כמה עבודות

כבר כתבו לך שהכל יפה. אבל

לא יודעת למה, השמיכה הזו פייבוריטית שלי - היא באמת תותים וקצפת, בלי שום מאמץ ושום הדפס או אביזר, פשוט התאמה מדויקת של הבדים והמרקמים
אליפות.

Yuli Gama

New member
אני מאוהבת קשות בשמיכה הלבנה

קניתי בסוך חורף שעבר שתי שמיכות ב 20 שקל כל אחת ב ACE אפילו עוד לא תפרתי אז, פשוט לא עמדתי בפיתוי
עכשיו אחרי שהקצפת נמסרה, נשארתי עם האחת אחרונה. תוהה מה לעשות איתה
, אולי משהו לקטן?

Yuli Gama

New member
תודה, אבל איזה קיפודים ../images/Emo12.gif

בקרית אתא, זה שמיכת יחיד. עלתה לי 20 שקל, זוגית עולה שם 30. נראה לי שזה הרבה יותר זול מלקנות את החומר בתור בד

Yuli Gama

New member
אה, אוי לי ../images/Emo6.gif

עד עכשיו, עוד לא היה לי זיהוי אחד נכון של הפטריות האלו. או שהיה לי יותר מדי סופר מאריו בילדות או שאני לא יודעת מה
בכל מקרה, לא כבשים, לא קיפודים ולא כדורים עם נקודות. יש קישור והסבר בלינק המצורף

כמה עבודות, כולן יפות

אחת אחת . מגוונות ומשוקעות. התעלפתי מהמגזרות, איזו עדינות וכמה עבודה ודיוק, מורידה את הכובע בפנייך.

דנא6

New member
טוב התעלפתי סופית...

הכול מדהים ונהדר ואני מקווה שעשית את כל אלה בשנה אחרת אני ממש שונאת אותך
רקמה של מאי הקטנה זה משהו... מאיפוא התמונה? אין איור כזה בספרים שלי יש.

שבלוליק

New member
באיזה תך השתמשת?

מאוד מתחשק לרקום אבל אין לי מושג באיזה תך השתמשת ובאילו תכים משתמשים בד"כ? תודה

Yuli Gama

New member
בשום תך

כלומר פשוט רקמתי. אבל אם את מעדיפה שמות, השתמשתי במה שהכי קרוב לתך מפצל, כלומר החוט חדר דרך חוט בכל תך. זה נקרא גם Split stitch רק שלא ממש הקפדתי על כיוון הרקמה והאם המחט עולה או יורדת דרך החוט של התך הקודם. http://inaminuteago.com/stitchdict/stitch/split.html התך הזה יותר התאים כאן כי הוא עושה קו רציף וטיפה יותר בולט מתך רגיל. רקמתי עם חוט כפול, הדומה מספיק "גסה" כדי לעבוד בכפול והקו יוצא יותר עבה

למעלה