כמה עדכונים...

כמה עדכונים...

עדכוני ניקלודיאון, ליתר דיוק.

הסדרה "כדברא" - טוב, אז מסתבר שלא סתם העדפתי לחכות לרשימת הליהוקים. הנה הקאסט הצעיר, שכפי שאתם יכולים לראות, הפרצופים אנונימיים לחלוטין. אני לגמרי בעד, כי הרי התעשייה שלנו קטנה במיוחד, ולא יזיק, מדי פעם, ריענון של הפרצופים שחוזרים על עצמם בכמה סדרות במקביל. פרצופים חדשים ב"ראש גדול" וגם כאן. זה אחלה לגמרי, באמת.

הליהוק היחיד שמוכר, לפחות ממה שפורסם עד כה, הוא של יעל בר זוהר.
עלילת "כדברא", סדרת מתח ופנטזיה שמיועדת לילדים ולנוער, תעסוק בנערה שמגלה ביום הולדתה ה-16 כי היא חלק משושלת של "כדברות" - מכשפות טובות בעלות כוחות קסם, שחיות בקרב בני האדם במסווה של נשים רגילות. בהמשך תיאלץ גם להילחם ביצורים על טבעיים שמנסים להשמיד את העולם. יעל תגלם בסדרה את אחת מאותן מכשפות טובות.

את הסדרה, שתעלה לשידור בשנה הבאה, יצרו מיכל קופר קרן (יומני החופש הגדול ו"כוכב"), סיון שיקנאג'י ועינת שחק. על הבימוי אחראי עודד רז (הפרוייקט הראשון שלו אחרי עידן גאליס) ועל ההפקה חברת Nutz Productions, שמפיקים, בין השאר, גם את החממריקאית.

אז אולי בכל זאת יש פוטנציאל? הכל יכול להיות, לדעתי. רק שתהיה סדרה על רמה, ולא ילדותית מדי, כמובן.

אחרי שעדכנת, רועי, לגבי הסיטקום החדש של הערוץ, "בית הכלבים", גם הם נפגשו להקראת התסריטים, וראיתי שם גם את גאלה קוגן. בנוסף, תשחק גם נאיה פדרמן, שאני לא ממש מכירה, אבל כבר יצא לה לשחק בשני סרטי ילדים ששודרו בקולנוע במהלך השנתיים האחרונות.

סתם עוד משהו קטנטן - הוט העלו תמונה של אדי קבטנר (ד"ר סלאבה) מתוך המדידות לקראת הצילומים של "מתים לרגע". כאמור, יאללה כבר

panda0zombie

New member
לא יודעת למה אבל קשה לי לדמיין את זה

קשה לי לדמיין שיצליחו בישראל לעשות משהו על קוסמים ומכשפות שיהיה טוב.
העלילה נשמעת קצת בנאלית להגיד את האמת. ראינו דברים כאלה בהרבה סדרות וסרטים אמריקאיים למינהם, אבל בסך הכל חמוד (בסופו של דבר זה מבית היוצר של יומני וכוכב ומבויים על ידי מישהו מגאליס

אני אתן לזה סיכוי כמובן.. הקאסט נראה חמוד פה ואני תמיד אוהבת להכיר פרצופים חדשים ושמלהקים אנונימיים לסדרות
יכול להיות גם שבאמת יצא להם טוב (בסדרות כאלה צריך אפקטים טובים למשל)

כן, זה נורא לא שגרתי, בטח בנוף המקומי של הסדרות שלנו.

כן, צ'אנס אני בטוח אתן להם. האמת שאני חושבת שאנחנו יכולים להבין כבר מראש, בוודאות כמעט מוחלטת, שתהיה גם עונה שנייה לפחות, היות ומדובר כאן במיכל, יוצרת שבשתי הסדרות דיסני שלה היא לא הסתפקה רק בעונה אחת, מה שגם הסתדר נפלא, במקרה של שתיהן, ועודד רז, טוב, שלא נראה לי שצריך להציג את הרזומה המיוחד שיש לו בתחום של ריבוי עונות, אהמ אהמ... למרות שהוא הבמאי, כמובן, וענייני העונות לא ממש תלויים בו, אבל עדיין.

אז כנראה שהם מכוונים ליותר מעונה אחת, אלא אם כן הסדרה תהיה כישלון מוחלט, גם מבחינת נתוני הצפייה, כמובן, מה שאני בספק אם יגיע למצב כזה.
וכן, אפקטים אמורים להיות חלק בלתי נפרד מהסדרות האלה, רק שלא יהיו ילדותיים ומטופשים מדי. זו לפחות התקווה שלי, אחרת זו קצת בעיה לצפות בזה.

Roei152

Well-known member
מנהל
כמה הערות ...
קצת מוזר לי לחשוב שעכשיו עודד יעבור לערוץ ניקלודיאון , אגב ההפקה אחראית נדמה לי על כל הפקות ניק ,מלבד נעלמים וחצויה הדבר האמיתי ...
אז זו ההפקה שמיכל עבדה עליה? אין סיכוי להמשך השרששרת של יומני וכוכב?
.
&nbsp
&nbsp

כולם "עוברים דירה" עכשיו...

השחקנים שעוברים זכיינית שידור, אלה שנשארים אבל עוברים ערוץ, וגם הבמאים והיוצרים, מסתבר. הוט היו לו לבית חם במשך כמה שנים, אבל זהו, מתישהו גם נפרדים.

כן, ההפקה קשורה ל"ענני תקשורת", והם באמת מפיקים את התכנים שקשורים לערוץ, אם אני לא טועה. וכן, מסתבר שזו הסדרה שיצא לך להזכיר שמיכל סיפרה שהיא עובדת עליה. זהו, תם עידן המתיקות והצבעוניות של היומנים והכוכבים. ככה זה. משהו חדש.

Roei152

Well-known member
מנהל
אכן , כן זה הפך לטרנד.. בזמן האחרון..
גיורא עבר לניקלודיאון יס עם החממה , אך חזר להוט באותו ערוץ עם שכונה ..
אליאנה ,דניאל ושירן עוברים ליס ומארחים בבית שלהם את לי וג'וי..
דניאל ליטמן נשאר בניקלדיאון , מממשיך לעשות הפקות שונות אבל עבור הוט...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
ועוד משהו ...
עודד ביים את גיא בגאליס, עכשיו הוא הולך לביים את אשתו בעולם אחר לגנרי .. מבחינת ההפקה ,הערוץ,והפלטרמה ... קצת מצחיק לחשוב על זה לא?

בדיוק. חשבתי על זה.

נראה לי שזה לא מקרי שיצא כך, אבל יעל היא אחלה. חמודה. זה יכול להיות נחמד לצפות בה שוב על המסך הקטן.
ולא רק כאן. גם גיורא, שצירף לשורותיו את לירז, שנים אחרי שיצא לו לעבוד עם בעלה לעתיד, למרות שהדמות שלה לא תגיע לקרסוליים של דניאל, כמובן. כמה שהיא תופיע בכלל. כאמור, זו התעשייה שלנו, וזה עולם קטן, כמו שאומרים, אז מזמינים חברים ומכרים שונים. גיורא עושה את זה לא מעט.

Roei152

Well-known member
מנהל
ולא רק זוגות קקשורים ..
האחיות עיון -יסמין וליאנה, שתיהן עבדו עם אורן שקדי , במאי אליפים ושכונה..
שתיהן גם נכנסו עם תותי למשולש אהבה , אלא שעם יסמין , תותי הייתה "החדשה" שנדחפת בין הזוג .. בעוד אצל ליאנה להפך...
&nbsp

כן, את הקטע עם תותי הבנתי

וזה הצחיק אותי שבכל מקרה היא צריכה להילחם מול שתי האחיות האלה.

למעלה