כמה ניקים יש לכם??

p o n g

New member
כמה ניקים יש לכם??

לי למשל יש 130 ניקים. זה אומר שאני מכור ? (לתפוז? או סתם מכור לניקים?) חלקם מעפנים ,חלקם מוזרים והזויים, חלקם בכלל נעשו על שם ניקים של אחרים (נגיד יש אחת שקוראים לה "שחורה כבשה" אז אני עשיתי "שחור כבש" :) ) ויש עוד הרבה... אז מה איתכם?

swirrrly

New member
שזה בא מphenomena ../images/Emo3.gif ../images/Emo118.gif

= תופעה

LeBronze

New member
לפחות 200

אבל אני טרול, זה לא נחשב. BASICALLY אני LEB, וכשאני טרול יש לי ניקים כמו gipc gipcc gipccc gipcccc gipccccc gipcccccc וכו' או pipc pipcc pipccc pipcccc בעקרון כמה מאות כאלה...

p o n g

New member
../images/Emo4.gif לא נחשב.. ../images/Emo3.gif תעשה ניקים

נורמלים, על מה חשבת שעשית את אלה?

LeBronze

New member
על הצפה

ויש לי מיליון ניקים נורמליים גם. אלוהים אוהב אנאלי/אוראלי/מביא ביד/ מאונן/רוצה למות וכו' וכמובן מיליון שחקני כדורסל כמו LEBRON ODOM WADE KOBE וכו'...

דממה

New member
כ-10

למרות שברובם אני לא משתמש... יש עוד אחד שהשתמשתי בו המון... אבל איבדתי את הסיסמא שלו והמייל שם לא מעודכן... אז עברתי לזה...

דממה

New member
בעצם...

יש לי קצת יותר... אבל את רובם פתחתי סתם בשביל קטע... ואני לא משתמש בהם בכלל...

דיתוּש

New member
3 -

הראשון פתחתי כשעוד חששתי מאינטרנט ולא נתתי את שמי האמיתי, השני זה הכינוי הנוכחי - והשלישי בשביל צ'אטים (כי בכינוי שלי אי-אפשר להיכנס, הוא מנוקד).

p o n g

New member
לאקי יש לך 74 (ספרתי ../images/Emo3.gif )

וצף על ענן משודרג מזתומרת 9.5?

p o n g

New member
הנה הרשימה של הניקים שלי ../images/Emo3.gif

לא המלאה כמובן , יש ניקים חסויים
BigL212 BoazOrli OrliBoaz Agent Mulder Jack Ass JR antidisestablishment B a TM a n בוא עזור לי הופסטופ שלומפר בלiגiהiליסט בעלה של אליסון איולס הבן של אקזוטית הנכד של אקזוטית הגיס של האיטלקי יינתיפרזי AbsoFuckingLutly הומוספינס שחור כבש אהבל בריבוע הiלי שיט משלשל כרוני BloqBuster רבי חרמן NiceGuysFinishLast המקלדת של הופה בלiגהוליסט מצוי בלiגiהiליסט מצוי KG Used to B מ ע א פ ן השמפו של יסמין DeaD Man Walking 4timrac ImParkingHere DND תחסמו אותי כברררררר הכל קשקוש חוש מישוש DontCareWhatSoEver אני הדרקון הנכון Miller Man הניק הזה סמוי חיחיחי BloqTv Addict1 N0 MAAM התפוח הכחול בעלה של מיכל 123Kitty אני זה בכלל הוא ניק ליום חול אני לא מהממהרים מנפגעי בלiגTV איך עושים מטוסים 100 אחוז שריטה במוח צבות אותי וכות אותי כן לציפור לא לעצים עפולה מאסף אני מחנה מיד אשוב אני מחנה תכף אשוב מלי ולה שר המטבעות אייזנהאואר מואהאהאה שווארמה ב17 שקל מי אני Iמה שמי oטייליסט התפטרתי מתפקיד השמפו unluckystar19 דרדoבא B0azOrli הופ סטופ 4ever love אריה כבשתי Not So eViL Guy האוטו של יעלולית הקורקינט של יעלולית את לא מרשימה אותי LasT MaN AliVe eladi22 Dumb And Dumber אוכל חרא בשריון Riker xxFreeLanCeRxx שובידוביסוכריiתמגומי היאכטה של יעלולית פוסטמה ממין זכר Colt Python D r i v 3 R באתי לעזרת חבר יש לי עוד הרבה ניקים אני דן וונאבי איןהנחתוםמעידעלעיסתו RealPlasticTree חiלה הגה תבוז אנשים מודיע תנו לצהל לכסח הטמטום הוא תורשתי פקאצה מאנפפת נלסון קיפקטר הקנייתי דברים שאני לא מגלה הברון מינכהויזן טעות אנוש אדון בו עושה מו גדליהו והמיסטוק Mister Nice Guy סעי יש לך עוד סעי גברת יש לך עוד לא רעב לא אוהב דiקטור סוס oVeR G Control Alt Delete p o n g The eXteRmiNaToR Eeny meeny miney mo תן לה בלחוח 11שירן 12אני 13מצטער 14שפגעתי 15בך kittenkiller24 RealPlasticFlower

למעלה