כמה סבלנות?!

• פותח הנושא k.d.
  • פורסם בתאריך

k.d.

New member
כמה סבלנות?!

אני באמת לא תופס משהו. אחרי הדולפינריום לא הגבנו כדי לתת לערפפאת הזדמנות ההזדמנות עברה וכלום לא קרה ... מיד לאחר מכן פיגוע הסבארו תגמול הולם לשתיקה שלנו. לאחר מכן רצח זאבי ז"ל שר בממשלה של ישראל, אתם תופסים את גודל האסון ??? אבל אנחנו לא פוגעים ברשות, נותנים לה אופציה להשתלט על הטרור המשתולל. אבל מה קורה? כלום, פשוט כלום שום מעצר לא מתבצע בקושי גינוי. ואנחנו מוותרים. מה הלאה? פיגועי ענק, בכל הארץ מהצפון למרכז, לב ליבה של הארץ,ירושלים נקרע לגזרים וכך גם גופותיהם של הנערים הצעירים. הארץ כולה זועקת באבל וקורעת את בגדיה לובשת שק ואפר. מדוע לתת לו הזדמנות נוספת? מה הוא עשה שגורם לנו לתת לו את הזכות לרצות אותנו? לטרוריסט עראפת צריך להדביק שם שני, "רוצח שפל". יימח שמו וזיכרו. ראיתי היום ראיון של נתניהו, נכון הוא ימני, והוא רוצה לדבר אל לב העם, על מנת לשפר את הפריימריס שלו. אבל הוא צודק, צריך לסלק את הצרה הזאת שנקראת ערפאת. ממש כמו הנציזם, לא חושבים על איזה שלטון יחליף אותו נפתרים מצרה אחת וניגשים לשניה לאחר מכן. - ק . ד .-

Roobie

New member
אני מסכים איתך שערפאת הוא טרוריסט

השאלה היא מי יכול להנהיג בצורה יותר טובה. הלוואי שהמנהיגים הפלשתינים היו כמו המוכתר של הכפר צור-באכר, שמבקר נפגעי טרור בבתי-חולים ומבקר את דרכו של ערפאת, דבר עליו ניסו להתנקש בחייו.

נובו

New member
מה אתה יודע?

אני אמנם ימני, אבל דוקא לא תומך בסילוקו של ערפאת עכשיו. באופן כללי, אחרי שתגמר המלחמה הזאת, וערפאת יברח, אם וכאשר, לארץ אחרת, וכבר יהיה "פאסה", אז בשמחה אני מסדר לו דייט עם איזה טיל צה"לי. כרגע, אני לא רואה הרבה סיבות לפגוע דוקא בו. (אלא אם כן אנחנו רוצים לפגוע בכל הרשות. אם רוצים בכלל למוטט את הרשות עד היסוד ממש, אז זה הגיוני לפגוע בו, או, עדיף, להביא אותו למשפט.) חיסול מנהיגים לא ישנה את המצב, ורק יאחד ויגביר את המוטיבציה אצל האויב.פגיעה במחבלים פשוטים היא נקודתית ולא משפיעה לאורך זמן- יש הרבה במקומם. מי שצריך לחסל אותם זה ה"מומחים". כל המהנדסים למינהם, ומתכנני הפיגועים בפועל. שוב, אני רוצה להזכיר שאני אמנם לא מתנגד עקרונית לחיסולים, אבל בגדול, עדיף להביא אותם, אם אפשר, למשפט. בתווה לשיפור המצב, נובו.

למעלה