כמה נמוך אפשר לרדת..?

ערו

New member
כמה נמוך אפשר לרדת..?

לא יודע מה איתכם,אך אותי זה ממש מחריד, הלבוש הזה שאין לא גבולות,והכל כבר לעיני הכל.. מה שמעצבן יותר מכל,זה שמי שרוצה ללכת פחות גלוי, לא מוצא כלום בחניות..הכל מכל .. זה או מכנס נמוך,או חולצת בטן.... למה אני מספר לכם את כל זה.. אשתי שתחייה הלכה אתמול לקניות חזרה ב11.00 בלילה , בל כלום..! נאדה

paloma blanca

New member
../images/Emo4.gifמוכר

אופנת האינסטלטורים ! לא מבינה מה יפה ומושך בזה. צומה שלילית. ומה עם אלה שלא נתברכו בגוף דקיק אבל עדיין לובשות את אופנת החצי? לא מבינה.

שמים1

New member
הן חושבות

שכמה שתרדנה נמוך הן סקסיות.. בגדי הים אינם מכסים כלום.. החולצות חושפות אפילו את הפיטמות. האם זה מושך? ואני לתומי חשבתי שדווקא כאשר הכל מוצנע ורק העיינים יורקות אש... זה יותר מושך

טאKילה

New member
זה מגניב נו...

אני דווקא אוהבת לראות אותן מגלות טפחיים. אולי אתאמץ לסלק מיותרים. סאמק גמני רוצה ככה מכנס פיצפון וחולצה שלא מצליחה להסתיר שפע. זה סקסי[נקודה]

ערו

New member
זה סקסי..../images/Emo178.gif

בנות, סליחה על השאלה ,זה לא מפריע לכן..?

טאKילה

New member
האמת...

אם היה לי טוסיק כזה לא הייתי קמה מארגז החול. תראה איזה יופי...

optimi10

New member
ערו .. ../images/Emo13.gif) אני מכ'פת אם

זה מפריע לבנות לי לא מפריע, נהפוכו
) ומה אתם רוצים מזו המצולמת למעלה סך הכל נקרע לה הגומי של המכנס
)

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifאופטימי ,יודעת שחריץ מפריע רק

לכמה בנות ,ולכן הגברים , נהפוך הוא.......
מעריצים חריצים
ותחתון חוטים
תודה השיר יפה, אוהבת

עפיפiנט

New member
גמני אוהבת!

הלוואי היה לי כזה טוסיק סאמק אני שמה טייבס מחובר בשלייקS (השלייקס מחובר לבטן) אווצ' מהו מקטר מה מה?

בלו אייZ

New member
לא אוהבת, לא אוהבת, לא אוהבת../images/Emo70.gif

לא אוהבת. נקודה. לא אוהבת את האופנה הזו...בדיוק קיבלתי אימייל על זה וחשבתי להעלות כאן תמונות. ערו - הקדמת אותי
הכותרת של המייל : תמונות קשות לצפיה - הנה מה קורה כשלא חוגרים חגורה..."

בלו אייZ

New member
מה כ"כ סקסי בחריץ של תחת?!....

לא אוהבת. נקודה. לא יכולה להבין את האופנה הזו....
לגבי בגדים צמודים או חשיפות של "איזורים" אחרים - מחשוף קידמי עליון - הולך אצלי בכיף
... כל עוד הוא לא מוגזם מדי ומי שמאחורי המחשוף נראית סביר ולא "זול".....

jozefin3

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo3.gifכל אחת והחריץשלה , מה אומר

לך כחולת עיניים , יש באופנה המוןן חריצים , וכל אחת רוצה להראות את האחוריים שלה..ולהשוויץ של מי יותר יפה!!
ואולי זו רק האופנה ,רק שהיא לא חולפת , החריץ מסתובב לו כבר המוןן זמן ברשת , חנויות , וברחובות!! אופנה זו אופנה מה לעשות!!
ואת זאת אני לא אוהבת.....כל מכנס שאני מודדת מיד צריכה למשוך את החולצה למטה שלא יראו לי את.....ה.......שלי...
...והמוכרת אומרת יו זה ממש מחמיא לך , מה מחמיא מה!! שרואים לי חחחחחחחחחח
לא רוצה , !!
רוצה מכנס סקסי צמוד יפה , ובלי חריץ בחוץ!! שארצה להראות אותו, אז אראה בכיף ובגאווה , הינה שלי ......למה שכל עובר אורח יציץ לי...
איפה מוצאים מכנס נורמלי שמגיע למקום הנכון!!בזמן הנכון!! ואם תשאלי את הגברברים , הם מתים על חריצים מסתובבים .....
ככה סתם, בסופר, בחנות, בבתי הקפה, בפאב וכו'

אלמרה

New member
רק אם זה אסטטי ורק אם יש גם קעקוע..

נסתר יותר למטה שרואים רק את תחילתו... סתאאאאאאאם! אני לפחות אוהב הכי הכי, מותניים. כן! מותני "גיטרה" מוצקים וחטובים, עם פופיק מעוטר באיזה פירסינג עדין ויפה... סוףףףףףףףף מה שמחייב בכ"ז מכנסיים בגיזרה די נמוכה... אוףףףף כתבתי פעם על זה משהו... רק רגע... אחפש....

אלמרה

New member
גם זה פורסם פעם איפה שהוא

בחלומי, פנטאזיה לשעת בין ערביים בחלומי, את צועדת לקראתי לבושה בחולצת בטן קצרצרה, המאפשרת לי כבר מרחוק להתענג על המותניים הכל כך מחוטבים שלך ועל "הפוקפיק" השובב המעוטר באיזה "יהלום" כתום, או כחול. בואי לקראתי לנקודת המפגש שקבענו גם במכנסיים הדוקים ומאוד נמוכים. חשוב לי להסביר עד כמה נמוכים, מתחילים ממש ממש נמוך במקום הכי נמוך היכן שרק חוט דק של התחתונים הקטנטנים מקיף את מתנייך ומתחתיו כבר יש את החלק העליון של הפתח למערת האהבה שלך. כן ממש בפתח, כך שכאשר את מתקרבת אלי אני רואה את המכנסיים, את הקצה העליון של התחתונים ומתחתיהם את המקום החלק המופלא היכן שהיה שיער שגולח רק לפני שעה לקראת המפגש שלנו. אני ממש מריח את הריח המדהים הזה שולח עיניים חודרניות ורואה שאת עשית שם עבודה יפה... בפעם הבאה אל תהססי להיעזר בי אשמח לגלח אותך... אני מחבק אותך ובחיבוק הצמוד אני מרשה לעצמי בלי שאף אחד רואה להחדיר לך לשם את היד השמאלית ומצליח להכניס את האצבע ולהוציא אותה רטובה... וישר לפה שלי... ללקק את הטעם המופלא שלך. את החזה החם ולוהט שלך אני מצמיד לשלי. מהדק את השפתיים שלי לשלך ובלהט אש בוערת אנחנו צמודים ולא נפרדים למשך שעה של להט יצרים חום הגוף של אחד עובר לשניה, האברים הבולטים מכל צד מגרים את הצד השני להפריש את המיצים, והתחושה של כמעט מתעלפים.... אנו צמודים וחום רב מתפשט בכל הגוף... אנחנו בעמידה אבל בצמידות החום הזה גורם לנו לנוע מעט מאוד רק כדי להגביר חיכוך בין הגוף שלך ולשלי.. את מרגישה את הבליטה החמה שמזדקרת מולך למטה בעוד ידי עוטפות אותך מסביב... ביד ימין אני מלטף מותניים.... ובשניה את השדיים... השפתיים לוהטות בנשיקה מלאת תאווה... הלשונות בוחשות אחת אצל השניה... ליקוק של כל טיפה שלא תלך לאיבוד... הבגדים המיותרים נושרים אט אט... עפה לה החולצה שלי ושלך... רוכסנים נפתחים... מופשלים למטה... בכח הכובד בלבד... הידים לופתות כל מילימטר של עור וחלק נחשף של בשר חי... הרטט מורגש... הלהט מתחזק.. נותרנו רק עם התחתונים הדקיקים שלך.... מעט מידי בד ויותר חוטים בכלל.... אבל הם שקופים ומעטרים כל כך יפה את הכוס המהמם אותו הם לא מסתירים בכלל, הם מקשטים אותו, מוסיפים לו יופי... את שולחת יד ומסירה ממני גם את התחתונים שלי. מי צריך אותם. משחררת את הזין הזקור שלי... אל תבהלי בבקשה... הוא לא יותר מידי גדול הוא רק מתרגש... ורוטט ומאוד חם... זז לו בתנועות מעלה ומטה... ללא שליטה שלי.. הוא מוכן את רק צריכה להתכופף.... לקחת אותו לתוך פיך הפעור... המלא לחות... כמו הלחות המציפה את מערתך... עמוק בתוכך שם... המעיין הנובע שלך מייצר המון דבש הניגר... ומתפרץ ממתין לפה שלי ללשון ולשפתיים שילקקו... הכל! אף טיפה לא תלך לאיבוד מתוקה... בואי להמשך... בואי... צנזורה! ההמשך לא יפורסם יען כי הפורום פתוח לכל הגילים ולא יאה ולא נאה...

יש לי קעקוע...

כל כך יפה, שמוסתר לו. כי לו היה לי הטוסיק כמו שלהן באה-בואה הייתי מראה לכם ת'כנפיים הציבעוניות שלו פרפרים בכל מיני צבעים... פרפרית תעתוע

למעלה