כמה עולה אימון אישי?

כמה עולה אימון אישי?

אנחנו לא זקוקים לסיסמאות ומנטרות אנחנו כנראה עושים הכל לא נכון זקוקים להוראות ביצוע עם היגיון בריא מאחוריהן - בתקווה שנוכל ליישם יש מצב כזה? או שיסחבו אותנו עם הקדמות ובירבורים? השאלה בשורת הנושא איננה קשורה לצורך שלנו בפתרונות מיידיים וביצועיים היא אינפורמטבית בלבד אז אם מישהו מסוגל לענות באופן ישיר יהיה מאד פרקטי. רב תודות

CIsaac

New member
זה תלוי באיזה אימון אתם רוכשים

עניינית, בין אם תקבלו שאלות ובין את תקבלו הנחיות, תצטרכו לדבר על משהו קונקטי. תרצו לנסות? אולי תחילה לספר באיזה תחום אתם מחפשים פתרונות מיידיים וביצועיים, למשל. איציק

zerez

New member
אין כאן עניין של עושים לא נכון

מי זה אנחנו ולמה הכוונה? כמו שכתבתי בנושא זה לא עניין של לעשות דברים נכונים או לא, הנקודה היא שעשיתם משהו ולא קיבלתם את התוצאה שציפיתם לקבל, מה הלאה? מה אתם עושים עם זה? אם תפרטי יותר תוכלי לקבל תשובות יותר ממוקדות.

אנחנו צריכים עזרה רב-תחומית

בין- אישית/ריגשית, כלכלית/עיסקית, פרקטית זה נראה שהכל משובש ומדובר במשפחה מורחבת שמורכבת מתאי משפחה של אדם אחד או שניים לכל היותר אנחנו בקרשים וזהו - פשוט תיתנו תשובה בסיסית אחת שיהיה לי מושג אם וכאשר... כמה זה עולה, על פני שעה? יום? או כל מידע בסיסי אחר? כמה זה נמשך? באיזו תדירות? צריכה מידע ראשוני מבלי להכנס עכשיו לדיאלוג ותחקיר מיותר. אין לי שמץ איך הדברים האלו מתנהלים אז בשביל הדיוטה כמוני - תקציר בבקשה. תודה

zerez

New member
התהליך תלוי בנסיבות

שעת אימון אישי עולה כ 250-400 ש"ח וכמובן שיש גם כאלה מחוץ לתחום הזה, תהליך אימון אישי נמשך כ 3 חודשים (בערך 10 מפגשים לאימון אישי ו 15 לאימון זוגי) , צרפתי קישור על התהליך והגישות השונות.

ramib6

New member
מחירי אימוונים

להערכתי אימון איש מקצועי מתחיל ב200-250 שח למפגש ויכול להגיע עד ל500-600 שח למפגש של כשעה יש כמובן כאלה שלוקחים יותר ויש כאלה שלוקחיםפחות. אל תתפתו למחיר זול על חשבון המקצועיות ויכולים לבדוק את המאמן גם בעיניים אוביקטיביות כגון ניסיון ,לימודים ,איפה ואתמי אימן וכיו"ב . כמו כן יש מקום רב לאינטואציה בבחירה שלכם רמי בוכניק

yoavb10

New member
הו עליסה בארץ הפלאות

שלום לך. ניכרת התרגשות בדברייך. אי-נחת. חוסר סיפוק. תחושת החמצה. עולם הפוך. את מנסה להיאחז בכול ענף בעודך נסחפת במים סוערים.את זועקת לעזרה ואינך בטוחה בה. את נוסעת במהירות מירבית מבלי לעצור באדום. את שואלת ושואלת, רק בכדי לשאול- כי ההד החוזר מן השאלה מקרין לך ביטחון. את רוצה שיקשיבו לך. אז תכלס. הגעת למקום הנכון. מקשיבים. וכדי להמשיך להקשיב לך יש צורך לפתוח צוהר לעולמך להכיר את ה"אני" שלך, הסביבה, החיים, המטרות, החזון של החיים שלך ועוד. זה לא ברבור זה המוטו. וזה אפשר לעשות במקום נוח, בארבע עיניים, בסביבה בטוחה,בהקשבה טוטאלית. בזמן סביר של מפגש (כשעה) ובזמן סביר של מפגשים (עד 10) עד להצלחה (במונחים שלך). אז יש לך את הזמן. שבי עם עצמך והחליטי האם באימון אישי את חפצה? בהצלחה! יואב ברבי

לעליסה

עליסה יקרה. איזה כמות של אנרגיה ורגש הכנסת בכמשפטים הבודדים , מעניין מה קורה מאחורי הקלעים שגורם לכל ההיתרגשות הזו. בכל מיקרה תשובה לשאלתך -המחירים נעים למאמן מקצועי ובעל ניסיון 250-600 ש"ח תלוי גם במה שהוא מביא מעבר ומה טיבו של האימון . זה בד"כ כשעה פעם בשבוע אבל בכל כלל יש יוצא מין הכלל. מאחלת הרבה אושר ושמחה

bridges

New member
קיבלת את התשובה בצורה ישירה...

ואילו המחירים. מה עכשיו? אימון לא עוסק במתן הוראות מהסיבה הפשוטה שהוראות לא עובדות, אפילו לא במקום שצריך טכניקה בלבד. את לא צריכה מאמן על מנת לקבל הוראות, יש לך עשרות ספרים שבהם כתובים ההוראות שאתם מחפשים. זהו. אין לי מה להוסיף משום שכל מה שאני אומר ייחשב "בירבורים". רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תשובה לשאלתך

יש בשאלות הנפוצות של הפורום. האם יש עוד משהו שרצית לומר?

האם את מחפשת יועץ או מאמן?

אם את מחפשת יועץ - תחפשי יועץ אירגוני - הוא יגיד לך מה לעשות. את תעשי. תעמדי בדרישות ->תצליחי! אם את מחפשת מאמן אישי ->הוא יבדוק איתך מה הרצונות שלך->יבנה איתך תוכנית להשגת היעדים-> ילווה אותך בדרך-> יראה יחד איתך איפה קל ואיפה קשה יותר.. ->ילווה אותך בזמן ה"בורות" יהיה איתך בפסגות ויחד איתך תוכלו לראות איך משכפלים את זה. ראיתי שכתבת שאת עליסה בארץ הבלהות- אז באימון אישי אין מקל קסמים. יש עבודה והיא לא תמיד קלה . האם את מוכנה להתמסר לתהליךולהתמיד?

למעלה