כמה ניגונים....

פראזניק

New member
כמה ניגונים....

1. ניגון ברסלבי המכונה "ניגון ווקסלר" על שם מי שהביאו מגרמניה - ר´ שלמה ווקסלר. (ווקסלר) להורדה למחשב (אפשר לשנות את הסיומת ל-ASX ולשמוע מהרשת) 2. ניגון דביקות, שאולי כבר הועלה באשכול הקודם בביצוע אחר. את הניגון הביא ארצה לחסידי ברסלב, ר´ יוחנן גלאנט ששמעו באומן מר´ אברהם ב"ר נחמן. (דביקות) להורדה למחשב (אפשר לשמוע מהרשת, כנ"ל) 3. תפילת טל" הניגון ששרים בתפילת מוסף של יו"ט ראשון של פסח - בתפילת טל. הניגון מיוחס לר´ מאיר חזן והובא ארצה ע"י ר´ לוי יצחק בנדר. (תפילת טל) להורדה למחשב: שלשת הניגונים האחרונים מתוך הקלטת "תיקון חצות" שהוציאה "יהדות וזמר" (052-879123) והועלו ברשותה. על הקלרינט: יחיאל (חיליק) פראנק על הפסנתר: ישראל אידלסון. 4. "כל מקדש שביעי" הניגון ששרים בברסלב על הזמר "כל מקדש". שר: משה ביננשטוק (הניגונים כקישור מצורף)

יש לי את הקלטת בבית

והיא אכן מופלאה. כל הכבוד פראזניק, ביקשת אישור פרסום והעלת את השירים. ממה יפה. קבל

פראזניק

New member
ב"ריקודים" שלו....

שהיא, אגב, אחת הקלטות היחידות שלו שאהבתי, יש כמה קטעים מאד יפים. ביקשתי ממנו השבוע רשות להעלות שירים מהקלטות שלו והוא הסכים מיד. מגיעה לו באמת - תודה. אז הנה: תודה רבה

../images/Emo24.gif

נפלא
לא הספקתי להאזין לכול אבל אני נהנה מכל שניה| אין כל ספק שחיליק פראנק מפליא לנגן! גם הפסנתרן:) ברשותך ר´ פראזניק אני אניח את הניגונים ברשימת הקישורים שלנו

ora11

New member
שלום פראזניק

שמעתי את הניגונים הורדתי אותם ונהניתי. ראיתי שאתה משתתף בפורום חסידות ברסלב אני משוטטת גם שם ומורידה ניגונים, תודה ותמשיך להנעים לנו בזמירות, שבוע טוב אורה

למעלה