כמה מתסכל...

babe10

New member
כמה מתסכל... ../images/Emo10.gif

מתחת לבית שלי מיילל כבר יומיים גור חתולים מתוק בצבע שחור שעין אחת כבר פקוחת לגמרי השניה או עדיין לא נפתחה לגמרי או שיש לו בעיה בה. הוא כל הזמן מיילל יללות מתוקות כאלה ונראה לי שהוא איבד את אמא שלו. ולמה מתסכל? כי אני יורדת אליו פעמיים ביום לתת לו אוכל ומים והוא אוכל והכל בסדר, אבל רק כשאני זזה הצידה ועומדת מרחוק. הוא מפחד מכל אחד, גם ממני, אמנם קצת פחות, אבל עדיין, וישר בורח לתוך השיחים. הוא מתוק אמיתי, ועכשיו אני שומעת אותו שוב מיילל. בטח קר לו, בטח הוא צריך ליטופים אבל הוא לא נותן להתקרב אליו... אווווף. למזלי החצר שהוא נמצא בה רחוקה מאוד מהכביש, וגם יש שם שכנים שמאכילים חתולים מעוקרים (זה ת"א...) אבל הוא כזה אבוד... ממש כואב לי הלב עליו. אני מתה לתפוס אותו ולהביא אותו לוטרינרית שלי שתסתכל אם הוא בסדר, כי הוא קצת רזה, אבל הוא לא נותן לי... מתסכל.

shanty.G

New member
סבלנות היא שם המשחק

רק סבלנות. מניסיון אישי- פיתוי גורים (נשמע ממש סוטה
) מתבצע ע"י אחד מהשניים-
-מזון- שניסית, ותמשיכי , כי כך תקני את אמונו;
-משחק- פשוט למצוא מה הכי מדליק אותו: אובייקט כלשהו קשור על חוט/ כדור קטן/סליל חוטים מדובלל וכו´. הצלחה מובטחת - אם הוא גור חתולים נורמלי

**לילך**

New member
אני גם בעד חוט עם משהו בקצה

או סתם ענף עם עלים ,לא ראיתי גור שהסקרנות לא השכיחה ממנו את הפחד. כמה ימים של משחקים ונתינת אוכל טעים והחתול יתן לך ללטף אותו. בנתיים אפשר לשים לו קרטון עם בדים בפנים ,כדי שיהיה לו איפה להסתתר. תעדכני אותנו מה קורה עם הגור. ומה שלום שלושת המוסקיטרים שלך? מקווה שיש עכשיו תקופת שלום והפסקות אש!!!!

בסוף הוא יתקרב אלייך...

מניסיון! הייתה לי למטה גורה יפייפיה לבנה שקראתי לה קוקוס, והיא הייתה בהתחלה כל כך פחדנית! היא הייתה בת חודשיים נראה לי וחצי פרסית אבל היא ראתה אותי ממרחק של 10 מטר וברחה ! אז כל יום נתתי לה אוכל והתרחקתי המון, ולאט לאט התקרבתי והתקרבתי, ככה בסוף היא כבר אכלה ליד הרגל שלי, ואחרי איזה שבוע כבר יכולתי ללטף אותה טיפה כשהיא אכלה, ואז כהר לטיפתי אותה ממש... ובסוף היא הייתה ממש חברותית!( כל כך אהבתי אותה, אבל יום אחד היא נידרסה ולא הפסקתי לבכות, לא דמיינתי שהיא תידרס וכבר חלמתי איך היא תגור למטה עם טרופי, אבל...)

למעלה