כמה עולה חניה ברצוני לקנות חניה בבית משותף בהרצליה. מי יודע מה מחיר קניית חניה?
ב ברבי46 New member 2/6/13 #1 כמה עולה חניה ברצוני לקנות חניה בבית משותף בהרצליה. מי יודע מה מחיר קניית חניה?
W wil New member 3/6/13 #2 חניה עולה כמה שאת מוכנה לשלם והמוכר מסכים האם מדובר ברכישת חניה נוספת מהקבלן בבניין חדש? או רכישת חניה קיימת מדייר שיש לו חניה בטאבו? אם זו האפשרות השניה אז רוב הסיכויים שלא ניתן בכלל לבצע את העיסקה - החניות מוצמדות לדירות בדרך כלל ואי אפשר להעביר בעלות בטאבו רק על החניה. מה שכן אפשר בלי שום בעיה זה לשכור את החניה.
חניה עולה כמה שאת מוכנה לשלם והמוכר מסכים האם מדובר ברכישת חניה נוספת מהקבלן בבניין חדש? או רכישת חניה קיימת מדייר שיש לו חניה בטאבו? אם זו האפשרות השניה אז רוב הסיכויים שלא ניתן בכלל לבצע את העיסקה - החניות מוצמדות לדירות בדרך כלל ואי אפשר להעביר בעלות בטאבו רק על החניה. מה שכן אפשר בלי שום בעיה זה לשכור את החניה.
ב ברבי46 New member 3/6/13 #3 חניה זה בניין קיים. האם אתה בטוח שאי אפשר להפריד בטאבו את החניה מהבית איזה סדר גודל זה קניית חניה? ואם זה השכרה - עושים עם עו"ד?
חניה זה בניין קיים. האם אתה בטוח שאי אפשר להפריד בטאבו את החניה מהבית איזה סדר גודל זה קניית חניה? ואם זה השכרה - עושים עם עו"ד?
W wil New member 3/6/13 #4 תתחילי בלהוציא נסח טאבו של הדירה ושל הבניין 10 ש"ח כל אחד מהם באינטרנט. למיטב ידיעתי אם החניה היא לא תת-חלקה נפרדת אז אי אפשר למכרה בנפרד. אבל אני לא עו"ד. השכרה של חניה לדעתי לא חייבים עו"ד, זו עסקה די פשוטה, מספיק חוזה ברור בין הצדדים.
תתחילי בלהוציא נסח טאבו של הדירה ושל הבניין 10 ש"ח כל אחד מהם באינטרנט. למיטב ידיעתי אם החניה היא לא תת-חלקה נפרדת אז אי אפשר למכרה בנפרד. אבל אני לא עו"ד. השכרה של חניה לדעתי לא חייבים עו"ד, זו עסקה די פשוטה, מספיק חוזה ברור בין הצדדים.
ב ברבי46 New member 3/6/13 #5 תודה יש לי את נסח הטאבו של כל הבנין . לכל דירה מוצמדת חניה- לא מצוין תת חלקה נוספת
ה הביתשלפיסטוק New member 4/6/13 #7 אם החניה מוצדמת לדירה אין צורך באישור שכנים, ממש כמו שאני יכול למכור או להשכיר את הסלון שלי למישהו (אם יהיה מי שיסכים לקנות)
אם החניה מוצדמת לדירה אין צורך באישור שכנים, ממש כמו שאני יכול למכור או להשכיר את הסלון שלי למישהו (אם יהיה מי שיסכים לקנות)
W wil New member 4/6/13 #8 להשכיר אתה צודק, למכור את הסלון נראה אותך מוכר את הסלון (בלבד) כיחידה נפרדת משאר הדירה, וגורם לזה שתיווצר תת חלקה נוספת בטאבו. אני חושב שזה לא אפשרי.
להשכיר אתה צודק, למכור את הסלון נראה אותך מוכר את הסלון (בלבד) כיחידה נפרדת משאר הדירה, וגורם לזה שתיווצר תת חלקה נוספת בטאבו. אני חושב שזה לא אפשרי.
D dify New member 3/6/13 #6 אפשר למכור ולקנות חניה בבניין קיים. זה דורש מעורבות של עורכי דין, מהנדס מתאים, אישורי טאבו והסכמה של השכנים. אני מכירה מישהו שעשה את זה, זה תהליך ארוך ומתיש, אבל אם יש הסכמה של כולם אז זה אפשרי.
אפשר למכור ולקנות חניה בבניין קיים. זה דורש מעורבות של עורכי דין, מהנדס מתאים, אישורי טאבו והסכמה של השכנים. אני מכירה מישהו שעשה את זה, זה תהליך ארוך ומתיש, אבל אם יש הסכמה של כולם אז זה אפשרי.