כמה עולה בדיוטי פרי...

old fashion

New member
כמה עולה בדיוטי פרי...

מי יכול להגיד לי כמה הפריטים הבאים עולים בדיוטי פרי שלנו: 1.DRAMBUIE 2.אפטר שוק 3.מאליבו 4.גיליאנו 5. CHIVAS 6/12 בתכל´ס - מה הכי כדאי לקנות בדיוטי פרי ?

yonba

New member
ביקשת קיבלת

דרמבוי ואפטר שוק משתפים במבצע של שניים ב- 39.90$ או בנפרד: דרמבוי - 24.90$ ואפטר שוק 18.00$. מאליבו עולה בסביבות ה- 13.00$, גליאנו, אם יש במלאי, זה בקבוק של 0.5 lt והוא עולה 10.90$ ושיבס, לידע כללי אין שיבס 6 שנים, 12 שנים עולה 32.90$, וישנם מבצעים לשני בקבוקים או שלושה במארז מתנה במחירי הנחות - זוג עולה כ- 60$ ושלשיה כ- 90$. אם תרצה לדעת על משקאות נוספים אל תהסס לשאול.

old fashion

New member
שאלה נוספת...

כמה אם כך עולה בדיוטי פרי: 1. DANZIGER GOLDWASHER 2. SOUTHERN COMFORT 4. PARFAIT AMOUR 5. ייגרמייסטר

yonba

New member
שוב ביקשת שוב קיבלת

ייגרמייסטר - כ- 18$, סאוטרן קומפורט - 17.90$, אין לנו פרפה אמור ואני לא זוכר כמה עולה הגולדואסר אבל אני אברר מחר.

old fashion

New member
יש בדיוט גם....

גולדואסר ? באיזה מחיר? דבר נוסף - נשמע דבילי אבל אפשר למצוא שם גם סוגי בירה מעניינים ?

cloclo

New member
תגיד, מפרסמים איפשהו

רשימה של מה שמוכרים שם? זו תמיד בעיה כששולחים מישהו שנוסע לחו"ל לקנות משהו, ולפעמים אין ולא יודעים מה במקום וכאלה... אולי תוכל להגיד לי איזה סינגל מאלטים יש בדיוטי?

yonba

New member
תראה......

תשמע...... יהיה לי קשה לרשום לך א כל רשימ הסינגל מאלט, אבל אם אתה מתעניין בפרטים ספציפיים תשאל ותענה בהקדם.

למעלה