כמה סריקות שלי

DIRRTY

New member
למאמרים

אתה חייב למות אלי לא יכול לקרות מצב שלא תראה אותי בלתי אפשרי שתלך ברחוב ותעבור לצד שני, אין סיכוי זה לא תלוי בך ומה לבשתי זו פשוט נוחכות עצבנית אדירה שאני לא יודעת ממי ירשתי לא יתכן שאתה תתקן, תתקן אם אני לא מבקשת שום אפשרות שישנה בין סיגל מיכל והיתר מה פתאום לא השתלט לי זמן חשוב כמו גבר אז אם לא תתקשר ותתחיל לחזר אני לא הראה אותך ממטר כי אתה תמיד מתוק מצחיק וכשאני יגיד אתה תקום ותיפול תקום ותפול תעמוד ועכשו תמתין X2 אתה חייב חמות אלי אתה חייב למות ולחיות רק בישבילי לעצמי אתה חייב למות אלי לא יכול לקרות מצב שלא תראה אותי בלתי אפשרי שתלך ברחוב ותעבור לצד שני, אין סיכוי זה לא תלוי בך ומה לבשתי זו פשוט נוחכות עצבנית אדירה שאני לא יודעת ממי ירשתי כי אתה תמיד מתוק מצחיק וכשאני יגיד אתה תקום ותיפול תקום ותפול תעמוד ועכשו תמתין X2 אתה חייב חמות אלי אתה חייב למות ולחיות רק בישבילי לעצמי אתה חייב למות אלי אתה חייב למות אלי.......

DIRRTY

New member
רשימת השירים שמופיעה בקאזה

-אתה חייב למות עלי - אתה חייב למות עלי מיקס -שיר החמסה -רק אלוהים - מי מי מי -חולמת עליך -אם אני אוהבת -נולדתי לשלום (?) -דרבוקה אני מבקש ממי שיש לו את האלבום שיכניס את האלבום כולו למאגר של קאזה

GlitterKitten

New member
ואיי דודדדדדדדדדדדד

תמונות מגניבות ביותר! אני אשים אותן בגלריות כבר....

DIRRTY

New member
ועוד לא מבקשת רשות

נו נו נו נו סתם ! ! ! בטח שאתה יכולה לשים את התמונות אבל את התמונה שביקשתי שתשימי בדף הראשי תשימי טוב ? ?

DIRRTY

New member
יש לי רעיון למכתב הפתיחה

שלום אנשים וברוכים הבאים לפורום חמסה, להקת הבנות שפרצה לשוק אם הלהיט ההיסטרי "אתה חייב למות אלי" פה תוכלו לדבר על הלהקה להתעדכן אם החדשות, רכילות וכמובן התמונות הכי חדשות קדימה כנסו ותהנו _________________________________________________________________ מה דעתך ירדן תשימי את זה כמכתב פתיחה?

DIRRTY

New member
לירדנוש

שימי לב לההודעות החדשות בשירוש! אני חושב שעדחף שתפתחי בגלרייה קטגוריית בנות הלהקה ותכניסי את התמונות של הבנות עד שהיה מספיק תמונות לכל אחת כדי לפתוח לכל אחת קטגורייה מישלה

yoooni

New member
אתה חושב שזה פייר לבקש מאנשים

בפורום שיארח עוד 3 ימים את חמסה להוסיף שירים למאגר של קאזה? אתה סתם מוסיף למנהלת עבודה למחוק הרי חמסה יראו את זה - פאדיחות

DIRRTY

New member
אנשושוים אני יכול לקבל קישורים ל

אתרים של הבנות

yoooni

New member
לא הקפיץ לי =\

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פצצצצההההההההההההההה

למעלה