כמה ספרים שראיתי :

PreDirector

New member
כמה ספרים שראיתי :

קודם כל נתקלתי בספר החדש של אילון בן יוסף ,בקשר אליו כבר הכל נאמר... יש את הספר של ורדי שנראה מאוד ענייני ופרטני כמובן את ספריו של אודם וגם 2 ספרים בשם מיקרו גרפולוגיה מה מומלץ כדי להעמיק את הידע? תודה מראש

shamon51

New member
למה הדבר דומה?

להיות גרפולוגיה זה לא מספיק ללמוד סימנים צריך ללמוד על מבנה האישיות ! למה הדבר דומה? רופא: ללמוד על סימפטומים בלי להבין איך גוף האדם עובד מכונאי: ללמוד על מבנה המנוע והמכונית

shamon51

New member
מה אני עשיתי

לגשת לספריה הקרובה ולקרוא ספרים על תורת האישיות ןיש עשרות כאלה תחת הנושא "פסיכולוגיה" בכל הספרים שתקרא יש התיחסות לתורת אישיות הבעיה שיש איזה עשר (10) כאלה אפשר גם לקרוא ברשת על אחת מהן
האננגרם (תורת אישיות) שמעון

PreDirector

New member
ובכל זאת?

מהם הספרים הגרפולוגים המומלצים? אגב ,תבניות אישיות זה דבר מאוד נחמד ונכון בחלקו הגדול אך יוצר הכללה שמגבילה אותך מגישה למידע נוסף.

Ramie

New member
אני חושב

שהספר של ורדי הוא הטוב ביותר בין הספרים שהזכרת. יש גם ספר מצוין של דבורה הראל. תבניות אישיות הם כמו השלד של הבית. עליהם צריך להוסיף טיח ובעיקר צבע עם מנת להגיע לאישיות שלמה.

Ramie

New member
שמעון

מאחר ואני מבלה היום בבית נכנסתי לאתר שציינת וביצעתי את המבחן שם. התוצאות היו: 5>9>2>7 אני זוכר שבזמנו ניתחת את כתב היד שלי וכתבת שאני 3, מה שמסתבר כלא נכון. האם אתה מכיר אתרים ברשת שמתייחסים לקשר שבין כתב יד וקבוצות אננגרם? תודה

shamon51

New member
לרמי ולנילי ולכולם בעצם

לגבי הזהוי שלך כ 5 או 3: א = יכול להיות שטעיתי ב = אתה מוזמן לסדנא של אסנת (נדמה לי שב 18-19 ליוני) שם תוכל ללמוד יותר טוב על הסוג שלך. לגבי הקשר אננגרם=גרפולוגיה: לא ידוע לי על אתר אבל גברת בשם אושה מולן כתבה שני ספרים מקצועיים מאוד על הנושא (לקרן רווה יש 1 מהם) שמעון

nili6

New member
אבל אם אני מבינה נכון הספרים שלה הם

באנגלית?

PreDirector

New member
בקשר לפוטנציות וסוגי אישיות

נקודה אחת לא ברורה לי האם אפשר לקטרג את כל הכתב לסוג פוטנציה 1 או ש בעצם הכתב מקבל כמה דרגות פוטנציה? עוד שאלה (ברשותכם ובסבלנותכם) איפה ואיך אני רואה השפעות עבר בכתב יד , האם יש משהו כזה כמו צלקת בכתב ? תודה מראש

קרןרווה

New member
הי רמי

באתר של אסנת ידגר יש קישורים לאתרים מצויינים, רובם אמריקאים, שעוסקים באניאגרם. אושה מולן היא החלוצה שקשרה בין כתב יד ואניאגרם. אין אתרים של גרפולוגיה - אניאגרם אבל בזמן האחרון עולה רעיון במוחי לעשות קורס בתורת האניאגרם לגרפולוגים אשר ייתן את ההקבלה בעברית. אני משתמשת בזה באופן יומיומי . מה דעתך? היית בא לקורס כזה?

nili6

New member
קרן

אני הייתי באה, אילו היית קרובה יותר ... כמה שאני יודעת מתקיים קורס כזה לעיתים, לא זוכרת על ידי מי.

קרןרווה

New member
אהלן נילי

אין כיום קורס לגרפולוגים של אניאגרם. יש קורסים של אניאגרם בפני עצמם. ולגבי המרחק.. יש לי תלמידה שמגיעה פעם בשבוע מעין יהב (ליד אילת).. כך שהכל יחסי, לא?

nili6

New member
היי קרן

התכוונתי לקורס שהצעת לשמעון, קרן. ואכן הכל יחסי. אגב קראתי שאיינשטיין, אפרופו יחסיות, היה אוליי אוטיסט. סתם.

קרן, נילי היא טפוס ביתי ולא מתרחק

נדמה לי שאני קרוב יותר אליה ממך ובכל זאת, למרות שהצעתי לה אין ספור פעמים להשאיל לה את הספר של דבורה, היא לא מגיעה. איך תסבירי את זה ?

nili6

New member
מעולם כידוע לך לא הצעת להשאיל לי שו

שום ספר, למה להגיד סתם...

למעלה