כמה נקודות לדיון

88nothing

Active member
כמה נקודות לדיון

1. דוויט הווארד ביוסטון: משהו לא מתחבר שם, דוויט לא נותן את מה שנתן בעבר, הכוונה היא לא לירידה ל16 נק', שיא שלילי מאז עונתו השניה בליגה, אלא בעיקר הירידה בחסימות, ריב והגעות לקו. מה שעוד יותר מקצין את הבעיה זאת העובדה שהוא האופציה השניה בהתקפה עם כל הכבוד לאריזה או בברלי. דוייט פצוע ויחזור(אם בכלל)רק לפלייאוף. השאלה המתבקשת, האם זה לא הזמן מבחינת יוסטון לעשות עליו טרייד?

2. OKC: אחרי שסטיבן אדאמס נפצע, הקו הקדמי של OKC חלש עוד יותר, חוץ מאיבאקה אין שם שחקן שבאמת יכול לעשות סל, האם כדי להשתמש בחוזה של פרקינס ושל רג'י ג'קסון בשביל להתחזק?

הנה משהו משלב: http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=p8cumlx 

או משהו כזה שישלב גם את אינדיאנה והיברט.
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=kocq9q5 

rapgamer4ever

New member
דעתי בקצרה

1. דוויט פחות אתלטי מבעבר- זה מתבטא במדדים הסטטיסטיים שציינת כמו גם בכמות דקות פחותה. הוא גם נוטה יותר לפציעות (למי שזוכר- הבנאדם פשוט לא החמיץ משחקים באורלנדו).
מבחינתי אין ספק שיוסטון זקוקה לדוויט. ראית מה קרה בפלייאוף שעבר מול פורטלנד עד שמקהייל עשה את ההתאמה המתבקשת ושם את דוויט על אלדריג'. אגב לא מדברים על זה אבל דוויט נתן סדרה ענקית והיה טוב יותר מהארדן.
ראית גם מה קרה הלילה מול הקליפרס כשדיאנדרה פשוט דרס אותם עם מעל 20 נקודות, ריבאונדים וזריקות עונשין. יוסטון חייבת גם את הסייז של דוויט וגם את הנקודות שהוא נותן- אחרי הכל הוא היוצר השני בטיבו בקבוצה. למעשה היוצר הנוסף היחיד פרט להארדן.
&nbsp
2. הגיוני מבחינת אוקלהומה לעשות טרייד על ג'קסון+פרקינס אבל לא תמורת קלי אוליניק. הם יכולים להשיג יותר.

picki23

New member
יוצר?

אף פעם לא הסתכלתי על דוויט הווארד כיוצר, הסתכלתי עליו כ - Go to guy לא מוצלח, אחד כזה שלא יודע לתפוס את המסירה לפוסט כמו שצריך ולא יודע מספיק טוב למסור לקלע שממולו כדי לנצל את הדאבל אפ (כשהיה). הוא היה נראה לי חוסם וריבאונדר, רים פרוטקטור אבל לא ראיתי אותו יוצר. (והסתכלתי עליו באורלנדו בשיא, בלייקרס וביוסטון ממש טיפה אבל בסדרה מול פורטלנד עקבתי אחריו לאורך כל הסדרה)
אני כן חושב שהוא חיוני כי הוא וג'וש סמית סוגרים את הצבע ונותנים ריב' הגנה והתקפה אבל הוא לגמרי אוברייטד בעיניי, הוא צריך להיות אופציה שלישית בהתקפה בתיאוריה, ביוסטון בפועל כנראה ששניה.
אז בבקשה תסביר לי למה אתה רואה את זה ככה מאחר ואתה מגיב פה תגובות שלפי דעתי מאד צמודות למציאות.
&nbsp
טרייד טוב : היברט ובחירת דראפט ראשונה בעבור ג'קסון ופרקינס.

rapgamer4ever

New member
ודאי שהוא יוצר

1. דוויט הווארד מקבל כדור בפוסט ועושה נקודות באחד על אחד. זה הגדרה של יוצר פר אקסלנס. אפשר לומר שמשחק הפוסט שלו לא אסתטי או יעיל בצורה מוגבלת. בשורה התחתונה דוויט עושה נקודות, מגיע לעונשין, מושך שמירות כפולות- זה לא דבר חדש.
&nbsp
2. מסכים איתך שדוויט בעל אורייטנציה הגנתית. זה מובן בהתחשב בכך שהוא היה שחקן ההגנה הכי טוב בליגה במשך תקופה לא קצרה. הוא לא היה יוצר ברמה שהוא רים פרוטקטור או ריבאונדר אבל הוא עדיין היה האופציה ההתקפית הראשונה באורלנדו. כל משחק ההתקפה שלהם התבסס על שני אלמנטים: פיק אנד רול שדוויט מתגלגל לטבעת או הכנסת כדורים אליו לפוסט.
&nbsp
3. אמרת בעצמך שדוויט לא מוסר מספיק טוב כשקיבל דאבל אפ. הרי מה זה דאבל אפ? הכרה עם העובדה שהשומר שלו לא מסוגל להתמודד מולו באחד על אחד וכתוצאה מכך מביאים עזרה. אם יש דבר אחד שמשותף לכל הדאבל אפים- עושים אותם על שחקנים יוצרים.
&nbsp
4. בסדרה מול פורטלנד בפלייאוף האחרון דוויט קלע 26 נקודות למשחק.
&nbsp
דוויט תמיד ספג הרבה ביקורת כי הוא כנראה היה יכול להיות שחקן התקפה יותר טוב ממה שהיה בפועל. עדיין אי אפשר להתכחש לכך שהוא יוצר לכל דבר ועניין, גם אם יש יוצרים טובים ממנו.
&nbsp
לגבי הטרייד- אוקלהומה לוקחת בלי לחשוב פעמיים, השאלה אם אינדיאנה תסכים לדבר כזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הדבר היחיד שהאוורד יוצר זה עצבים בראש שלי

כן, אני יודע שזה ההייטר שבי מדבר אבל ככל שהעונות חולפות, ככה אני מתעב את הבחור הזה יותר ויותר.
&nbsp
יחד עם זאת צריך לקחת בחשבון שרוב קבוצות הצמרת כבר לא מתייחסות לעונה הסדירה כפי שהתייחסו אליה בעבר ולא מעט שחקנים שנחשבים ב"סיכון" בריאותי משחקים בהילוך ביכולת נמוכה מהיכולת האמיתית שלהם.
את האוורד אני שופט רק בפלייאוף שמשום מה באופן עקבי הוא תמיד מעלה בו את המספרים שלו וזה לא מקרי.
בעונה הסדירה הם יכולים להסתדר בלעדיו, בפלייאוף ממש לא!
&nbsp

BeniTaz

New member
גם בתור אחד שלא אוהד את היברט בלשון המעטה

בחיים לא.

picki23

New member
אוקיי הבנתי

הצלחתי אפילו להשתכנע מעט. אני פשוט שונא כשהוא מוערך על פני מארק גאסול ודמרקוס קזינס. מזל שהשנה זה הרבה פחות.

לגבי אינדיאנה - היברט לא באמת עושה את ההגנה שמייצגת את אידניאנה. הוא משחק בממוצע חמש דקות יותר מפרקינס כאשר בפברואר הוא משחק 16 דקות יותר מפרקינס. ההפרש בהגנה - בלוק למשחק, ואם נחלק את ממוצע הדקות ביניהם נדע שהיחס שצריך לחזות לפרקינס את הנתונים בו הוא 1.25 - זאת אומרת להכפיל ב1.25 כל ממוצע סטטיסטי שלו.

בנק' זה ייפגע ובהגנה סטטיסטית יפגע בצורה מזערית ( ירידה של 1 בריבאונד ו1 בבלוקים) אבל בפועל יוסיף הרבה קשיחות. בנוסף רג'י ג'קסון יוכל לגשר על הפער של סטיבנסון ששיחק כפליימייקר ככל דבר וג'ורג' היל ישחק בעמדה מס' 2 .

אני במקום אינדיאנה - הייתי לוקח את זה כי החוזה של פרקינס נגמר והחוזה של היברט נגמר ולהשיג זכות קדימה על רג'י ג'קסון יכול לתת לקבוצה אופציה שהיא לא ראתה קודם - ספסל של סטאקי ומיילס. בק קורט של היל, ג'ורג' וג'קסון יכול להיות מעניין ואולי גם קטלני.

למעלה