כמה נקודות להשכלה...

אבו-דני

New member
כמה נקודות להשכלה...

--- הידעתם שסוס נמוך נוח יותר לרכיבה מאשר סוס גבוה? (כמו הטהורוברד) הידעתם שאורך חוליות גב הסוס הן אינדיקטור לבדוק את יכולת משאו? מכאן נפתח דיון ואתן לאחרים כמו טאז לאמר את דברם אני אוסיף פה ושם

taz512

New member
עם ביקשת אז...

בקטע של הגובה זה נכון מהסיבה הפשוטה שהרגליים של הסוס יותר קצרות ולכן הצעד שלו יותר נוח. ובקשר לאורך חוליות זה פשוט מאוד. צריך לחשוב פשוט על מקל. הרבה יותר קל לשבור מקל דק וארוך מאשאר מקל עבה וקצר. אין יותר מידי מה להרחיב בנושא. זה דבר מאוד פשוט ואלמנטרי
טאז שד עם תשובות

אבו-דני

New member
קאוורטר הורס..סוס קווארטר

--- הידעתם ששמו של הקווארטר בא לו מ...תחרויות של רבע מייל באמריקה? רבע= קווארטר הידעתם שכמעט כל סוסי העולם חלק מדמם הינו ערבי? ומדוע? על שום יופיו ועל שום שהינו הסוס הטוב בעולם...(זו דעתי הבלעדית) עכשו הבמה שלכם

taz512

New member
הערבי...

אני אישית לא אוהב את הסוס הזה. מהסיבה הפשוטה שאני אוהב לצאת לרכב לא לצאת לקפצץ. אני פשוט שונא את הקטע של הערבי עם הריקודים, אני יודע שיש כאלה שאומרים שזה יפה וזה כיף. אבל אני לא מבין את זה. מצטער... תן לי את הקווטרית שלי ששמים לה דרייב והיא הולכת בלי להרוג אותי. אין מה לעשות אני עצלן
יש יופי קסום בהליכה רגועה בליל ירח מלא על שפת הים בלי לריב עם הסוס שלך בשביל שהוא יפסיק לרקוד לשתי דקות. טאז שד רגוע

טוהר17

New member
לנו בקיבוץ יש סוסי קאוורטר גזעיים..

ועוד אחת, נדמה לי גזע ערבי מעורב, אבל אני לא בטוחה.. אבו דני, לא ענית לי.. אתה יודע מאיזה קיבוץ אני? אם אתה חושב שכן, תכתוב לי מסר.. כדי לא לפרסם את זה לכולם.. אני בנאדם סמוי..חחח..
הקיצר, אם אתם גרים באיזור המרכז, ומתחשק לכם לראות סייחים יפים..(נו טוב, אני לא אובייקטיבית..) אז קפצו לביקור. ואני אראה לכם שם וכל זה.. אממ..זהו. יכול להיות שפעם אני אעלה פה תמונה של הסוסה האהובה עליי מכל סוסות הקיבוץ.. היא ממש חמודה. טוב, די עם הבלבולי מוח..
מי שרוצה עוד מוזמן לכתוב לי מסר. ממני. אליאן.

מריושי

New member
להרבה גזעים יש גם דם

של סוסים אנדלוסים אם אני לא טועה לקוארטר יש דם כזה סוסים פשוט יפים האנדלוסים

למעלה