כמה נקודות להבהרה...

dikla1981

New member
כמה נקודות להבהרה...

תודה על התשובות, אז להבהרה - האם בעצם נובע ממה שענו לי זה שאין אפשרות בארץ לשכור כלי שייט קטן (לא יאכטה ענקית, אלא משהו ל 3-4 אנשים בלבד) ולצאת עימו (בלי לשכור סקיפר, אלא רק את הכלי) לשייט לקפריסין לעגון שם יום-יומיים ולחזור? ז"א גם שאין דבר כזה לשכור כלי שייט (שוב, ללא סקיפר) ולצאת לשייט קצר עם בן/בת זוג ? ודבר אחרון - לאילו מהירויות מגיעים כלי השייט המהירים יותר שמטרתם לנוע מהר מים ולאו דווקא להוות חווית שייט איטית, והאם אפשרי להגיע עם כלים כאלה מחופי הארץ לקפריסין או תורכיה, או שזה לא אפשרית טכנית (או מעשית)? תודה לכולם, דיק.

מאיר ריבא

New member
יכטה להשכרה בישראל

בלי לפרסם שמות - מספר בתי הספר לשייט הקימו "מועדונים" שבמסגרתם יכולים החברים לשכור יכטה לשייט קצר של מספר שעות/יום ללא סקיפר (נציג ביה"ס יבחן קודם כל את השוכר - האם הוא יודע מספיק). אינני יודע האם הם מוכנים לתת את היכטות גם ליומיים - שלושה. כדאי להרים אליהם טלפון.

dikla1981

New member
אודה למי שיוכל לעזור, please...

אין אפשרות בארץ לשכור כלי שייט קטן (לא יאכטה ענקית, אלא משהו ל 3-4 אנשים בלבד) ולצאת עימו (בלי לשכור סקיפר, אלא רק את הכלי) לשייט לקפריסין לעגון שם יום-יומיים ולחזור? אין דבר כזה לשכור כלי שייט (שוב, ללא סקיפר) ולצאת לשייט קצר עם בן/בת זוג ? ממש קשה לקלוט את זה. למה חייבים לשכור יאכטה ענקית, למה אין אפשרות לשכור כלי קטן עבור 2-3 איש בלבד? ושוב לידע כללי - לאילו מהירויות מגיעים כלי השייט המהירים יותר שמטרתם לנוע מהר מים ולאו דווקא להוות חווית שייט איטית, והאם אפשרי להגיע עם כלים כאלה מחופי הארץ לקפריסין או תורכיה, או שזה לא אפשרית טכנית (או מעשית)? תודה לכולם, דיק.

dikla1981

New member
אז בעצם בנוגע למה ששאלתי...

אין אפשרות בארץ לשכור כלי שייט קטן (לא יאכטה ענקית, אלא משהו ל 3-4 אנשים בלבד) ולצאת עימו (בלי לשכור סקיפר, אלא רק את הכלי) לשייט לקפריסין לעגון שם יום-יומיים ולחזור? אין דבר כזה לשכור כלי שייט (שוב, ללא סקיפר) ולצאת לשייט קצר עם בן/בת זוג ? ממש קשה לקלוט את זה. למה חייבים לשכור יאכטה ענקית, למה אין אפשרות לשכור כלי קטן עבור 2-3 איש בלבד? ושוב לידע כללי - לאילו מהירויות מגיעים כלי השייט המהירים יותר שמטרתם לנוע מהר מים ולאו דווקא להוות חווית שייט איטית, והאם אפשרי להגיע עם כלים כאלה מחופי הארץ לקפריסין או תורכיה, או שזה לא אפשרית טכנית (או מעשית)? תודה לכולם, דיק.

arye9

New member
שלום דיקלה

לא שאני יודע תשובה לשאלתך, אבל אם תשרשרי את הודעותיך יהיה יותר קל למי שיכול לענות לך להתמצא יותר בשאלות. בהצלחה אריה

בת ים

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

דיק, לפורום מעצם היותו *פורום* אין קצב של צ'ט. אנשים לא נמצאים כאן און לייןכל הזמן. יכול להיות שלא תקבלי תשובות מידיות, אבל עם קצת סבלנות (אני יודעת שקשה כשרוצים כבר כל כך לדעת
)התשובות תגענה באדיבות ובסובלנות הידועה של חברי הפורום שלנו. אין צורך להכניס הודעות כפולות.
ו

arik2000

New member
יש פתרון להשכרת יאכטה בארץ

הדבר אפשרי וכל מי שמעוניין בפרטים שיפנה אלי במסרים מאחר ואני מנוע לעשות פרסום בפורום.

למעלה