כמה עובדות!!!!

mourning palace

New member
כמה עובדות!!!!

*פלשתינה הוא השם שניתן לארץ ישראל ע"י הרומאים כדי לשלול את אופייה היהודי של הארץ!!! *ירולשים הייתה מאז ומתמיד בירה יהודית ואף פעם לא בירה ערבית *ירושלים מוזכרת בתנ"ך בערך 700 פעמים למרות שבקוראן היא אינה מופיעה פעם אחת *לערבים 21 מדינות לנו רק אחת *לאחר כיבוש כנען במאה ה-13 לפני הספירה עם ישראל חי בארץ ישראל 1000 שנים. מוחמד מעולם לא ביקר בירושלים.

תחסוך מענבר

כל עובדה שתוכיח בעלות יהודית על הארץ אוטומטית פסולה בעיניו. עכשיו הוא יתחיל לתרץ כל עובדה ועובדה, להמציא הסטוריה חדשה, עובדות חדשות, שברגע שאותן עובדות יהיו כלי בויכוח נגדו, הוא ישלול אותן ואח"כ עוד יגיד שהוא בכלל לא אמר אותן. תחסוך, הבנאדם לא אינטלגנט בצורה מחרידה, ועוד מעז להגיד על הימנים את אותו הדבר

EverMan

New member
מטייל , תחסוך מעצמך

אני מבין הרבה יותר טוב ממך את הבעלות היהודית על ארץ ישראל. אבל תירוצים מלפני 2000 שנה לא תקפות. למה קראו לארץ פלשתינה לפני 1900 שנה לא קריטי. זה לא העיקר פה. הריבונות על ארץ ישראל בגלל שהיא מקום יהודי דתי - מקובלת הריבונות של ארץ ישראל בגלל הישוב היהודי שיש והיה פה - מקובלת הריבונות של ארץ ישראל בגלל שזאת כבר עובדה בשטח - מקובלת הריבונות של ארץ ישראל בגלל שיש פה היסטוריה ואנחנו רוצים להיות קרובים אליה - מקובלת אבל אנחנו לא יכולים לקבוע שמגיע לנו להיות פה , כי סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלי גר פה בעבר ... העליה היהודית לארץ ישראל הייתה בסדר גמור בתקופה שהארץ לא הייתה שייכת לאף מדינה. זה היה לגיטימי מאין כמוהו שהיהודים יבואו לארץ ויתיישבו בה כשאין לה דורש. זה היה לגיטימי. אבל לטעון שהיה שלנו כי לפני 2000 שנה היא הייתה שלנו ? לא ! "לא אינטלגנט בצורה מחרידה" תביא לי פעם אחת מקרה שהבאת מקרה בפני ולא הסברתי לך אותו. תביא טיעון אחד שלא פירטתי לך מדוע. תירוץ=סיבה בעברית. אני מתרץ לך עובדות ? אולי כי אתה פשוט לא מבין אותם. תטרח לדבר איתי קודם ואז תעיד על כמה אני "לא אינטלגנטי".

אתה לא יודע להסביר

אתה רק יודע לקחת את המידע כולו ולדוג ממנו את מה שמתאים לך, ועל כל השאר להגיד שזה "המצאה של הימין". אתה סתם חרטטן, בעל קריאה סלקטיבית, וקשקשן. הדף קצר מידיי בכדי להביא לך את כל המקרים בהם "דגת" מתוך המידע את מה שמתאים לך ואת כל השאר הפלת על הימין בתור "שקר", כמו הסכם אוסלו האלוהי אותו כתב כמובן...אלוהים בעצמו...או שלא. ההליכה העיוורת שלך אחרי האידאולוגיה שלך בלי יכולת לקבל דעות אחרות היא פשוט מדהימה, במיוחד מאחר ואתה דורש מאחרים לכבד את השונה. אם לא אינטלגנט, בנוסף גם צבוע.

EverMan

New member
בוא אני אתמצת את ההודעה שלך

הודעה חסרת תוכן שכל מה שהיא עושה זה השמצות והכללות שלא נגעו כלל אליי או להודעה שלי. מסקנה : לא שווה הגבה.

אתה פשוט לא נורמלי

איזה הכללות? איזה השמצות? נותנים לך את האמת בפנים, ואתה מתחיל להעלב ולהגיד שאני משמיץ. אבל לך מותר להשמיץ את הימין. לא נראה לי שמבין שנינו אני הוא זה שלא שווה הגבה.

EverMan

New member
לא ?

איזה הכללות והשמצות ? "אתה סתם חרטטן, בעל קריאה סלקטיבית, וקשקשן." לא השמצות .. כלל וכלל לא .. "הדף קצר מידיי בכדי להביא לך את כל המקרים בהם "דגת" מתוך המידע את מה שמתאים לך ואת כל השאר הפלת על הימין בתור "שקר", כמו הסכם אוסלו האלוהי אותו כתב כמובן...אלוהים בעצמו...או שלא." הכללה על כל מה שאני אומר , הכללה על כל השמאל כמעריץ חולני של רבין , תירוצים עלובים בנוגע לדברים שאני מביא לך שאתה לא מביא להם תשובה חזרה (אולי כי אין לך?)

EverMan

New member
לא ?

איזה הכללות והשמצות ? "אתה סתם חרטטן, בעל קריאה סלקטיבית, וקשקשן." לא השמצות .. כלל וכלל לא .. "הדף קצר מידיי בכדי להביא לך את כל המקרים בהם "דגת" מתוך המידע את מה שמתאים לך ואת כל השאר הפלת על הימין בתור "שקר", כמו הסכם אוסלו האלוהי אותו כתב כמובן...אלוהים בעצמו...או שלא." הכללה על כל מה שאני אומר , הכללה על כל השמאל כמעריץ חולני של רבין , תירוצים עלובים בנוגע לדברים שאני מביא לך שאתה לא מביא להם תשובה חזרה (אולי כי אין לך?) "ההליכה העיוורת שלך אחרי האידאולוגיה שלך בלי יכולת לקבל דעות אחרות היא פשוט מדהימה" ההליכה העיוורת שלי ? סלח לי , את האידיאולוגיה שלי בחרתי עוד לפני שהתחילה האינתפיאדה , והיא יותר מבוססת על הנושא החברתי-כלכלי במקור מאשר המדיני. גם על המדיני יש לי מספיק מה לחשוב , אבל אני שמאלני כי אני מאמין בסוציאליזם ובכלכלה קיבוצית ... אבל גם בתחום המדיני-ביטחוני אני מאמין בשלום ובביטחון .. קשה לך לקבל את זה ... אני מבין את הדעות שלך , והן לא מקובלות עליי, כבר קטשו אותה מספיק עליי , ולא יעזור המילים היפות , טרנספר זה רעיון מטומטם , לא הומאני , לא ריאלי , ולא יתקיים. אבל לי מותר להשמיץ את הימניים ? לא ! כי אני להבדל ממך לא מכליל את כל הימניים בדברים שקרניים וחסרי תוכן. וכן , אתה זה שלא שווה תגובה ... זה שאתה וניר המוסד המגוכח הרמה הכוללת שלכם זה : "אתה מדבר שטויות" "טרנספר זה הכל" "אתה בלה בלה בלה... (בלי להתייחס כלל למה שאומרים)." ואתם מתעלמים לחלוטין מעובדות שניתכות לכם על הפנים , אתם מתעלמים מסיבות והסברים שמביאים לכם ופוסלים אותם פשוט ב"שטויות" ללא כל תוכן ממשי.

A Boy

New member
עזוב- נתתי איזה מיליון עובדות

היסטוריות, כולל עזיבתם של 68% מכלל הערבים שהיו בארץ ב-48 אבל התגובות שקיבלתי זה "לא קראתי בשום ספר היסטוריה".

EverMan

New member
כן , ומאיפה הבאת את העובדה

הזו ? ציטוט "מאי מייל שקיבלתי". ביקשתי הפניה למקום לקרוא את זה .. לא קיבלתי. מדינות ערב אכן קראו לערבים הישראלים לזוז משטחי הציונים בשביל שהם יוכלו לתקוף. אבל ה50% בקירוב שעזבו , זה רק לאחר שהם ראו את כוחות צה"ל בראשיתו בחצר שלהם ואז הם ברחו כל עוד נפשם בם , לא בגלל שום קריאה של מדינות ערב. אתה מציג זאת כאילו שבעקבות צעקה שהקימו מדינות ערב , 68% פשוט לקחו את הרגליים והלכו לפני שהתחילה הלחימה כלל. לא ! דבר ראשון הנתון יותר קרוב ל50% ולא ל68%. וגם אז רוב מי שפונה זה לאחר שהשטח שבו הוא גר הושמד או לאחר שכוחות הלחימה הגיעו עד לבית שלו. אבל בבקשה - אל תתן לי להפריע לך עם התירוצים שלי.

SnarkBoy

New member
קצת נתונים מבוססים לשניכם

ע"פ "ההתישבות היהודית וטענת הנישול" מאת אריה אבנרי (היסטוריון ימני, דרך אגב), הבריחה הערבית הרצינית מהארץ החלה רק אחרי התקפת האצ"ל והלח"י על דיר יאסין ב-9 לאפריל, כשלפני כן עזבו את הארץ העירוניים שהתנגדו ללוחמה נגד היהודים, וחלק מהם הם אלה שהגיעו בסופו של דבר למחנות הפליטים בשטחים. ע"פ ציטוט שאבנרי מביא בעמ´ 236 מפי עו"ד יעקב סלומון מחיפה, נטען כי כ-45,000 ערבים יצאו מחיפה בחודשים מרס-אפריל 1948, מתוכם כ-20,000 בעקבות התקפת קאוקג´י על משמר העמק. יש לציין כי אלו האחרונים עזבו בעקבות שמועה על מתקפה אווירית על חיפה. סה"כ, מציין אבנרי, ברחו למעלה מ-600,000 אזרחים ערבים משטחי ישראל. אלה העובדות. (ע"פ א. ל. אבנרי, "ההתיישבות היהודית וטענת הנישול (1878 - 1948), הוצאת הקיבוץ המאוחד, ת"א 1980)

EverMan

New member
זה אכן יוצא משהו כמו

50% שמדובר על אוכלוסיה ערבית בסך גודל של מיליון ומשהו ... אבל מה שנטען פה שמדינות ערב קראו להם , וכפי שנטען בספר , העובדות : שחור על גבי ספר : רובם עזבו שתקפו אותם , או לאחר שהתערבו במלחמה. לא כפי שהוא היציג את זה ש"הם קראו להם ללכת אז הם הלכו". העובדה שהרבה ברחו ידועה. העובדה ש68% ברחו בגלל שמדינות ערב קראו להם ?! לא קרתה מעולם , ועל זה התווכתי. תודה על שטרחת להביא את זה ... דר"א , משהו אירוני - היסטוריון ימני שכותב בהוצאת הקיבוץ המאוחד

A Boy

New member
אני מעדיף להאמין לאימייל

בהתחשב בעובדה שהוא פורסם על ידי פורפסור להיסטוריה מאיזה אוניברסיטה יוקרתית בארה"ב.

EverMan

New member
יופי , פרופסור מאוניברסטיה

מאיזו אסכולה ? מאיזה תחום ? הוא עשה מחקר על זה בדיוק ? על אילו נתונים הוא הסתמך ... נתנו לך פה היסטוריון ישראלי , שמכיר את הסביבה הרבה יותר טוב מאיזה אמריקאי שחי שנות אור מפה .. אבל אתה מתעלם מהעובדות.

EverMan

New member
ומספר רישיון ! כמובן !

צריך לדעת למה הוא מרצה לא ? אי אפשר להגיד הוא מרצה - נקודה. רק שבוע שעבר נתפס מרצה שמטיף למען הפלשתינאים ונגד ישראל. גם הוא מרצה ! והוא היה באוניברסיטה מאוד נחשבת. זה שהוא מרצה לא אומר למה הוא מרצה , לא אומר באיזה תחום , לא אומר שהוא מבין משהו בעניין המזה"ת... זה לא דרישה כל כך קשה לקבל שם ותפקיד הוראה. זה הדבר הכי בסיסי.

La Gamba

New member
בטח../images/Emo3.gif, פרופסור מאונברסיטה

יוקרתית כתב את זה.... קודם כל, אל תאמין לכל מה שאומרים לך באינטרנט. שנית כל, האקדמאים ברחבי העולם הם האנשים הכי לא נייטראלם שיש, ולעיתים הם מגזימים או מתעלמים מעובדות מסויימות כדי להוכיח את מה שהם כותבים. שמעתי כל מיני מאמרים מגוחכים מצד אקדמאים, חלקם אפילו סותרים את עצמם. ולבסוף, תגיד לי, הפורפסור הזה הוא במקרה מברנדייס בוושינגטון וקוראים לו גורדי פלמן?

A Boy

New member
תודה שהוכחתם את הבורות שלכם

רק לאלה שקשה להאמין במשהו שנוגד את דעותיהם, יש את התגובות של "אתה באמת מאמין ל..." וכל השטויות. אני מרגיש עכשיו יותר טוב, תודה :)

EverMan

New member
אוי בבקשה.

שאלתי אותך שאלה רצינית , הביאו לך פה היסטוריון , ניסו לשאול אותך : מה הרקע של הפרופסור , למה בדיוק ? על מה הוא מבסס את זה ? מי הוא בכלל ? אתה עדיין מתעלם מהעובדות ?

La Gamba

New member
לא ממש, אני יודע את זה

כי דוד שלי הוא זה דיברתי עליו,אתה רוצה שאני אשלח לך מאמרים שלו? הוא פרופסור באונברסיטה הנ"ל בוושינגטון, והוא שולל א הכיבוש. האם אתה רוצה מאמרים שלו? האם גם אז תאמין לכל מה שהוא אומר? לא נראה לי.

למעלה