כמה עוד??????

כמה עוד??????

כמה עוד ------------------- כמה עוד צריך לבכות כדי לדעת מהי שמחה? כמה עוד צריך לסבול כדי למצוא את המחילה? כמה דם עוד צריך להישפך כדי למצוא את הדרך האחרת? כמה עוד צריך לטעות כדי להבין שחייבים לשנות? כמה עצב צריך לצבור עד שיהיה רב מלהכיל? וכמה כאב צריך לסגור עד שיגיע הפיצוץ שיוציא את האש, העשן, החום הלוהט והרעל שנשאר תמיד טמון בפנים? וכמה זמן יצטרך לעבור עד שיתחיל להתמלא הריק והוואקום שנותר אחרי בא הבום הגדול? כמה טירוף צריך לצבור עד שיתגלה איזשהו סדר? כמה שיגעון צריך להגדיר עד שימצא בדל הגיון? כמה תמונות צריכות להתאסף עד שיווצר ציור ברור ומובן שיקח ויוציא את המשוגעת הזאת מכאן? כמה תפילות עלי לשאת עד שיתגשם לי החלום? ועוד כמה דמעות צריכות לזלוג עד שיבוא סוף סוף השלום?

סליחה, בנות. זה לא היום שלי.

תגלי, כמה טוב שחזרת!!!!!! אני יודעת שזה לא בסדר מצידי, אבל אני משאירה לך את הפורום להיום... קראתי הכל, אבל אין לי כוח להגיב. אוהבת אותך ואוהבת את כולכם פה ואני אחזור אולי מאוחר יותר אולי מחר. סליחה, זה לא היום שלי... אני צריכה לאגור לי קצת כוחות כדי להמשיך. המצבר שלי מרוקן. מצטערת כל כך מאיה הפרה

תרנגולת

New member
על מה את מצטערת?

אין על מה.. מאיה מתוקה. תרגישי טוב.. אני כאן מתי שתרצי.. }{ אוהבת אותך..

מייק 48

New member
באמת כמה עוד ????

מאיונת אהובונת, כמה דמעות יזלגו וכמה בכי אנחנו צריכים לבכות ? כמה עשן ואש נספוג וכמה דליקות נצטרך לכבות ? כמה דקות, כמה שעות, ימים, לילות נאלץ לחכות ? כמה עמוקה התהום ומאיימת, איזה גשר צריך לבנות ? כמה פיח וכמה שטויות צריך להוציא לך מראשך הפאסימי ? כדי לפנות שם הרבה מקום למשהו טוב, למשהו אופטימי ? כמה שירים אנחנו צריכים לכתוב לך עם אופי פורימי ? כמה ימים, כמה לילות עד שתאהבי עצמך באופן לגיטימי ? מתי כבר תביני, מאיה קטנה ומתוקה, מתי תביני שאת אהובה עלינו כל כך, כל כך (אפילו בחוטיני) ואם ראשך החמוד מעט תרימי, ואותו לא תרכיני תראי ים של אהבה מסביבך - ממש, ממש לא תאמיני !!! אז בקיצור: קחי איתך רעיון זה לכל מקום... תני דרור לאהבה - מכאן מתחיל להרקם חלום... אהבי גם את עצמך, עם נפשך השלימי - עשי שלום... ואז תמונה לתמונה תאסף , ותראי שיתגשם החלום... שלך אני באהבה חותם בנשיקה מייק

כן, מייק. בטח שקראתי.

ואפילו העלת לי חיוך על הפרצוף. המון המון תודה. רק דבר אחד - בחיים, אבל בחיים לא תראה אותי בחוטיני! אני אפילו לא לובשת בגד ים.... אוהבת המון מאיה

למעלה