כמה מקום להשאיר עבור מקרר?

קרן1967

New member
שארפ 8610, דגם חדש יחסית

קניתי אחרי התלבטויות קשות. הוא מאוד יפה ומאוד נוח. אני מאוד מרוצה.
זה מקרר 4 דלתות, רוחב 90, גובה 182 בערך.

בניהו2000

New member
תודה. לגבי 4 דלתות

איכשהו יש לי הרושם שבמקרר 4 דלתות יש יותר מקפיא ופחות מקרר לעומת 3 דלתות. זה נכון או סתם רושם?
&nbsp
ואם אפשר לשאול - עם מה היו ההתלבטויות שלך? (ז"א עם איזה דגמים)

קרן1967

New member
תשובה

לפני זה היה לי מקרר סיד ביי סיד. לא הספיק לי לא מקרר ולא מקפיא למרות שהוא היה בנפח די גדול.
אנחנו 5 נפשות, בחמישי אחרון קנינו שתי עגלות בסופר + בישלתי לנו ולבת סטודנטית לשבוע ועדיין המקרר היה נראה רייק. גם המקפיא.
אני להפך חשבתי שהמקפיא קטן מאוד ולא יספיק לי מקום אבל הוא מאוד גדול. אני חושבת שבשארפים חלוקה תובה מאוד ונוחה מאוד.
התלבטנו בין שארפ ובקו 4 דלתות וסמסונג 3 דלתות. בסוף הלכנו על שארפ, המקרר אצלנו רק חודש אבל בנתיים לרגע לא הצטערתי. חוץ מזה הדגם הזה מאוד יפה.

אני יכולה לבלבל אותך עוד קצת

ב שתי דלתות זו ליד זו (SBS) יש יותר מקרר וקצת פחות מקפיא יחסית ל מקפיא תחתון ב3-4 דלתות.
אז אם חשוב לך יותר נפח המקרר, כדאי לך לשקול SBS
אם חשוב לך יותר נפח המקפיא, אז 3-4 דלתות עדיף עבורך
&nbsp

קרן1967

New member
רק לא SBS

זה סיוט של החיים שלי. אני החלפתי SBS ל- 4 דלתות וזה שמיים וארץ. לא ממליצה SBS לאף אחד!!!

SBS גדול (בניגוד לקטנים) זה הכי מומלץ

SBS 24 ומטה הוא באמת לא מומלץ. המקררים הקטנים באמת לא מתאימים לתצורה הזו.
אבל לעומת זאת, SBS 26 ומעלה - הכי מומלץ בעולם. זה מה שיש לי - משפחה של 5 נפשות, וגם ביום של אירוח יש מקום במקרר לה-כ-ל. ממש קסם איך הכל נכנס. גם תבניות גדולות מהתנור, כפי שהן.
&nbsp
אני באמת חושבת שאשאר בתצורה הזו, SBS 28 כי אני לא זקוקה למקפיא גדול כמו שלחלל קירור גדול, ואני לא רוצה לוותר על הנפח החשוב הזה.
(המספר זה הקובים)
&nbsp
&nbsp

בניהו2000

New member
יכול להיות שאת צודקת. אף פעם לא בדקתי

אבל איכשהו המראה שלו לא נתפס אצלי נוח.
העיקר שאת מבסוטית

קרן1967

New member
מוזר, לי היה SBS הכי גדול שיש

אם הוא היה מלא אי אפשר היה למצוא בו כלום. מה שמאחורה אי אפשר להוציא בלי להוציא כל מה שמקדימה. אם שמים סיר אפילו בינוני, נשאר יחסית מעט מקום לידו. מי שנהנה מ-SBS או שבן אדם מסודר מאוד או שכנראה אף פעם לא היה לא מקרר 4 דלתות, כי אין מה להשוות.

מנ1000

New member
מקום תקני למקרר

בחוברת הפעלה של המקרר מוגדר בדיוק כמה סמ מכל צד ומעל יש להשאיר...

למעלה