כמה עוד?

כמה עוד?

כמה עוד צריך לבכות כדי לדעת מה היא שימחה? כמה עוד צריך לסבול כדי למצוא את המחילה? כמה דם עוד צריך ךהשפך כדי למצוא את הדרך האחרת? כמה עוד צריך לטעות בכדי להבין שחייבים לשנות? כמה עצב צריך צריך לצבור עד שיהיה רב מהלכיל? וכמה כאב צריך לסגור עד שיגיע הפיצוץ שיוציא את החום הלוהט והרעל שנשאר תמיד טמון בפנים? וכמה זמן יצטרך לעבור עד שיתחיל להתמלא הריק והוואקום שנותר אחרי בא הבום הגדול? כמה טירוף צריך לצבור כדי שיתגלה איזשהו סדר? כמה שיגעון צריך להגדיר עד שימצא בדל הגיון? כמה תמונות צריכות להאסף עד שיווצר ציור ברור ומובן שיקח ויוציא את המשוגעת הזאת מכאן? כמה תפילות עלי לשאת עד שיתגשם לי החלום? ועוד כמה דמעות צריכות לזלוג עד שיבוא סוף סוף השלום? באמת....כמה עוד? נראה כאילו לעולם לא.

קארן_@

New member
מאיוש..... זה כ``כ עצוב.

מאיפה זה לקוח??????? זה פשוט נורא מציאותי.... את כתבת את זה?? זה מדהים בעיני. תודה. אני

קארן

כן...זה שלי. ותודה. שמחה שחזרת אלינו...מבינה שהיה לא קל. אני מבטיחה להיות כאן בשבילך יותר מאוחר כי כרגע קצת קשה לי מקווה שאת נחה ושהסחרחורת תעבור. אוהבת המון אני.

קארן_@

New member
מאיה שלי....

תודה. אוהבת עוד יותר. מצטערת שקשה עכשיו, רוצה לקחת ממך את הכאב. לא מגיע לך. אני בסדר. תודה. שולחת לך חיבוק חם שיהיה רק טוב.... קארן.

קארן שלי

תודה על החיבוק...קיבלתי אותו והוא נהדר. חסרים לי חיבוקים כאלו. קבלי גם את אחד...{} הוא חם כי ולא בגלל שחם מאוד היום...לפחות אצלנו. אני מניחה שאת הכאב שלי לא תוכלי לקחת... כל אחד צריך להיות אחראי לכאב שלו ורק אחרי זה אולי לנסות לעזור לאחרים להפיג במעט את כאבם. לפעמים אפשר...לפעמים לא. אבל אפשר לנסות. תודה מתוקתי. אוהבת המון המון אני.

גלי...31

New member
מאיה!!!

תני לי לשלוח לך חיבוק אחד נוסף. מקווה שהוא קצת יעזור! גלי

תודה גלי...

אני עושה אוסף... יקירתי שיהיה לך השבוע הכי טוב שרק יכול להיות. מאחלת לך מכל חצי הלב והנשמה מודה לך על הכל מאיה.

למעלה