כמה עוגות

maayanha2

New member
כמה עוגות

אני חצי סמויה פה כבר שנה בערך. לפני שנה העליתי את העוגה הראשונה שלי, ומאז חוץ מסדנה אצל אודליה לא יצא לי להכין עוגות רציניות. רק פה ושם דמויות מתנות לראש השנה וכדומה. ואז פתאום הגיעו כמה עוגות בבת אחת (מה לעשות שכל הבני דודים נולדו בנובמבר -דצמבר :) ) כמובן שאשמח לכמה שיותר הערות. העוגה הראשונה עוגת מתנה לא מצאתי תבנית מרובעת אז התפשרתי על מלבנית, החלטתי לנסות מתכון חדש ולמרות שהכפלתי פי שתיים וחצי יצא נמוך מאוד. הכנתי את הסרטים יום לפני כדי שייתבשו אבל הם נדבקו לצלחת והכל נשבר והייתי צריכה להכין חדשים שעה לפני ששמתי אותם על העוגה ואז גם הם נשברו.. המערוך עשה לי שברים על הבצק.. קיצר כל הדברים קרו בבת אחת, אבל העיקר הבת דודה היתה מאושרת.

maayanha2

New member
עוגת בייבי בראץ

פחדתי כל כך מהפנים שלה. וזה הזמן להגיד תודה לאודלחיה על העצות איך להכין את התבנית. והמחמאה הכי טובה שיכלו להגיד לי היא : "מה הבעיה לשים בובה אמיתית על העוגה..."

maayanha2

New member
והבייבי בראץ מקרוב...

והכוונה בהודעה הקודמת היתה לאודליה ולא אודלחיה מן הסתם :)

maayanha2

New member
פו וחברים

שבועיים שלמים לא משנה מה עשיתי, חשבתי על העוגה הזאת... היה לי חשוב שהיא תצא הכי יפה שיש. גם כדי להוכיח לעצמי שאני יכולה וגם כי היא לילד מדהים שאני כל כך אוהבת. התחלתי לעבוד עליה ביום רביעי אחרי העבודה ותיכננתי להמשיך בערב בחמישי... ואז אתמול בבוקר קמתי עם חום כאבי גרון ומה לא... לקחתי חופש מהעבודה ,ובלית ברירה קמתי על הרגליים והמשכתי לעבוד... בערב כשהלכתי להביא את העוגה. הילד חיכה מהבוקר שאני אבוא, רץ אליי התסתכל על העוגה ובמשך שלוש דקות היה בשוק לא הצליח בכלל להגיב... ואז פשוט התלהב מכל דבר שהיה על העוגה.... התגובה שלו עם החיבוקים והנשיקות היו שוות הכל. ופיץ ונטע אני כבר מדמיינת את השיחות שלכם על הדבר של פו... זאת אמורה להיות חכה!!!

וואוו!

העוגת ביבי בראץ מושלמת! ופו נהדר ומלהיב ועשיר בפרטים! גם עוגת המתנה יפה למרות התלאות.. עם הזמן כבר לא יהיו לך פאשלות כאלה. לומדים מטעויות. חסר רק גובה בעוגות המרובעות. תוכלי לפתור את זה אם תניחי עוגה על עוגה. כל הכבוד! ובהצלחה בהמשך.

סימה לב

New member
עוגת הבראץ מאופרת מדהים

מתוקה ממש. אהבתי את העוגה של פו, נראית כמו תמונה בספר.

בטא 422

New member
ואו...

הבראץ מתוקה לאללה... ופו וחבריו... משהו!! ואגב, החכה של פו באמת מזכירה משהו אחר

lzabari

New member
הבייביבראץ ממש מקסימה

בעוגת מתנה עלית בעצמך על הבעיות.. עוגה נמוכה ושברים על הציפוי ובסרט. ייתכן והשברים נוצרו בגלל עודף שימוש בקורנפלור והמתנה בהעברה לעוגה. בסרטים כדאי היה לשים CMC ואולי היה עוזר לך שלא יישבר להבא מומלץ לצלם תמונות יותר ממוקדות הן יצאו לך מטושטשות

maayanha2

New member
ואם כבר דיברתי על הסדנה של אודליה אז העוגה...

הסדנה היתה לפני כחצי שנה בערך, היה מעולה ולמדתי כל כך הרבה.

net the jet

New member
הרסת אותי עם פו.... עוד עם החוט זה נראה כאילו

הוא עושה פיפי....
עוגה חמודה , צבעונית ושמחה. הבייבי בראץ מקסימה- האיפור שלה נפלא. הערונת קטנטנה- את חייבת ללוש יותר על מנת שהבצק יהיה חלק חלק. ( ולהקטין תמונות הרבה יותר )

זה באמת לא קונץ לשים בובה על העוגה

מקסימות העוגות. אישית - הייתי מעדיפה קצת פחות עומס בעוגה של פו.

למעלה