תלוי איך את רואה את הרמה של המזרחית
כי יש הרבה (אם תשאלי אותי- יותר מדי) אנשים בארץ שחושבים שהמזרחית שולטת. סאב בא כדי לדפוק הופעה מול קהל מעורב של אוהבי היפ הופ, מזרחית, פופ, טראנס ומה לא. לכן הוא שילב את המזרחית בתור כניסה מיוחדת של רון שובל, וזה היה צעד חכם ביותר בעיניי. ערכו של סאב בעיניי לא ירד, כי הוא עשה דבר מסויים, רצה להגיע למקום מסויים, עשה הכל - והגיע לשם. וזה דבר שצריך להעריך. אני מעריך את סאב בתור פרפורמר ומקצוען והרבה מעבר לזה (בנאדם ואפילו מפיק
). העובדה שהוא החליט להופיע מול קהל רחב יותר עם סוגים שונים של מוזיקה והופעות, ולא להישאר רק במועדונים מסויימים ומקובעים ואולי בעצם למנוע את ההתקדמות שלו- זו החלטה שלו ורק שלו, וזה לא מוריד מערכו בכלל! יותר מזה - אני שמח שזה הוא שהחליט שהוא ככה רוצה להופיע מול כל העולם. הוא זה שהחליט על השינוי, וזה מצויין שזה היה הוא ולא מפיקים שנמצאים מעליו. ושתדעו- אין שום סיבה שהוא יכתוב כמו שהוא כותב וישאיר את זה לעצמו... אם יש מי שישלם על זה את מיטב הכסף אז מה רע... ה ו א ח י א ת ה ח ל ו ם ש ל ו ! ! ! את יודעת מה....אולי, רק אולי, אני הייתי רוצה להגיע בשלב מסויים למצב שלו. מי לא היה רוצה?! כל עוד הוא נשאר נאמן לעצמו ולמוזיקה, ועושה את זה בשביל המוזיקה ולא כותב בשביל הכסף- אז מצויין.......................................!!!