כמה נקודות

City Of Angel

New member
לא הוא לא!!

הוא ביטל את כשפי ההגנה שהוא בעצמו שם על הטירה בתחילת השנה, לא את הכישוף שמונע התעתקות (למרות שהוא יכול לעשות את זה, הוא הוריד אותו מהאולם בשיעורי ההתעתקות). אחרת למה סנייפ היה חייב לצאת מהשערים?!?! דמבדלור לא יכל להתעתק, זה פתרון פשוט מדי

DirtySpirit

New member
אני מסכים עם יעל...

חוץ מהקטע של ההתעתקות. אני מניח שהוא החזיר את ההגנות לאחר שהם נכנסו בטיסה, גם אם זה לא בדיוק צויין בספר. וכן, ההורקרוקס של רא"ב נכלל שם מכיוון שלא יודעים אם הוא השמיד אותו או עשה איתו משהו אחר. לפי התיאוריה שרא"ב הוא רגולוס, ההורקרוקס של רא"ב עדיין נמצא בכיכר גרימולד 12, כפי שצויין בספר החמישי, בזמן שהם ניקו.

Evil T

New member
זה לא ודאי../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif../images/Emo166.gif

אבל בזמן שהארי וחבריו (
) ניקו את כיכר גרימולד 12 אז הם מצאו איזה תליון ויש תאוריה שאומרת שזה ההורקרוקס האבוד (אם תשאל אותי זה סתם שטויות..)

DirtySpirit

New member
למה שטויות?

זאת התיאוריה שנשמעת הכי הגיונית בין התיאוריות ששמעתי.

Evil T

New member
אני אסביר את עצמי

כן נראה לי שרגולוס הוא רא"ב אבל לא יכול להיות שזה ההורקרוקס כי הוא כבר הושמד ממזמן

rds15

New member
אבל בהנחה שהתליון הוא הורקרוקס

זה לא אומר שהוא עדיין הורקרוקס. גם היומן וגם הטבעת נשארו אחרי שההורקרוקס שבהם הושמד, אז יכול להיות שהתליון הוא סתם תליון, וכבר אין בו הורקרוקס.

hcarmiel

New member
לא נכון...

היומן הושמד... וגם הטבעת.. ורק כשהם הושמדו הם חדלו מלהיות הורקרוקסים.. כשהטבעת הייתה אצל דמבלדור היא עדיין הייתה הורקרוקס

rds15

New member
ההורקרוקס ביומן הושמד

אחרי שהארי חורר את היומן עם הניב של הבסליסק, אבל אחרי שהארי יצא מחדר הסודות, הוא זרק את היומן למאלפוי.

DirtySpirit

New member
ויכול להיות שלא...

לא צויין אם ההורקרוקס שבתוך התליון הושמד או לא.

hcarmiel

New member
בהנחה שרא"ב זה רגולוס

התליון כנראה כבר לא בכיכר גרימוולד אלא אצל מנדנגוס (פילח אותו)

DirtySpirit

New member
טעות שלי../images/Emo122.gif

הוא לא נמצא בכיכר גרימולד, אלא במקום לא ידוע, מכיוון שמנדנגוס גנב אותו ומכר אותו.

Erap

New member
נו, זה מאוד ברור

1. רא"ב הוא רגולוס אוקטביוס בלק 2. התליון נמצא בכיכר גרימולד 3. מנדנגוס פלצ'ר סחב אותו וניסה למכור אותו 4. מנדנגוס נעצר ושוהה באזקבאן 5. עד עכשיו בספרים התוודענו להוגוורטס, הוגסמיד, בית החולים ע"ש מנגו, משרד הקסמים, סמטת דיאגון וכו'. הגיע הזמן להתוודע לאזקבאן.

hcarmiel

New member
עונה

1.יכול להיות שיש משהו בקריאת קלפים שהוא נכון לאו דווקא זה שהיא קוראת בקלפים... 2.אי אפשר להתעתק אל או מחוץ לתחומי הטירה... דמבלדור לא הסיר את זה... הוא הסיר לזה רק מהאולם הגדול רק במשך שיעור ההתעתקות שהיה להם... גם הוא והארי יצאו מתחומי הוגוורטס כשהם התעתקו למערה 3.לא בטוח ש רא"ב השמיד את זה (לפי דעתי זה בבית של סיריוס או לפחות היה בספר החמישי) 4.אם כבר נתנו לך פה הגדרה של בבילון אז אין לי מה להוסיף...

למעלה