה בערך

שעה-שעה וחצי ואחרי זה, לפני זה וכל השאר זה האוסים, טראנסים וכל שאר הזבל האלקטרוני הזה

EmGee

New member
בדיוק מה שאמרתי...

דרך אגב מי שייצג שם את הזבל האלקטרוני (זה פשע לקרוא לזה מוזיקה) זה עופר ניסים ואינפקטד

tomgavish

New member
לפי מה שאתה אומר זאת הולכת להיות

הופעה בדיוק כמו שהייתה לי בבית ספר אז אנ´לא בא...אני יגיד גם לחברים הטיפשים שלי לא ללכת

DJ JuVi

New member
הרעיון של הערב הוא......

הרעיון בגדול הוא לעשות מפגש פיסגה בין שלושת הדברים הכי שולטים היום בארץ, וזה מאוד הגיוני. הגיוני מאוד שהביאו שלושה סופרסטארים (ברמה מקומית לפחות, למרות שאינפקטד ואולי גם עופר ניסים) לערב כזה, וזה יהיה פצצה - לסטייליסטים :)) אני ממש לא רואה אנשים שמכורים רק להיפ הופ באים לשם, כי זה פשוט לא מכוון אליהם אני מניח. כמובן שהביאו את סאב כדי שיביא את ה"אנשים" שלו, אבל בכל זאת...!!! זאת תהיה חגיגה לסטייליסטים, וזה ירים את סאב והצל לרמה מטורפתתתת!!!! וזה מדהים איך פשוט שומעים את הדיסק שלו מכל מכונית נוסעת...! אני עובר ברחוב, שומע את הביט שלו מאיזו מכונית וחושב לעצמי- "פאק איט! אנחנו היינו בזה קודם!" נמאס לי לראות שכולם פתאום מבינים בסאבלימינל וכאלה... ולצערי זה עדיין לא הצליח לפתוח את הסצינה, נכון? לא יודע זה מוזר מדי. אבל בשביל סאב והצל זה כסף, והרבה כסף. זאת הייתה המטרה מההתחלה, והיא הושגה.

../images/Emo45.gif

גמני חושבת כמוך... בקשר לפרסום של סאב. זה הוריד מהערך שלו, לפחות בעיניי. והכי עצבן אותי, שבהופעה בבארבי, רון שובל עלה לבמה עם "איך את מסובבת אותי"
א-י-כ-ס!!!
כאילו, בסדר, אתם עושים שילוב של שני סגנונות- ראפ ומזרחית. מקובל עליי! אבל... זה לא בהכרח אומר שאתם צריכים לרדת לרמה הזולה של המזרחית

DJ JuVi

New member
תלוי איך את רואה את הרמה של המזרחית

כי יש הרבה (אם תשאלי אותי- יותר מדי) אנשים בארץ שחושבים שהמזרחית שולטת. סאב בא כדי לדפוק הופעה מול קהל מעורב של אוהבי היפ הופ, מזרחית, פופ, טראנס ומה לא. לכן הוא שילב את המזרחית בתור כניסה מיוחדת של רון שובל, וזה היה צעד חכם ביותר בעיניי. ערכו של סאב בעיניי לא ירד, כי הוא עשה דבר מסויים, רצה להגיע למקום מסויים, עשה הכל - והגיע לשם. וזה דבר שצריך להעריך. אני מעריך את סאב בתור פרפורמר ומקצוען והרבה מעבר לזה (בנאדם ואפילו מפיק
). העובדה שהוא החליט להופיע מול קהל רחב יותר עם סוגים שונים של מוזיקה והופעות, ולא להישאר רק במועדונים מסויימים ומקובעים ואולי בעצם למנוע את ההתקדמות שלו- זו החלטה שלו ורק שלו, וזה לא מוריד מערכו בכלל! יותר מזה - אני שמח שזה הוא שהחליט שהוא ככה רוצה להופיע מול כל העולם. הוא זה שהחליט על השינוי, וזה מצויין שזה היה הוא ולא מפיקים שנמצאים מעליו. ושתדעו- אין שום סיבה שהוא יכתוב כמו שהוא כותב וישאיר את זה לעצמו... אם יש מי שישלם על זה את מיטב הכסף אז מה רע... ה ו א ח י א ת ה ח ל ו ם ש ל ו ! ! ! את יודעת מה....אולי, רק אולי, אני הייתי רוצה להגיע בשלב מסויים למצב שלו. מי לא היה רוצה?! כל עוד הוא נשאר נאמן לעצמו ולמוזיקה, ועושה את זה בשביל המוזיקה ולא כותב בשביל הכסף- אז מצויין.......................................!!!

No No...

הערך שלו בעיני לא ירד כי הוא חי את החלום שלו ועושה הכל כדי להגשים אותו. זה- מצויין!! וכל הכבוד לו, באמת... (ושלא תבין לא נכון- אני מאוד מעריכה אותו!) אבל בעיני מוזיקה מזרחית כמו ´איך את מסובבת אותי´, זה שפל המדרגה(!!), וכשהשיר הזה מבוצע בהופעה של סאב.....זה קצת מאכזב..

tomoshe

New member
בשביל שסאב יגיע לרמה של אינפקטד

הוא עוד צריך לעבוד קשה מאוד. אתה יכול לדמיין את ג´יי זי מחמם את סאב? כי זה היה מה שאינפקטד הגיעו בשיאם - אחד ההרכבים הכי מוערכים בעולם (בעולם - לא בארץ - בעולם) בתחומם. אז רילקס.

QuayJin

New member
לא יודע אם שווה ללכת או לא אבל

בבארבי ההופעה הייתה שעה ו10 דקות הופעות אחרות היו בין 45 דקות לשעה... בבארבי עלה 70 שקל בלי הנחה אז אם מיחצנים אפשר להשיג ב50 שקל זה כן יוצא כדאי... ומי אתה שתקרא לזה זבל אלקטרוני? תן לאנשים לשמוע מה שהם אוהבים וזהו.

RiCh RaCh

New member
צודק!

בתור אחד שאוהב מאוד את שני הסגנונות תן לאנשים לשמוע מה שבא להם הרגת אותי עלק פשע לקרוא לזה מוזיקה אתה עוד צעיר אני לא אומר שאני מבוגר אבל בחייאת קצת תרחיב אופקים אינפקטד מאשרום מצטרף לדעה של טומאס שהם אחד ההרכבים הכי מוערכים בעולם אם לא הכי מוערך לא רק שהם גאוני מוזיקה "השריטה בראש" הובילה את הסינגל של ברי סחרוף יום הולדת לשוק שטפו טפו מכר ומכר לך תדע אולי אם סאב יצא גם משהו יפה מה אתה אומר?!
אז בנאדם תן לאנשים לשמוע מה שבא ובקשר למסיבה אומנם זה הולך ליהיות מפוצץ באותו יום זה בטוח וסאב כתוב בהזמנה מביא אורחים קיצר תבואו "יהיה בנזונה מבטיח" חחחח בוא נראה אם מישהו זוכר מאיפה זה? וחחחח 50שקל אמרת מיחצנים אולי אצלכם אצלי פה זה שחיטה

למעלה