כמה מתחרטים/טות

האא...............

עכשיו הכל מובן... נהיר כשיר ובריר... {{{ני חוזרת לישון...כש123 תבוא...תקראו לי}}}}

ו....

אתם לא מתחרטים בגלל הילדים?

ת'כוונת..

"מה לבשל לכן?" "מה להכין לכן"? "איפה לגרד לכן"?...... מה בתפריט הערב?? נודי נראית לי מורעבת :)) אני עדיין בצום מכיפור.....

../images/Emo31.gif לא בוכים על חלב שנשפך

אבל אם הייתי צריכה לשפוך את החלב היום... הייתי עושה זאת בזהירות ישר לביוב בלי שכל הכיור יתלכלך.....

סימפתי

New member
אני מתחרט! ובגדול

קשה להתחרט... כי זה אומר עלי, שאני מטומבל וסתום. אך כאשר אני נמצא מעבר ל- acting out ומעל dissonance reduction וכבר, תודה לאל... סגרתי מעגל ועשיתי closure נפשי, אני יכול בבטחה להביע צער וחרטה. תודה על השנים שבילינו באהבה יחד. חן, חן לך, על שני ילדים מקסימים שלנו. זכרתי לך חסד נעוריך לכתך אחרי במדבר... כולי נושא לך הודיה, ברכה, הוקרה ותהילה. אני מצטער, מתייסר ומעל הכל, מתחרט.

קטי30

New member
"חרטה אמיתית כוללת בחובה שינוי"

מאת: הושע בלאו ועם כל זה שאני לא מהמתחרטים אני יכולה לומר מצד שני שמה שכתבת כאן נוגע ל
רק אתה יודע מה בדיוק היה "שם" ולכן מה שאתה מרגיש הוא שלך אתה קורא לזה חרטה יהי כך. אם הגעת דווקא מהחרטה להערכה אז, בזה יצא שכרך כי ברגע שלומדים משגיאות העבר העתיד יכול בהחלט להראות הרבה יותר טוב

אחד בשבילי../images/Emo31.gif

אחד בשבילו משתדלים לא לאמר(הרבה מידי) שמתחרטים על שנים שנים שנים....של שהות במקום "ההוא"...של הלסחוב... כי בעצם מה שעובר לא חוזר, עתיד שלם שיש עלינו להמציאו! כאן ועכשיו!

לא מתחרטת בכלל אבל...

אבל כן מתחרטת שגיליתי שהעולם מחוץ לנישואין היא פשוט שוק בשר אחד גדול. ובמילים של השיר I need a hero אני שואלת, Where have all good men gone And where are all the gods?

ואני אשיר לך ../images/Emo79.gif

תפקחו את העיניים הסתכלו סביב..
פה ושם נגמר החורף ונכנס אביב בשדה ליד הדרך יש כבר דגניות אל תגידו לי שכל זה לא יכול להיות אנשים טובים... ואישה טובה אחרת, אם יהיה קשה רק תצביע אל האופק ותבטיח ש -
אנשים טובים... נעמי שמר מי שרוצה יכול להרגיש בשוק הבשר(האמיני לי) ומי שרוצה יכול להיות בארצ לעולמ לא...האמיני לי עוד יותר

יערית

New member
למען האת

רובינו פה מתחרטתים מאשר מתחרטים! יחי ההבדל "הקטן"... בברכת ובאו באבואה בואה<למטה> סוכה

למעלה