כמה סריקות שלי זהו השער
D DIRRTY New member 11/4/03 #4 תמונות שראיתם אצל ירדן אבל באיכות קצת יותר טובה אני חושב ---כל אזכויות לאשמורות---
D DIRRTY New member 11/4/03 #9 משהו שהכנתי לדף הראשי אפה שיש את מכתב הפתיחה ירדן את יכולה לשים אותו בדך הראשי?
D DIRRTY New member 11/4/03 #16 לירדן - יש לי רעיון קצת מטומטם אבל בכל זאת רעיון - מה דעתך שאני ישיג מאבא שלי מצלמה דיגיטלית, אלך למופע של הבנות יצלם יכניס למחשב וישגר לפורום?
לירדן - יש לי רעיון קצת מטומטם אבל בכל זאת רעיון - מה דעתך שאני ישיג מאבא שלי מצלמה דיגיטלית, אלך למופע של הבנות יצלם יכניס למחשב וישגר לפורום?
D DIRRTY New member 11/4/03 #18 וכמובן מה אם דף........ המאמרים אפשר לשים במאמרים את מילות השיריםש להן ואפשר לפתוח בוואלה דואר אלקטרוני שבא יחד אם מזוודה ובא אפשר לשים את השירים שלהן והתמונות שלהן והקליפים אני יעשה את זה ואיתן קישור בסדר?
וכמובן מה אם דף........ המאמרים אפשר לשים במאמרים את מילות השיריםש להן ואפשר לפתוח בוואלה דואר אלקטרוני שבא יחד אם מזוודה ובא אפשר לשים את השירים שלהן והתמונות שלהן והקליפים אני יעשה את זה ואיתן קישור בסדר?
D DIRRTY New member 11/4/03 #19 תראו משהו מיוחד שהכנתי חתכתי מכל בת להקה חלק והרכבתי את להקת חמסה כבחורה אחת